Gojko Cimirot

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

siljevac
Kontakt:

Re: Gojko Cimirot

Post Postao/la siljevac » 15 maj 2015, 11:14

:tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :guz: O kako je lako biti glup , stvarno si pokazao . Sakrij se u misju rupu i ne pokusavaj uopce da se javljas . Koje nebuloze ti pises svasta . :guz:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 maj 2015, 21:19

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
1946

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 maj 2015, 13:43

Jučer je bilo divno vidjeti uživo na djelu ovog malca. Svaka čast, nadam se da će ljetos u dobar klub gdje će nastaviti da se razvija.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2015, 13:46

BaDa12 je napisao/la:Jučer je bilo divno vidjeti uživo na djelu ovog malca. Svaka čast, nadam se da će ljetos u dobar klub gdje će nastaviti da se razvija.
:plac:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 maj 2015, 13:57

Bundesliga. ;)
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 maj 2015, 14:03

Nek mu je sa srecom!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Roman
Kontakt:

Post Postao/la Roman » 17 maj 2015, 14:53

Koliko Gojko ima godina
Bojkot Smajlicima

Forza Roma

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 maj 2015, 15:03

23, (19.12.1992).
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 maj 2015, 15:04

BaDa12 je napisao/la:Jučer je bilo divno vidjeti uživo na djelu ovog malca. Svaka čast, nadam se da će ljetos u dobar klub gdje će nastaviti da se razvija.
Malac od 23 god?! :?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 maj 2015, 15:04

22
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 maj 2015, 15:07

Cimi je igrac za lige 5-ice. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 maj 2015, 15:14

marconato je napisao/la:
Malac od 23 god?! :?
Imam tu naviku da živim u vremenu starih igrača uz koje sam odrastala, a sve mlađe igrače od sebe zovem malcima. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Roman
Kontakt:

Post Postao/la Roman » 18 maj 2015, 00:09

Nije malac ali po komentarima odlican za BH PL vec je veteran ove lige.
Vidjecemo sta moze ponuditi dalje na Zapadu (ako ode na Zapad) a vidim da su ga poredili sa Besicem i jos nekim igracima sa Zapada..
Brat bratu ovakih tamo imas xy plus su mladji zapravo malac od 17,8 ovako izgleda on mladje ko bi rekao da su mu 23
Bojkot Smajlicima

Forza Roma

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 maj 2015, 11:57

Prije 5 godina je bio malac i nije bio na aman zaman nivou. U Sarajevo dosao kao desni bek, univerzalac kojem je sezona sa Jajalom bila kljucna za dalji razvoj. Jednostavno ovu ligu je prekucao, mada ovo proljece igra na principu toplo hladno.
Steta bi bilo gusiti ga dalje jer mu istice zadnji voz za napredak u nekoj jacoj ligi jer mu je 23-a godina, to u evropi vise nije mlad igrac.

Zeljno me interesuje njegov izbor kluba i kako ce se snaci u svemu ovome, preporuka mu je da ide na zapad, pa makar austrija, belgija ili holandija ako ne moze u bundesligu, a tamo je vazno raditi, sto Gojku nije stran pojam jer je ostvario ogroman napredak u FKS posebno kao sto sam naveo uz Jajala.

Kao navijac gradskog rivala, ne simpatisem Gojka, niti mi je drag igrac (puno vise mirisem Radovca koji je mladji a nije ogranicen prema naprijed kao Gojko), ali da sam selektor Gojko bi mi sigurno bio na spisku jer je poslije Besica nas najbolji destruktivac (Zahu ne racunam jer godinama ne igra).

Sretno Gojko!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 maj 2015, 12:46

bhsport je napisao/la:Prije 5 godina je bio malac i nije bio na aman zaman nivou. U Sarajevo dosao kao desni bek, univerzalac kojem je sezona sa Jajalom bila kljucna za dalji razvoj. Jednostavno ovu ligu je prekucao, mada ovo proljece igra na principu toplo hladno.
Steta bi bilo gusiti ga dalje jer mu istice zadnji voz za napredak u nekoj jacoj ligi jer mu je 23-a godina, to u evropi vise nije mlad igrac.

Zeljno me interesuje njegov izbor kluba i kako ce se snaci u svemu ovome, preporuka mu je da ide na zapad, pa makar austrija, belgija ili holandija ako ne moze u bundesligu, a tamo je vazno raditi, sto Gojku nije stran pojam jer je ostvario ogroman napredak u FKS posebno kao sto sam naveo uz Jajala.

Kao navijac gradskog rivala, ne simpatisem Gojka, niti mi je drag igrac (puno vise mirisem Radovca koji je mladji a nije ogranicen prema naprijed kao Gojko), ali da sam selektor Gojko bi mi sigurno bio na spisku jer je poslije Besica nas najbolji destruktivac (Zahu ne racunam jer godinama ne igra).

Sretno Gojko!
Ma dobro, treba mu hitno transfer i to je to. Po meni su za njega obecane zemlje Belgija i Holandija pa sta Bog da.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2015, 12:58

Za svakog mladog igraca iz PL BiH su to najbolje zemlje. Samo je problem sto nasi cesto odu u zemlje koje ne znaju radit sa mladim igracima. Turska, Rusija i tako dalje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 maj 2015, 13:03

Cartman je napisao/la:Za svakog mladog igraca iz PL BiH su to najbolje zemlje. Samo je problem sto nasi cesto odu u zemlje koje ne znaju radit sa mladim igracima. Turska, Rusija i tako dalje.
Ne odu ja mislim sami vec klub a i menadzeri bgm gledaju da sto vise obrnu tu pa bude ona prica dosao sam ovdje da klub vise zaradi. :hmmmmm:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2015, 13:06

Došao je tu da on više zaradi i da riješi egzistenciju, isto bih i ja uradio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2015, 13:08

Sabinho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Za svakog mladog igraca iz PL BiH su to najbolje zemlje. Samo je problem sto nasi cesto odu u zemlje koje ne znaju radit sa mladim igracima. Turska, Rusija i tako dalje.
Ne odu ja mislim sami vec klub a i menadzeri bgm gledaju da sto vise obrnu tu pa bude ona prica dosao sam ovdje da klub vise zaradi. :hmmmmm:
Naravno da ne ode sam, nego kazem da tako mnogi igraci zavrse i zato ne naprave koliko su mogli. Vrlo vazno ljeto za Cimirota, mora izabrat pravi klub. I za Sarajevo je bolje da ne ode u Tursku na primjer, sjetimo se slucaja Sehica. A nije jedini.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2015, 11:13

Gojko Cimirot naknadno pozvan u reprezentaciju
Iako na prvobitnom spisku selektora Mehmeda Baždarevića nije bilo Gojka Cimirota, sjajni fudbaler Sarajeva je ipak naknadno uvršten na spisak igrača

http://sportsport.ba/bh_fudbal/gojko-ci ... iju/163752

:thumbup:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 8 gostiju.