FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dirk
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dirk » 21 apr 2010, 10:03

boccaccio je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
elo je napisao/la:A ajd ti papak jedan lijepo dodji do 11 dodji na ispracaj hordi iz lk sa svojim strumfovima.
Sta pise ovo .. :?
:mrgreen: :mrgreen: zato se ja nikako ne razumijem sa ovim pitarima,oni nesto pricaju,to je neki jezik strani totalno,nije da oni samo ovako pisu,oni ovako i govore :mrgreen:
Zaista rijetko pisem na ovoj temi ali kada pojedinci mnozinu stavljaju u isti kos , onda zelim da podsjetim tebe da procitas tm 0rg i izvjestaj sa utakmice protiv Borca i onda pricaj o pravopisu.

neče,juče,gostujuču ,reči ... to su samo od nekih epiteta koji se daju primjetiti ... :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 21 apr 2010, 10:06

ljudi sta mislite u kojem cemo sastavu istrcati na Tusnju

ja mislim u sljedecem:sehic,mesic,bogicevic,bajic,radovanovic,svraka,culum,beslija,bucan,bekric i mesanovic

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 apr 2010, 10:11

@dirk
I TM.org se čita, svaka čast pitarčići. Samo vi pratite i čitajte šta se dešava u KLUBU
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 apr 2010, 10:14

[quote="Dirk

Zaista rijetko pisem na ovoj temi ali kada pojedinci mnozinu stavljaju u isti kos , onda zelim da podsjetim tebe da procitas tm 0rg i izvjestaj sa utakmice protiv Borca i onda pricaj o pravopisu.

neče,juče,gostujuču ,reči ... to su samo od nekih epiteta koji se daju primjetiti ... :!:[/quote]

Ma dobro salimo se malo,nije ni kod nas bas puno bolje,ali da je bolje,jeste :) ,izvini ako sam ti povrijedio osjecaje,evo ti npr. nisi takav,ali ja tebe vise posmatram kao navijaca liverpoola,a pitarstvo ti je usput onako ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 apr 2010, 10:19

Dirk je napisao/la:
blueman-TM87 je napisao/la:@dirk
I TM.org se čita, svaka čast pitarčići. Samo vi pratite i čitajte šta se dešava u KLUBU
Zanimljivo , mada da si fino procitao moj post i da znas citati izmedju redova ne bi ovako pisao ali inteligencija nije kod sviju ista ima i glupi ljudi !
Kako se to čita između redova???? Možda imaju neka nevidljiva slova a ja ne znam kako ih pročitati :mrgreen:
Naravno da sam skontao na šta misliš- pravopis naravno ali meni drago davi malenipratite i čitate naše stranice. Vidiš ja ne mogu reći kako je neko nešto napisao na vašim stranicama jer me apsolutno ne interesuje vaš režimski klub. Budi mi pozdravljen, pusica :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 apr 2010, 10:32

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 21 apr 2010, 10:37

Svaka cast Amaru Osimu,Mesanovicu,na jucerasnjem obilasku mezarja preminulom igracu Slobode ERVINU CEJVANOVICA,iskazali su svoju velicinu .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 21 apr 2010, 10:38

Bod k'o kuća. Uz normalno suđenje mislim da možemo to ostvariti. Ovaj bod je bitan pravo jer bi nam nadoknadio gubitak boda od Borca.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 apr 2010, 10:42

čamac je napisao/la:Bod k'o kuća. Uz normalno suđenje mislim da možemo to ostvariti. Ovaj bod je bitan pravo jer bi nam nadoknadio gubitak boda od Borca.
I još bi imali +1 a i oni i mi imamo isti broj utakmica kući i na strani

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 apr 2010, 10:42

Stole iz Bora je napisao/la:Kad bi sutra osvojili bod bio bih prezadovoljan .. ;)
I dalje stojim pri ovome!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 21 apr 2010, 10:56

BEKRIĆ: DOŠLI SMO U TUZLU PO BODOVE

Izabranici Amara Osima već dugo ne znaju za poraz, a današnji duel sa Slobodom od velike je važnosti za momčad s Grbavice. Eventualni bod u ovoj utakmici približio bi Željezničar naslovu, no u taboru sarajevske momčadi nadaju se i novoj "trici".

"Atmosfera u ekipi nakon pobjede nad Borcem je doista fenomenalna. Nalazimo se u pobjedničkoj seriji i uvjeren sam da ćemo istu nastaviti u Tuzli. Jednostavno, igre koje pružamo razlog su mog optimizma", rekao je za SportSport.ba veznjak Željezničara Samir Bekrić i dodao:

"Svjesni smo da su i Slobodi bodovi prijeko potrebni, no to nas u ovom trenutku ne interesira previše. Mislim da na gostovanjima igramo možda i bolje nego na Grbavici, pa sam zbog toga uvjeren u pozitivan rezultat. Bod bi za nas bio velik kao kuća, no mi želimo tri. Nemamo šta skrivati. U Tuzlu smo došli po bodove."

jollytm87
Kontakt:

Post Postao/la jollytm87 » 21 apr 2010, 10:59

ajde brate neka neko odgovori za put u Tz. jos malo pa treba da krenem a neznam gdje da se prikljucim koloni + i dali iz rajvosa idu busevima kombijima il autima,ajde neka neko ko zna nek nesto napise

manijakinho
Kontakt:

Post Postao/la manijakinho » 21 apr 2010, 11:01

Ja bih bio zadovoljan i da pobjedimo 0:1

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 apr 2010, 11:01

Stole iz Bora je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Kad bi sutra osvojili bod bio bih prezadovoljan .. ;)
I dalje stojim pri ovome!
Ma bod bi bio k'o kuca,sa tri bi trebalo rezervisati vjecnu vatru i karte za Ligu Prvaka ovog ljeta,ovaj Zovjko sto sudi je neiskusan i tek je upao na polusezoni na listu sudija,treba se nadati da nece podleci pritisku publike i ljudi koji stoje pored terena,jer smo eto vidjeli u Mostaru da ima svakavih pacenika...

Mislim da cemo poceti sa slicnom ekipom kao i u Prijedoru mozda Viscu zamjeni Mirso ili Stanic,u napadu ce Lazo vjerovatno nosati 2-3-icu konstantno na leđima,a ko zna mozda i Alen zaigra...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 apr 2010, 11:11

Mislim da Alen neće igrati jer je još rovit od povrede a zna Amar da Sloboda kući u kost igra ali kod amara se nikad ne zna. Živi bili pa vidjeli

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 apr 2010, 11:55

Jedan dobar jutros cuo:
Na koji nacin sarajevo moze postati prvak? Jedino preko emisije "Ispuni mi zelju"
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 apr 2010, 11:58

Dirk je napisao/la:

neče,juče,gostujuču ,reči ... to su samo od nekih epiteta koji se daju primjetiti ... :!:
Prva stvar, ti si nepismen. Epitet je dodatak imenici.

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 21 apr 2010, 12:05

suntu jeu je napisao/la:
Dirk je napisao/la:

Prva stvar, ti si nepismen. Epitet je dodatak imenici.
Hahahahaha.Nek' si mu rekao. :D

Epitet (grč. επιθετον, epitheton = nametnut) svaki je atribut, odnosno dodatak imenici koji ju pobliže objašnjava i opisuje. Epiteti su najčešće pridjevi.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 apr 2010, 12:07

Pa to je peti-šesti osnovne. Reći je glagol,itd..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 apr 2010, 12:09

Kako ste nemilosrdni :P

(ovo je prosta rečenica?)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, Ferroviere1987, Napapijri i 95 gostiju.