FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neko je od clanova foruma skoro pisao o njemu da nema sanse da dode i da ima dobre ponude cak je i katar spominjao cini mi se.
moze li i meni ova pp
Kakav je plan sa onim štoperom sto je došao uzelac, ostajeli on kod nas ?? A ako neko može i meni taj spisak poslati...
Zadnja izmjena: phily, dana/u 02 jun 2015, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
uz ove navedene bit ce 2 igraca iz srbije na probnom radu(18,20 godina)skola partizana,kad bude prozivka i oni ce biti jedno 7 dana tu i ako budu imali kvalitet ostat ce tu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
ja nemam iako piše da imam...
-
- Kontakt:
Nemojte i mene zanemariti, čisto me onako interesuje, više pozicije nego konkretna imena. I još jedna stvar, nemojte da nakon mjesec ako neko ne dođe počenmo ovdje naglabati kako je neko loš jer nije doveo nekoga od ovih i sl. Pregovori su drugo i nikad ne znaš ko je koliko tražio i šta je tražio. Nekad ne možeš ispoštovati nekoga jer imaš slične igrače koji su tu za manje love i odmah narušavaš atmosferu. Nekad neko razmišlja bezobrazno pa će i to narušiti atmosfreu. Amar je imao lijek za te takve i zbog toga je imao uspjeha.
- advanced1921
- Kontakt:
bilo bi lijepo da i mi neki dobijemo informacije koji tražimo iz znatiželje, nismo svi mahalaši 

nije to bolest rijetka...
Moze i meni PP?
dresovi će nam biti haman ko u travnika..
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
-
- Kontakt:
Moze ta pp ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Isto može ta PP da se malo obradujem 

-
- Kontakt:
Ovaj sergejevic je pitar, pravi uljez ovdje. Tako se nemojte cuditi ako budu pitici i ostala kompanija na opstoj temi orgijali oko pojacanja.
Šaljite i malom Muji PP. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Mislim da pod hitno treba odraditi redizajn grba i prva garnitura dresova da budu pruge, druga bijelo bez nekih dodataka i treca garnitura ekspreimentisanje sa nekim lijevim bojama koje nemaju veze s klubom.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Meni su dresovi odlični, ali kao što neko reče, dres ko dres, važnija su imena igrača na leđima.
Ako se neko sjeti i proslijedi tu poruku na PP, bio bih zahvalan.
Ako se neko sjeti i proslijedi tu poruku na PP, bio bih zahvalan.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
¸pa treca i mora biti takva ..jaludovolimte je napisao/la:Mislim da pod hitno treba odraditi redizajn grba i prva garnitura dresova da budu pruge, druga bijelo bez nekih dodataka i treca garnitura ekspreimentisanje sa nekim lijevim bojama koje nemaju veze s klubom.
- jaludovolimte
- Kontakt:
cini mi se da ove godine nije bilaDR.HOUSE je napisao/la:¸pa treca i mora biti takva ..jaludovolimte je napisao/la:Mislim da pod hitno treba odraditi redizajn grba i prva garnitura dresova da budu pruge, druga bijelo bez nekih dodataka i treca garnitura ekspreimentisanje sa nekim lijevim bojama koje nemaju veze s klubom.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- advanced1921
- Kontakt:
ove godine smo imali dresove ko PSG, i to mi se ne svidja!
nije to bolest rijetka...
a sta zuta ona predstavlja u prijateljskim nego trecu garniturujaludovolimte je napisao/la:cini mi se da ove godine nije bilaDR.HOUSE je napisao/la:¸pa treca i mora biti takva ..jaludovolimte je napisao/la:Mislim da pod hitno treba odraditi redizajn grba i prva garnitura dresova da budu pruge, druga bijelo bez nekih dodataka i treca garnitura ekspreimentisanje sa nekim lijevim bojama koje nemaju veze s klubom.
nije to bila treća, treća je bila svjetlije plava, a to je trening garnitura.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, Ramirez i 46 gostiju.