Ma pratimo mi brate i Zlatić je bio u Branitelju i vratili su ga i bio je standardan na desnom bočnom do povrede.Pisali smo mi i prije i o Galiću,Vraniću,Klariću, Joziću itd i sve je to fino i nitko sretniji od nas da naša djeca uspiju i da igraju za prvi tim ali kako obajsniti recimo dok su igrali Ivo Džidić.Damir Džidić,Mara Aničić,Krešo Kordić ,Hrvoje Miličević itd ona silna prozivanja i pljuvanja kao sad npr. po Mili Peharu.Teško je nama ugoditi.Zrinjski a niti jedan drugi klub u ovoj ligi teško može imati više od 5-6 domaćih igrača u prvih 11.U stvari može imati svih 11 ali ta ekipa će se boriti za opstanak jer jednostavno mala je baza iz koje se crpe igrači a naročito u hercegovini gdje imamo Zrinju,Široki,Velež pa i Leotar,Čapljinu,Gošk,Branitelj.Ni jedan igrač koji je izašao iz škole Zrinjskog nije napravio neku karijeru uzuzev Šunjića.Zvone Kožulj ima potencijala i on je po meni najveći promašaj mistrijine uprave a ovi ostali po meni ako nisu uspjeli u Branitelju,Brotnju,Gošku,Čapljini onda ne vidim koji je rezon da se vrate u Zrinjski.Unatoč svemu nadam se da će bar neko od gore nabrojanih zaigrati za prvi tim već slijedeće sezone.gonzalo je napisao/la:Ko je god gledao Branitelj jasno mu je da odskacu Bandic golman i krilni igrac,mislim da je Galic...igrac puca od snage,brz,prodoran,jako dobar ubacaj sa krila,to treba da bude baza i buducnost Zrinje,domaca skola i djeca...koji Dedici,Vukomanovici,Todor i ovi umisljeni igraci koji se sepure po Mostaru ko da su iz Reala dosli,a ne iz Travnika,Sesveta i takvih inih klubova...pratite malo i mladje kategorije vidite sta dole ima a pogledajte ko nam igra...sramota...
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Mislim da je Žiža s 10 ass prvi asistent lige .Mandrake je napisao/la:Ma jašta, Ratku 32 godine, treći golman repke, ne unovči li sada negdje vani, naš je doživotno.... a Sarajevo ako će ga uzet, ako nazovu odmah dobit će Zvonimira Blaića, top ponuda, akcija vrijedi do isteka zalihahskzmostar je napisao/la:Ratku je ovo zadnja sansa da ode ,ja bi dao sansu Bandicu ili Vasilju,a Tiric neka ceka sansu ipak su to nasi momci!
Ima li netko da hoce kupti Blaica?Sarajevo?... Ma jašta brate, samo ja bih Karačića umjesto Vasilja, bolji golman, strašan golman, gledao sam ga za BiH U-19, impresioniran sam ostao, fizički moćan, dominantan golman, već spreman da bude prvi golman ekipe!! Naši talenti ionako teško dospijevaju do prve ekipe, moraju doslovno proći sito i rešeto, vrijeme je da se ta politika promjeni! Usput rečeno Ivan Crnov prvi asistent lige ove sezone sa 9 asista, bravo Crni majstore, sretno ti bilo u Tiraspolu
... Velibor Đurić peti asistent lige sa 6 asista, good old Đuka
![]()
Dok Miloša ne vidim sa svetim dresom na predstavljanju, uzimam ovu vijest sa zadrškom
Dujković kao sto je napisano zadnji voz za zaraditi na njemu mislim da bi bilo pametno , Blaića otjerati , Đuke se takodjer riješiti ili ponuditi novi ugovor al s puno manjom plaćom jer ovu svojom igrom i ulazcima s klupe NEzasluzuje , Kreši dati ulogu u klubu al neka ga tu kao i Maka . Čeka se sastanak uprave Širokog s sponzorima da vide dal ce se nastaviti istim tempom sto se tiče financija , ako NE Ivan Peko vrlo lako bi mogao postati novi / stari igrac Zrinje , jer je veliko opterecenje za klub s Pecare , sto se tice plaće , a dosao bi u Zrinju za manje pare .
Što se tiče mladih , da vrijede sigurno bi bili tu , a ne po kakvim posudbama i raskidima ugovora.
