Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2015, 21:37

Generalni sekretar NFSBiH je zadužen za te poslove. Ne branim ga, meni ni u džep ni iz džepa ko će biti na toj funkciji. Samo ti valjaš gluposti kao i obično.
DRUG NEBI TI PUNCA

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 jun 2015, 21:41

Pa sto ga ne posalje? Ocito da ne razumijes sta ti pisem.

Ni meni ni u dzep ni iz dzepa, ali ovom javasluku se treba u kraj da stane. Savez je kriv, a kad je savez kriv, onda je kriv onaj koji ga vodi, a to je?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2015, 22:43

Sta je ovo? Gdje je prica da je Hambo propalitet koji igra u Finskoj i da je valjao ne bi tu igrao? :o
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 01 jun 2015, 23:22

Zaustavljajte ovo hebem vam sunce. Savez, Bazdarevic ili tko bilo samo zaustavljajte. Sada treba jos jednog Seferovica pustiti.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2015, 23:28

Samo treba da nas udaraju po pači. Drugačije nismo ni navikli. Dok god istupamo sa mentalitetom koji čeka nekog drugog da uradi nešto za njega nagledat' ćemo se mi ovakvih situacija koliko hoćete.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bazatalenata
Kontakt:

Post Postao/la bazatalenata » 02 jun 2015, 12:25

zizu1991 je napisao/la:Samo treba da nas udaraju po pači. Drugačije nismo ni navikli. Dok god istupamo sa mentalitetom koji čeka nekog drugog da uradi nešto za njega nagledat' ćemo se mi ovakvih situacija koliko hoćete.
Pa sta mi trebamo ganjati po svijetu igrace koji igraju šklj ligama i da cim novine objave neko ima da smo mi fulili s njim. Boze gluposti. Imamo im igraca u nasoj ligi koje niko ne prati a ne da po šklj ligama trebamo traziti igrace za repku.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jun 2015, 15:05

Finci su bas ekspresno reagovali. Pisalo je kod njih da bi Hambo mogao igrati za Bosnu i odmah su ga pozvali. Steta ako zaigra, onda je zauvijek njihov. Nisam ga nikad gledao ali vidim da ima 14 golova na 12 nastupa..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jun 2015, 15:25

calcio je napisao/la:Finci su bas ekspresno reagovali. Pisalo je kod njih da bi Hambo mogao igrati za Bosnu i odmah su ga pozvali. Steta ako zaigra, onda je zauvijek njihov. Nisam ga nikad gledao ali vidim da ima 14 golova na 12 nastupa..
Jasta ce vec pozvat kad nemaju pet postenih igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jun 2015, 16:05

bazatalenata je napisao/la:Pa sta mi trebamo ganjati po svijetu igrace koji igraju šklj ligama i da cim novine objave neko ima da smo mi fulili s njim. Boze gluposti. Imamo im igraca u nasoj ligi koje niko ne prati a ne da po šklj ligama trebamo traziti igrace za repku.
Šta je ključna riječ u čitavom tom tvom postu. Kad nisi razumio kako treba šta hoću da kažem, ne zalijeći se bespotrebno. Govorim o tome da se sa svakim koliko-toliko kvalitetnim igračem treba stupiti u kontakt, dati mu se podrška, dati mu do znanja da se prati, a ne da se preko novina kao i obično hvatamo za glavu i pali se "patriot-alert" kada je već prekasno.

O tome jesmo li, ili nismo "fulili", odgovor će dati budućnost. Uz bolji skauting ljudi od smisla (mada je i to uslovno rečeno) u reprezentativnim selekcijama ne bismo ovakve situacije imali kao "bis".
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jun 2015, 16:24

zizu1991 je napisao/la:
bazatalenata je napisao/la:Pa sta mi trebamo ganjati po svijetu igrace koji igraju šklj ligama i da cim novine objave neko ima da smo mi fulili s njim. Boze gluposti. Imamo im igraca u nasoj ligi koje niko ne prati a ne da po šklj ligama trebamo traziti igrace za repku.
Šta je ključna riječ u čitavom tom tvom postu. Kad nisi razumio kako treba šta hoću da kažem, ne zalijeći se bespotrebno. Govorim o tome da se sa svakim koliko-toliko kvalitetnim igračem treba stupiti u kontakt, dati mu se podrška, dati mu do znanja da se prati, a ne da se preko novina kao i obično hvatamo za glavu i pali se "patriot-alert" kada je već prekasno.

O tome jesmo li, ili nismo "fulili", odgovor će dati budućnost. Uz bolji skauting ljudi od smisla (mada je i to uslovno rečeno) u reprezentativnim selekcijama ne bismo ovakve situacije imali kao "bis".
Potpis od prve do zadnje. Dodao bi da je brza reakcija sada vitalna da spasimo mogucnost da momak igra za nas. Mora se nekad i slagat.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2015, 18:46

Realno da je neki igrač Zelje ili Sarajeva postigao 14 golova u 12 utakmica, ne bi mogao ostati od manijaka i pitara. A vala Finska liga ne može biti toliko lošija od naše.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2015, 19:09

jasmin10 je napisao/la:Realno da je neki igrač Zelje ili Sarajeva postigao 14 golova u 12 utakmica, ne bi mogao ostati od manijaka i pitara. A vala Finska liga ne može biti toliko lošija od naše.
Bajić je po svim parametrima zaslužio poziv, posebno kad se zna u kakvoj su nam banani napadači, pa pa ne vidim da Manijaci prave frku oko toga. Njemu je potreban poziv isto kao Cimirotu, i on čeka transfer ovo ljeto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jun 2015, 19:26

