FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Format
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Format » 02 jun 2015, 13:01

Ko ce to isplacat sve,mislim na plate :-D
Zeljeznicar! 1921 !

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 02 jun 2015, 13:01

Schwarz je napisao/la:
advanced1921 je napisao/la:svidjaju mi se ove pruge, ovi bijeli su lijepi :D uz tijelo će baš super ići!
meni malo "vuku" na dresove Sampdorie
Palermo ;)
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 02 jun 2015, 13:03

Kolko para ovaj novi dres ? :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 jun 2015, 13:03

Da, Palermo.

slika
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2015, 13:07

Dobri su dresovi, samo da ostanu u ovakvim bojama. Ovaj prvi dres od ove sezone mi je totalno bezveze i više mi baca na skroz modru boju nego na Željinu plavu a najsmiješnije je što su i postojali ovakvi plavi dresovi koji su meni bili lijepi al' čini mi se da su se samo u jednoj tekmi koristili i to u prvoj polusezoni al' ne mogu da se sjetim protiv koga.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 jun 2015, 13:08

Jasno je da se trebamo pojacati ako mislimo da pretendujemo na nesto sljedece sezone. Ako @super kaze da postoji krug od devet igraca, onda bi trebali da se nadamo da cemo u tim pregovorima uspjeti dovesti mozda dva ili tri igraca koji bi nam mogli biti zanimljivi, znaci zanimljivi Odovicu. Znamo da ce nekoliko igraca otici, a mozda jednog da prodamo. Pa bi po tome bili tu negdje. U svakom slucaju mislim da nam je ekipa koju sada imamo dovoljno borbena i da je dovoljna za borbu u ligi i za neke opet ciljeve da udjemo u evropu. Sa prodajom jednog i odlaskom nekoliko igraca, to se mora dopuniti i bilo bi dobro kada bi ove sezone imali malo siri igracki kadar koji bi kvalitetom mogao postici da znas da na klupi imas nekoga ko bi mogao promijeniti igru. Nekih dvadesetak ravnopravnih bi bilo sasvim dovoljno za ligu i kup. Ovesezone nismo imali tu klupu i na pojedinim pozicijama u timu u prvih 11 smo bili tanki. Dva tri igraca za prvu postavu i jedan ili dva koji bi bili dobri za klupe, je ujedno i borba za titulu. Po meni.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 02 jun 2015, 13:15

Sto se tice dresova mislim da s Jomom nikad necemo dobiti one na pruge, a mislim i da ovi i nisu nesto posebno.
Ali zato ovi za proteklu sezonu su derali guzove, baš fine garniture bile!
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 02 jun 2015, 13:21

arelinho je napisao/la:U opticaju je i Saša Kajkut :mrgreen: :urnebes:

Iskreno volio bih kad bi dosao :)
Ne moze nijedan prelazni rok proci bez spominjanja dvojice igraca, a to su:Bekric i Kajkut :urnebes: Da hoce Kajkut potpisati da ga vise ne prozivamo svake godine :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 02 jun 2015, 13:25

što se tiče dresova, volio bih samo da ova glavna plava bude boja kluba, a ne teget ili boja neba...
ova mi se čini malo manje intenzivna nego što je boja kluba
nije to bolest rijetka...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 jun 2015, 13:26

Bijeli dres na prethodnoj stranici je vrh :D

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 jun 2015, 13:29

Schwarz je napisao/la:
arelinho je napisao/la:U opticaju je i Saša Kajkut :mrgreen: :urnebes:

Iskreno volio bih kad bi dosao :)
Ne moze nijedan prelazni rok proci bez spominjanja dvojice igraca, a to su:Bekric i Kajkut :urnebes: Da hoce Kajkut potpisati da ga vise ne prozivamo svake godine :mrgreen:
Mislim da su njih dvojica spomenuti onoliko koliko je i famozna rečenica "važe li od Hajduka?" :lol:
Da hoće više doći oni na pruge pa da i Željo zgrne pare na dresovima, sa kim god sam pričao na tu temu nada se ponovnom dolasku dresova na pruge, vidim da ni na forumu nije ništa drugačije. Da ne dođe do zabune, i meni su najdraži :D
Ovi mi inače nisu nešto na prvu, čak mi je prošla garnitura dosta moćnije izgledala ali eto, kao što neko već reče bitno je šta će na leđima pisati.
Zakarić bi bio fenomenalan uvod u ljetni prelazni rok, pa vakat je da se i mi malo uzbudimo sa pojačanjima :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 jun 2015, 13:30

Najvaznije sto se tice pojacanja bez obzira na imena je da dodju prije priprema,.
Jer yebes ti to pojacanje koje nije uigrano, ima viska kila i moze odigrat svega 20-tak minuta. Nismo mi u stanju dovesti toliko kvalitetnog igraca koji ce se uklopiti bez nekog perioda uigravanja.
Nadam se da ce o tome voditi racuna, a ne kao ranije da igraci dolaze pred utakmicz ili kada vec sezona pocne.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 02 jun 2015, 13:35

Kad konacno dodju dresovi na pruge moja kuca odma 3 uzima. Mislim da kad jednom ih docekamo da cemo oboriti rekord prodaje dresova.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 02 jun 2015, 13:36

ee vidite to su bar stvari koje se mogu marketinški popraviti...
ne znam koliki je problem se nagoditi za te dresove, pa ja sve što znam željovaca priča o prugama...

ovi su lijepi, ali pruge bi bile (Y)
nije to bolest rijetka...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 jun 2015, 13:37

Zna li neko imal' u fan shopu kakvih finih majica kratkih rukava? Da odem danas/sutra da uzmem 2-3.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 jun 2015, 13:38

uvijekuztebe1921 je napisao/la:Kad konacno dodju dresovi na pruge moja kuca odma 3 uzima. Mislim da kad jednom ih docekamo da cemo oboriti rekord prodaje dresova.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zato bi najbolje bilo uključiti navijače u odabir dresova. Neka uprava odabere nekoliko garnitura koje njima najviše odgovaraju a zatim ih predstavi i navijačima koji bi glasali za onu koja se njima najviše sviđa, lupam na fkzeljeznicar.ba da to glasanje bude. Svake godine bi garnitura sa uspravnim prugama odnosila pobjedu :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 02 jun 2015, 13:39

pisem vec 40 minuta i nerviram se sto cekam da drugu posaljem,ovi ljudi su dobili pa probajte malo od njih dobiti,ako stignem slat cu i ja,samo vas molim javno nista ne pisati :boccaccio,pile,tm8782,nimetm87,dandy,vrbanjusa,dr.house,ch willa,terabajt,zztop10,shza,bagrcavi,domorocki....molim samo provjerenim clanovima
Zadnja izmjena: super, dana/u 02 jun 2015, 13:48, ukupno mijenjano 2 puta.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 jun 2015, 13:42

Neka neko od gore navedenih i meni proslijedi, bilo ko. Zna super da sam naš :D
@edit Jeste braća za minutu dobih 3 poruke, hvala vam, odo sad prostudirat malo :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 02 jun 2015, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 jun 2015, 13:43

Moja želja na zadnjem veznom je Sanel Jahić. E sad koliko je to realno i izvodivo, to je druga priča..
DRUG NEBI TI PUNCA

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 02 jun 2015, 13:47

bagrcavi je napisao/la:Moja želja na zadnjem veznom je Sanel Jahić. E sad koliko je to realno i izvodivo, to je druga priča..
Zadnji vezni Jahić u paru sa Amirom...vrh
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], kontra, TefalTava i 49 gostiju.