Sad cekaj malo da skontaju ko je aldin. Ide sad to, ozbiljni forumasi svakako.IvanOsim je napisao/la:Znači ne mogu da vjerujem, @super napise post i onda 2 stranice moze li meni pp, mogu li i ja dobiti pp.. Naša stranica se sjebala i ne lici ni na sta poslije njegovog posta, dodje mi da ne citam, ponasa se isto kakvo dijete od 15 godina..Kao prvo @super-ovi postovi su mrtva nagadjanja i u svakom postu ima rjec ne mogu svima poslati, znat ce se, ne mogu o imenima jos... Ako mu pogledate postove, ništa konkretno i istinito nema, bice ovo ne mogu reci kad, bice ovaj ne mogu reci ime.. Pa covjece ako hoces vec tako posalji samo pp ovim forumasima starijim na fb i dovidjenja...Ne smaraj nas ostale koje ne interesuju tvoja nagadjanja, ako si nekad bio ok forumas, to si definitivno izgubio u zadnjih pola godine i jace... Al nije, ocigledno on hrani svoj ego, tako sto ga raja moli, sto se par stranica spominje njegov nick, il sta ja znam vec za neke informacije.. Pa sad bilo ko da nababroji 10 zanimljivih igraca iz premijer lige, bar pola bi bilo pregovara se s njima ili ce se pregovarati..
Mislio sam da ce @super stati malo, ručnu povući, kad se s onim generalnim izofiro, al nema od tog ništa moraju se nahraniti neki nedostatci..