FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

hondas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la hondas » 02 jun 2015, 15:00

Kurevic je dugo vremena desna ruka Imamovicu.Njegova sluzba na cijem je on celu potrosi svake godine vise od pola budzeta.Jako sposoban covjek,talentovan za mnoge stvari.Nadam se da ce biti uspjesan i na ovoj funkciji i raditi u korist Slobode te dobro saradivati sa Azmirom.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 02 jun 2015, 15:08

Na prethodnoj skupstini u Januaru usvojen je novi statut koji daje vece ovlasti predsjedniku sa dodatnim amandmanima koji nalazu da ubuduce clanovi skupstine ce kupovati svoja mjesta i da ce cjenovnik biti naknadno odredjen sto je ogromnom vecinom izglasano. Iz toga proizilazi da ce se sadasnja skupstina raspustiti i bice izabrana nova sto je i bilo na dnevnom redu juce ali Suljo je ustao i pitao zasto se mora skupstina raspustiti jel to ova skupstina nesto kriva :lol:

Predsjednik odgovori ja nemam nista protiv sastava skupstine neka budu opet isti ljudi al mora se izvrsiti reizbor zar su svi zaboravili da je rijec o placanju stolica ? Zar je moguce da mi gosti koji dolazimo tu vise pazimo i vodimo racuna od samih delegata i ostalih ? Kako to da se zaboravi navesti da se od prosle sjednice stolice u skupstini moraju placati na godisnjem nivou ?

Sto se tice Omladinskog pogona to je sasvim druga prica i to se malo dotaklo. Ako pogrijesim godine neka me neko ispravi jer stvarno je bila buka u tom momentu a i predsjednik vec izgubio glas :)
2010 godine slagat cu na racun je uplaceno negdje oko 2430 KM dok je za 2014 uplaceno negdje oko 90.000 sa clanarinama i ostalim kanalima
samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jun 2015, 15:14

Sulju zaista postujem , a vjerjem da je i on namagarcen i da se od njega trazilo da on taj bude da trazi...on to zbog onih koji zele dlaku u jajetu...dobro ni Azmir nije morao bas tako ali ebiga fakat ako ti je covjek pomogao jednom zasto onda tebe da navracaju da radis za njih te stvari...i kad mu je trebali para meni se mogao obratiti ja bi mu poslao...barem meni ne mora jer jedne prilike mi se obratio da mi proda dres kojeg ja imam isti takav jer kaze da mu je trebalo za ljekove ...ja sam rad rekao me zanima me cijena poslo sam 100 dolara to je oko 180km a on je zelio 70km ...cisto jer mi dres nije trebao imao vec isti...zato kazem mogao se obratiti reci imam majocu Stara Garda za tebe et da ne bude ono daj mi pare pa da ljudi pricaju kao sto obicno opet covjek da nesto za uzvrat..ja bi mu svakako poslao istu cifru za tu majicu posebno kad mu nivac treba...Ipak treba i Suljo inAzmir da popricaju zaista ne treba nam sad ovo jer ona ostala bagra je jedva docekala
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 jun 2015, 15:17

Jel` moze neko, ili na PP ili ovdje, objasniti sta je tacno problem trenutno u Slobodi? Covjek je dosao sa lovom i blokiraju ga neke struje koje su povezane s kim? Vidim ima i odredjeni broj navijaca Slobode koji su protiv Azmira Husica. Kome se oni klanjaju? Koliko je do sada Husic ulozio u Slobodu i kakav je uopste stav navijaca? Ili na PP ili ovdje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2015, 15:36

Ma pusti to, nemaju gdje mrdnut. Nema nekog drugog ko bi povukao to pa sada misevi mogu da crknu..A Slobodno i neka ga otjeraju pa neka idu gledati Slobodu u kantonalnim ligama, a ja odoh u Simin Han gledati PL BIH.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jun 2015, 15:41

Rooney88 je napisao/la:Jel` moze neko, ili na PP ili ovdje, objasniti sta je tacno problem trenutno u Slobodi? Covjek je dosao sa lovom i blokiraju ga neke struje koje su povezane s kim? Vidim ima i odredjeni broj navijaca Slobode koji su protiv Azmira Husica. Kome se oni klanjaju? Koliko je do sada Husic ulozio u Slobodu i kakav je uopste stav navijaca? Ili na PP ili ovdje.
Pa hajmo rrci dobar dio Fukara ga bojkotuje...ovako zapad je uglavnom uz njega ...i ja sam ranije bio u Fukare, ali ovo ipak necu podrzat ..uglavnom neko ganja svoj interes, nekog je neko nagovorio i ubjedio i td ..Ali ima i Azmir stvari koje je negde izletio inrekao pogresno i ako on to ne misli pa je to ulje na vatru ebiga...Bez Azmira nas nema nigdje eto moramo 500 hiljada dat prije pocetka sezone za ove tuzbe i da neko drugi dodje znaci mozemo mahat usima.