HSKZ 19/05
smoto7777 je napisao/la:Mislim da je Žiža s 10 ass prvi asistent lige .Mandrake je napisao/la:Ma jašta, Ratku 32 godine, treći golman repke, ne unovči li sada negdje vani, naš je doživotno.... a Sarajevo ako će ga uzet, ako nazovu odmah dobit će Zvonimira Blaića, top ponuda, akcija vrijedi do isteka zalihahskzmostar je napisao/la:Ratku je ovo zadnja sansa da ode ,ja bi dao sansu Bandicu ili Vasilju,a Tiric neka ceka sansu ipak su to nasi momci!
Ima li netko da hoce kupti Blaica?Sarajevo?... Ma jašta brate, samo ja bih Karačića umjesto Vasilja, bolji golman, strašan golman, gledao sam ga za BiH U-19, impresioniran sam ostao, fizički moćan, dominantan golman, već spreman da bude prvi golman ekipe!! Naši talenti ionako teško dospijevaju do prve ekipe, moraju doslovno proći sito i rešeto, vrijeme je da se ta politika promjeni! Usput rečeno Ivan Crnov prvi asistent lige ove sezone sa 9 asista, bravo Crni majstore, sretno ti bilo u Tiraspolu
... Velibor Đurić peti asistent lige sa 6 asista, good old Đuka
![]()
Dok Miloša ne vidim sa svetim dresom na predstavljanju, uzimam ovu vijest sa zadrškom![]()
Dujković kao sto je napisano zadnji voz za zaraditi na njemu mislim da bi bilo pametno , Blaića otjerati , Đuke se takodjer riješiti ili ponuditi novi ugovor al s puno manjom plaćom jer ovu svojom igrom i ulazcima s klupe NEzasluzuje , Kreši dati ulogu u klubu al neka ga tu kao i Maka . Čeka se sastanak uprave Širokog s sponzorima da vide dal ce se nastaviti istim tempom sto se tiče financija , ako NE Ivan Peko vrlo lako bi mogao postati novi / stari igrac Zrinje , jer je veliko opterecenje za klub s Pecare , sto se tice plaće , a dosao bi u Zrinju za manje pare .![]()
Što se tiče mladih , da vrijede sigurno bi bili tu , a ne po kakvim posudbama i raskidima ugovora.
S tim da je uvijek bolje ako već dovodimo polovnjake onda neka budu iz naše škole a ne iz bijelog svijeta.BDW današnji Šulin intervju:
HŠK Zrinjski: Mogli smo ostati bez Europe, ali i osvojiti oba trofeja
Zrinjski je arhivirao i sezonu 2014./2015., sezonu u koju je ušao kao prvak, ali i s maksimalno visoko postavljenom letvicom kada su očekivanja u pitanju.
HŠK Zrinjski: Mogli smo ostati bez Europe
Podsjetimo, prvog dana ljetnih priprema izvršni dopredsjednik Danko Šulenta jasno je rekao: "Cilj Zrinjskog je obraniti naslov prvaka", a kako isti nije obranjen, ispada da bi se sezona morala okarakterizirati neuspješnom, iako su Mostarci u subotu proslavili novi izlazak u Europu.
- Na kraju smo bili zadovoljni, iako na startu sezone ne bismo pristali na takav epilog. Zrinjski svoje ambicije nije skrivao, a mogu ih ponoviti i opet ako treba. Dakle, cilj nam je bio osvojiti oba trofeja, odnosno dvostruku krunu. Možda bi bilo mudrije da smo skromnije najavljivali ambicije, ali Zrinjski je trostruki prvak BiH i ne znam zašto bismo bili nešto skrivali kada smo u sezonu ušli upravo s takvim očekivanjima, govori Šulenta na startu razgovora.
- Naravno, svjesni smo da smo vrlo lako mogli ostati i bez Europe, što bi bio veliki podbačaj, ali isto tako je činjenica da smo bili blizu u oba natjecanja. Šest kola prije kraja smo bili na diobi prve pozicije, a jedanaesterci u polufinalu Kupa su mogli otići i na našu stranu. To potvrđuje da su naše ambicije bile utemeljene, a sada trebamo analizirati zašto nismo uspjeli napraviti završni korak u oba ili barem u jednom od dva natjecanja. Da, nedostajalo nam je i uvijek potrebne sportske sreće, ali u analizi ne smijemo krenuti od toga, nego od naših slabosti, nastavio je Šulenta.
Svjestan je Šulenta da bi za klupsko rukovodstvo bilo lakše kada bi Zrinjski spustio letvicu, odnosno kada bi se ambicije svele na priču kako je Europa imperativ, a sve iznad toga bonus.