Zato sto Bajić igra za mladu se i ne pravi tolika frka. Ali gurali su ga u repku, bas kao u Hodžića.
Vjerovatno Hambo nikada neće biti dobar da bude prvi špic naše reprezentacije, ali redovno zabija. Ništa nećemo izgubiti ako mu se obeća koja minuta u reprezentaciji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 02 jun 2015, 20:06

Najzalosnije je kad procitam da nije bilo nikakvog kontakta sa likom.
Pa ebemu sve jel tesko nazvati igraca,il preko nekog poznanika uputit mu kompliment,dati mu nadu da bi mogao dobiti poziv il bilo sta uraditi kako bi on poceo da osjeca da i BiH racuna na neki nacin na njega.Mi ne kontaktiramo likove nikako i kad dobiju poziv onda se mi dignemo kao eto i mi bi da igra za nas.

Zar je tesko bilo umjesto **** tine,avdije,hadzica il bilo kojeg debila pozvati makar 2 igraca nova kojim bi dali priliku makar po minut i kaparisali ih za sva vremena.

Prica je da Tino i Avdija i onako nece biti u prvoj,pa ne moraju ni Burnic,Hambo il neko treci biti u prvoj,daj mu ebenu minutu,motivisi ga i kaparisi za sva vremena i idemo dalje.

Koji amaterizam u pm.
Ako izgubimo i ovog igraca,ne mora nista napraviti u karijeri al nikad vise ni jednog igraca necu okriviti sto je izabrao neku drugu drzavu.Svaka mu cast svakom koji izabere drugu pored ovakvih debila od saveza.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 02 jun 2015, 20:09

Cuj gurali ga u repku? Pa de mi nadji 5 postova gdje su navijaci Zelje gurali svim silama Bajica u A-repku? De molim te ne sramoti se. Ako je IKO iz ove nase yebene lige zasluzijo poziv to je valjda 20godisnji najbolji strijelac lige???? Ali ja od saopstenje spiska nisam vidio nijednu kritiku upucenu Mesi sto nije pozvao Bajica. A sto bi i pozivao, neka ga u mladoj repci. Imat cemo pakleni duo protiv Norveske sa Hodzicem i njime.

Cimirot jednom izostane sa spiska i htjedose da skinu Mesi glavi ko da pricamo o Pogbi. Ali dobro i ne cudi me ovolika hajka oko Cimirota i Radovca, kad uzmemo u obzir otkad pitari nisu imali mladog i perspektnog igraca u svojoj ekipi. Kamo srece da jedan od njih osvoji Ballon dOr u buducnosti.

P.S. Hadziahmetovic je vec sa svoih 17 godina Pele za obadvojicu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2015, 20:20

Bajica treba zvati u A-Reprezentaciju samo kada nema utakmica U21 reprezentacije. Dok kod se poklapaju termini A i U21 repke, mislim da treba kod njih igrati, a kad su ovakve situacije, treba mu kao nagradu uruciti poziv, pa makar i na tribinama sjedio.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 jun 2015, 20:38

Stvarno se mora priznati da su Zeljovci pokazali nemjerljivo vise dostojanstva i korektnosti, po pitanju reakcija na (ne)pozivanje klupskih pulena, od komsija, ciji sam i ja simpatizer. Tim prije sto je Zeljo proizveo daleko vise igraca, koji su bili i jesu u reprezentaciji , nego Sarajevo i imali bi pravo da se ljute.
Pitari su autori toliko drame i silovanja, da se pozovu njihovi igraci, da je to odavno postalo bljak.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 02 jun 2015, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 02 jun 2015, 21:05

Vijeće ministara BiH danas je donijelo odluke kojima se u državljanstvo BiH primaju Selvija Škrijelj, Gabrijel Kajtazi, Goran Milić, Josip Čolić, Umut Bariş Dönmez, Nikola Jelisić i Marko Tarabochia.

http://www.transfermarkt.co.uk/nikola-j ... ler/161494

http://www.****.com/vesti/srpsk ... neko/43256

http://www.telegraf.rs/sport/1138402-sr ... osnu-video
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jun 2015, 22:36

Koji naslov u ovog telegrafa jadna ti majka. :rol:

A ne znam sta se cude, nije prvi Srbin iz Bayerna da igra za BiH. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2015, 23:07

sajo10 je napisao/la:Cuj gurali ga u repku? Pa de mi nadji 5 postova gdje su navijaci Zelje gurali svim silama Bajica u A-repku? De molim te ne sramoti se. Ako je IKO iz ove nase yebene lige zasluzijo poziv to je valjda 20godisnji najbolji strijelac lige???? Ali ja od saopstenje spiska nisam vidio nijednu kritiku upucenu Mesi sto nije pozvao Bajica. A sto bi i pozivao, neka ga u mladoj repci. Imat cemo pakleni duo protiv Norveske sa Hodzicem i njime.

Cimirot jednom izostane sa spiska i htjedose da skinu Mesi glavi ko da pricamo o Pogbi. Ali dobro i ne cudi me ovolika hajka oko Cimirota i Radovca, kad uzmemo u obzir otkad pitari nisu imali mladog i perspektnog igraca u svojoj ekipi. Kamo srece da jedan od njih osvoji Ballon dOr u buducnosti.

P.S. Hadziahmetovic je vec sa svoih 17 godina Pele za obadvojicu.
Za koga je Hadziahmetovic Pele? Za Radovca i Cimirota? Hajde Cimirot je stariji izbacicu ga iz diskusije, neozbiljno je. Nego Amir za Samira Pele? Dao Bog.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.