Kako bi Robijasi voljeli da imaju njega majkemi hahahahha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 02 jun 2015, 15:42

Ljudi su namirisali pare kod Azmira i sad bi ga svako kupao. Umjesto da budu zahvalni sto je covjek tu, sto je stavio svoj novac u klub (pa i kao pozajmnicu), odlucio pomoći Slobodi, nasli se ljudi da stalno dramce i prave smicalice da on ode, jer kako bi drukcije krali Općinske pare preko kluba. Kraj njega sigurno ne mogu. Sigurno mu nije problem ti 200KM sto je dao Sulji, ali na pocetku tog je Azmir rekao da je vise puta trazio pare, a eto on mu jednom dao 200 da ga se rijesi i da mu da doznanja da to ne prolazi kod njega, a ovaj je sigurno ocekivao vecu svotu. Pa kad je razotkriveo onda kao pomoc za lijekove. Ali najmanje je te pare Suljo trazio, 100% ga je neko nagovarao na to. Jer trazi, ti si legenda Fukara, nece te moci odbiti, Azmir je pun ko brod. Sta je njemu tebi dati koju hiljadu. Ako Azmir ode, ode i Sloboda. Jer gdje su pare oko kluba, tu su i dzabičari i lopovi. Kod nas u Bihaću su prije 3-4 godine dosli neki Kuvajćani spremni da uloze pare u Jedinstvo, da urede stadion, tribine, doveli dva reprezentativca Kuvajta, koji su bili u Bihacu, trenirali. Dogovorili se sve koliko para da daju i to, dosli ljudi sa parama, nasao se neko iz kluba da kaze da oni nisu dobro razumjeli, nije cifra u konvertibilnim markama, nego u eurima, ljudi se pokupili i otisli. Godinama klub tone, ljudi bliski politici i klubu pare peru preko kluba, skupstine se odrzavaju, iza zatvoreni vrata, koje obezbjedjuje policija. Ne mozes uci na skupstinu, nemas pozivnicu i ako je klub gradski.... 10-15 ljudi stalno glasa jedni za druge, mijenjaju se za stolice, a rezultata i pomaka ni na vidiku... Čuvajte Slobodu kad ima čovjek koji joj želi na bilo koji način pomoći. Pozz iz Bihaća...... SN96

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2015, 15:44

Ma i ti Salt ne bi bio slozan za njih da nisi bio clan istih. Ljudi u prevodu teroriziraju publiku u Tuzli, jedno par hiljada ljudi nece da dolazi na utakmice zbog kojekakvih likova.

I lik ce sada izvalit pola miliona do prvog kola, doci ce neko govorit mu da je seljak, a Husrefu psovat mater.

Nema grada na svijetu gdje ljudi misle da su veci gradjani od nekih, jbt pomislio bi covjek da su Stupine, Bulevar, BM, Sjenjak, Slatina i Irac izgradjeni 1569. godine od sultana, a ne prije 50 godina. Fakticki nikom se tu otac nije rodio u zgradi i odredjivali bi sada jel Azmir seljak ili nije, a vecina doselilo u Tuzlu

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 jun 2015, 15:56

Uzivam citajuci kometrae ovog degena Fuleta, i kontam da ga banujem ili ne, al neka ga jos. De neka mu neko nesto odgovori svega vam :lol: :tokralju:
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 02 jun 2015, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 jun 2015, 15:57

Rooney88 je napisao/la:Jel` moze neko, ili na PP ili ovdje, objasniti sta je tacno problem trenutno u Slobodi? Covjek je dosao sa lovom i blokiraju ga neke struje koje su povezane s kim? Vidim ima i odredjeni broj navijaca Slobode koji su protiv Azmira Husica. Kome se oni klanjaju? Koliko je do sada Husic ulozio u Slobodu i kakav je uopste stav navijaca? Ili na PP ili ovdje.
Prica je slicna kao kod pitara....lesinari bi da prezive na kostima umiruce Slobode...e pa nece moci....ima i nas koji to necemo dozvolit...da vidimo i tu srijedu aBd
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2015, 15:59

Pa banuj ga **** ga led vise!! banuj :D

Nije svako mlad i vitalan i caprka po racunaru po citav dan kao mi ovdje. Doci ce neko od 50 godina, procitati i povjerovat

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 jun 2015, 16:00

tuzlak1987 je napisao/la:Pa banuj ga **** ga led vise!! banuj :D

Nije svako mlad i vitalan i caprka po racunaru po citav dan kao mi ovdje. Doci ce neko od 50 godina, procitati i povjerovat
Sta kaze svako bi sa 350k i dzaba stadionom i jednim sponzorom vodio klub :rol: :rol: :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2015, 16:02

NYKnicks Fan je napisao/la:

Sta kaze svako bi sa 350k i dzaba stadionom i jednim sponzorom vodio klub :rol: :rol: :rol:
Samo sto mu jos negdje milion fali za normalno funkcionisanje u PL BiH i vracanje dugova iz mjesec u mjesec, to je zanemario :mrgreen:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 jun 2015, 16:03

tuzlak1987 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:

Samo sto mu jos negdje milion fali za normalno funkcionisanje u PL BiH i vracanje dugova iz mjesec u mjesec, to je zanemario :mrgreen:
BANANA!!! :njanjanja: :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2015, 16:05

E super, svaka cast :tokralju:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 jun 2015, 16:06

Sto ga NYK banova, daj da ga prcamo i pratimo kako se koprca. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2015, 16:10

Ma dosta ih je vise, pljuju predsjednika kako zele, a oficijalna je stranica i svako cita...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 jun 2015, 16:10

Batva je napisao/la:Sto ga NYK banova, daj da ga prcamo i pratimo kako se koprca. :D
raspio se brate lik, niko ne odgovara i sta cu ja jbg niju mu prvi put, dosadio je i bogu i narodu :mrgreen:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 jun 2015, 16:13

Ide, ide... evo im :guz:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 jun 2015, 16:13

Lijepi strah! Dere ih baba redom ;)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.