Postao/la Neandertalac » 02 jun 2015, 09:36
Za ove koji tvrde da pretjerujem. Pitanje. Ima li ikakve odgovornosti ili bar objasnjenja zasto je Zeljo na Tomicu izgubio nekih 250 milja km? Plus, izgubili igraca koji je na svojoj poziciji jedan od boljih u ligi. Ako se sjecate ja sam prvi rekao kada se to desilo pisaj ga, neka igraju djeca i iz razloga sto nisam zelio talasati, ali ustina je da su nas nasi kostali tog novca jer nisu zeljeli uplatiti Tomicu simbolican iznos na ruke u odnosu na ono sto mu dodjemo. Ovo dajem kao primjer sposobnosti, jer bi nam taj novac itekako dobro dosao. Dalje. Dobili smo nekog novca od ljudi koji su tu sada a koji se vodi kao pozajmica. Niko ne zna koliko i kako ce se vratiti. Eh sad sve he papirima kako rece fcz@ kojeg cijenim kao upucenig, realnog, umjerenog forumasa, zna on to, ali ne zelm da nakon iduce sezone udjemo u dubiozu da smo duzni nekome ko u klub zasad nije donio ni marku, osim pozajmica naravno. Nadam se da shvatate zasto ovo govorim, i da je moja ljubav prema klubu neupitna, radi ovih sto me prozivaju da se ohladim i ucestvujem u nekakvim akcijama i sa prijedlozima....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!