- Tako stvari i stoje, jer je Europa egzistencijalni cilj, ali pravo na visoke ambicije ne treba nikome uskraćivati, pogotovo ne klubu koji u sezonu ulazi kao aktualni prvak. Primjerice, možda ćemo ovog ljeta nastup u Europi završiti već u prvom pretkolu Europske lige, ali cilj Zrinjskog će biti treće pretkolo i to iz jednostavnog razloga što smo prije dvije sezone zaustavljeni u drugom. Dakle, cilj će biti napraviti korak više, što je i logično. Treba samo vjerovati i težiti iskoraku. Taj iskorak nije lako napraviti, ali ako nemaš cilj napraviti taj iskorak, onda ga nećeš niti napraviti. Ne želim da se zadovoljavamo ostavljanjem dobrog dojma, nego konkretnim uspjehom. Maribor je bolji od Zrinjskog, ali Zrinjski je mogao eliminirati Maribor, baš kao što je Maribor eliminirao Celtic i izborio Ligu prvaka.
Prije priče o novoj sezoni željeli smo se još malo vratiti na netom završenu, koja je bila jako turbulentna.
- Iznimno turbulentna, pogotovo drugi dio iste. Znamo što se događalo na startu proljeća, a onda smo došli i u situaciju da Europu tražimo u zadnjih devedeset minuta, iako smo sami sebi posao mogli olakšati mjesec dana ranije da smo izborili finale Kupa, jer bismo već tada imali osiguranu Europu. Inače, sezona je karakteristična po tome što smo propustili jako puno prilika. U završnici jeseni smo upisali tri vezana remija na domaćem travnjaku i tako propustili priliku osvojiti jesenski naslov, zatim smo propustili iskoristiti dobar raspored na startu proljeća, a onda i priliku koju smo imali uoči same završnici sezone, jer smo uzvrat polufinala Kupa čekali s liderske pozicije. U nekim utakmicama nedostajalo nam je i sreće, ali ponovit ću kako ipak moramo krenuti od naših slabosti, tako da ću reći kako nam je, prije svega, nedostajalo samopouzdanja. S obzirom na sve te propuštene prilike, očito da nismo bili dovoljno dobri opet prvi proći kroz cilj.
Od Šulente smo željeli čuti što smatra najvećim plusovima i minusima sezone.
- U natjecateljskom smislu plusovi su izborena Europa, broj osvojenih bodova, jer ću podsjetiti da smo samo u dvije sezone osvojili više, određeni rekordi koje smo postavili, a minusi, prije svega, činjenica da smo ostali bez trofeja te da smo afirmirali jako malo novih igrača. Plus je definitivno i infrastruktura, jer smo tu sigurno puno napravili.
Sezona 2014./2015. će se pamtiti i po tri promjene trenera.
- Previše. Odluka o razlazu s Brankom Karačićem nije bila jednostavna, ali smo istu smatrali najboljom za klub. I njegovom nasljedniku željeli smo dati istu priliku, ali on je sam odlučio odstupiti nakon samo tri utakmice, a sada je na čelu stručnog stožera Marinović, pred kojim su tek sada prve pripreme nakon kojih želimo gledati bolji Zrinjski nego što je bio u protekloj sezoni.
Za bolji Zrinjski bit će važno napraviti dobar posao u prijelaznom roku.
- Bit će promjena i to puno, a sve u cilju da u novu sezonu uđemo jači nego što smo završili prošlu. Imena? Pripreme počinju već za desetak dana, a do tada će se dosta toga znati, barem kada su u pitanju odlasci.
Očekivanja od Europe Šulenta je već iznio, a ona na domaćoj sceni opet će biti ista.
- Borba za vrh, jasno, iako će i naši poznati rivali u sezonu ući s istim ambicijama, prije svih Sarajevo, zaključio je Šulenta.
Daniel Graovac prvo ime sezone
Najboljim igračem Zrinjskog u protekloj sezoni Danko Šulenta smatra Daniela Graovca.
- Primili smo rekordno malo pogodaka, a on je bio konstantno dobar od starta do kraja sezone. Radi se o 21-godišnjaku koji još uvijek može napredovati, pravom profesionalcu, tako da je riječ o reprezentativnom potencijalu, smatra Šulenta.
Pa eto ocigledno da ne vrijede...neka i nisu u Zrinji neka grade karijere po inostranstvu bolje za njih,losije po nas...nek nam Tesija i Acimovic budu uzdanice...od cega ovaj klub misli zivjeti kad se zavrne pipa HDZ-a i njihovih firmi.vrijeme je gurati nase momke,ali ako se ne proba nece biti ni uspjeha,ne mozemo ih prodati u Real,ali mozemo bar jednom djetetu dati priliki...kako generacija koja je izgubila prvenstvo za bod,igrala finale kupa nema nijednog da valja...
http://www.transfermarkt.com/luka-batur ... ler/190038
Zanimljiv igrac , milim da bi bio pojacanje , jak , visok , a brz stoper to je ono sto nam treba uz Graovca .
Zanimljiv igrac , milim da bi bio pojacanje , jak , visok , a brz stoper to je ono sto nam treba uz Graovca .
HSKZ 19/05
Pa ako vrijedi i ako je mlad i ako se moze zaraditi na njemu pa makar on dosao iz Leotara i prezivao se ACIMOVIC neka ga i neka bude NASA uzdanica. Netreba nam neki Ante , Mile ako ne vrijedi . Sesar je bio najbolji u svojoj generaciji i imao je sansu pa gdje je sad ? Dreznjak ? Reci jednog igraca koji nama nije valjao a da je negdje drugo uspijeo !? Mali IĆO davao 100 golova kao junior pustili ga u siroki svi se digli , a gdje je sad ? koliko je utakmica odigrao ? golova dao ?gonzalo je napisao/la:Pa eto ocigledno da ne vrijede...neka i nisu u Zrinji neka grade karijere po inostranstvu bolje za njih,losije po nas...nek nam Tesija i Acimovic budu uzdanice...od cega ovaj klub misli zivjeti kad se zavrne pipa HDZ-a i njihovih firmi.vrijeme je gurati nase momke,ali ako se ne proba nece biti ni uspjeha,ne mozemo ih prodati u Real,ali mozemo bar jednom djetetu dati priliki...kako generacija koja je izgubila prvenstvo za bod,igrala finale kupa nema nijednog da valja...
Glupa je prica NASI moraju igrati , DA al ako vrijede , takodjer se slažem ako je igrač sa strane mora biti puno bolji da bi igrao pored nekog naseg , osim na mjestu Blaića mislim da nijedan naš mladi NEzasluzuje da igra u prvih 11 , a i da bude na klupi.
HSKZ 19/05
smoto7777 je napisao/la:Pa ako vrijedi i ako je mlad i ako se moze zaraditi na njemu pa makar on dosao iz Leotara i prezivao se ACIMOVIC neka ga i neka bude NASA uzdanica. Netreba nam neki Ante , Mile ako ne vrijedi . Sesar je bio najbolji u svojoj generaciji i imao je sansu pa gdje je sad ? Dreznjak ? Reci jednog igraca koji nama nije valjao a da je negdje drugo uspijeo !? Mali IĆO davao 100 golova kao junior pustili ga u siroki svi se digli , a gdje je sad ? koliko je utakmica odigrao ? golova dao ?gonzalo je napisao/la:Pa eto ocigledno da ne vrijede...neka i nisu u Zrinji neka grade karijere po inostranstvu bolje za njih,losije po nas...nek nam Tesija i Acimovic budu uzdanice...od cega ovaj klub misli zivjeti kad se zavrne pipa HDZ-a i njihovih firmi.vrijeme je gurati nase momke,ali ako se ne proba nece biti ni uspjeha,ne mozemo ih prodati u Real,ali mozemo bar jednom djetetu dati priliki...kako generacija koja je izgubila prvenstvo za bod,igrala finale kupa nema nijednog da valja...
Glupa je prica NASI moraju igrati , DA al ako vrijede , takodjer se slažem ako je igrač sa strane mora biti puno bolji da bi igrao pored nekog naseg , osim na mjestu Blaića mislim da nijedan naš mladi NEzasluzuje da igra u prvih 11 , a i da bude na klupi.
Na žalost to je tako sada.Iz te generacije jedino Zvone Kožulj igra nešto u Širokom ovo ostalo je sve tanko.Ja sam zato da se dovode mladi igrači koji pokazuju veliki potencijal kao što je Aćimović .Treba pokušati sa tim igračima , ne koštaju puno a imaju predispozicije da budu odlični igrači u budućnosti jer debelo odskaču od svojih vršnjaka.Aćimović je bio kapetan i najbolji igrač Leotara sa nepunih 18 godina i jedan od najboljih igrača prve lige RS-a.Ako netko od naših bude odskakao u Branitelju pa logično da će ga vratiti natrag u Zrinju ali ako si tamo prosječan onda kakav ćeš biti u većem rangu.Nedavno sam gledao tekmu mlađih kategorija Zrinje i Sarajeva i na toj tekmi je odskakao neki naš klinjo (čini mi se da ga zovu Maka) na lijevom krilu ali ne znači da će i kasnije biti tako.Svake godine na pripreme i Jović,Karačlić i Krstičević su vodili neke juniora ali ni jedan nije ostao u prvom timu.Sumnjam da je to do trenera.Nadam se da će ovaj put Marinović prepoznati nekog igrača iz naše škole za prvi tim.
Gonzalo ,nije npr.HT Eronet zadnjih godina hdz-ova firma ,baš suprotno ,ali smo imali sponzorski ugovor na 200 000 KM i nisu ljudi iz ove uprave (bar ne većina ovih vodećih ljudi u upravi) u Zrinji zbog interesa nego zato što vole Zrinju a znam ih osobno pa to mogu tvrditi.Prerasli smo mi davno stranke a to što neki misle da oni odlučuju nek pitaju krušku i kompaniju.Mi smo na našu sreću te bolesti prebolovali za razliku od nekih.gonzalo je napisao/la:Pa eto ocigledno da ne vrijede...neka i nisu u Zrinji neka grade karijere po inostranstvu bolje za njih,losije po nas...nek nam Tesija i Acimovic budu uzdanice...od cega ovaj klub misli zivjeti kad se zavrne pipa HDZ-a i njihovih firmi.vrijeme je gurati nase momke,ali ako se ne proba nece biti ni uspjeha,ne mozemo ih prodati u Real,ali mozemo bar jednom djetetu dati priliki...kako generacija koja je izgubila prvenstvo za bod,igrala finale kupa nema nijednog da valja...
Volio bih da sam u krivu,vrijeme ce sve pokazati...VOLIM TE BOLA...SAMO ZRINJSKI...
Ja sam govorio za proslu generaciju juniora...oni koji su pratili znaju kako su igrali,Tipuric,Klaric,Galic,Rozic i ostali...pratim sve selekcije i znam dosta toga i oko uprave i oko tog selektiranja....razbili Zelju u Mostaru,sa famoznim Memijom,Beganovicem i ostalim momcima koji su sada nosioci Zelje i uspjelo im je to forsiranje njihove djece i uzet ce dobru lovu...a nasi ostavljaju Branitelj u ligi i moraju se diciti tim,a to im nije bio krajnji domet...
Bit će bolje , valjda.gonzalo je napisao/la:Ja sam govorio za proslu generaciju juniora...oni koji su pratili znaju kako su igrali,Tipuric,Klaric,Galic,Rozic i ostali...pratim sve selekcije i znam dosta toga i oko uprave i oko tog selektiranja....razbili Zelju u Mostaru,sa famoznim Memijom,Beganovicem i ostalim momcima koji su sada nosioci Zelje i uspjelo im je to forsiranje njihove djece i uzet ce dobru lovu...a nasi ostavljaju Branitelj u ligi i moraju se diciti tim,a to im nije bio krajnji domet...
Tako je majstore!! Razmišljane ovog lika gore je pogubno za sve ljude koji vole Zrinjski. Pa jesu li naši navijači svjesni da mi trenutno imamo oko 28 igrača koji se hrane u Tenis centru. Neka neko baci cifru na papir, slabo će mu doći. Kako možete tvrditi da naši momci ne zaslužuju igrati, pa koji naš momak je odigrao zadnjih 5 godina tri utakmice za redom po pola sata( MIlu ne računam). Samo Marin, Bajza i Toni, i sva trojica uspjela klubu donjeti neki dinar. LJudi treba nekome DATI DA IGRA MALO pa da vidimo jesu li slabiji od Mevlje, Blajića, Vukomanovića, Popovića i razni likova koji posušuju blagajnu, a ne pro forme se potpiše pa mrš na posudbu gde ih nitko ne gleda osim roditelja. PS: MARIN GALIĆ JE BOLJI IGRAČ 5 PUTA OD MILIŠA AĆIMOVIĆAgonzalo je napisao/la:Ja sam govorio za proslu generaciju juniora...oni koji su pratili znaju kako su igrali,Tipuric,Klaric,Galic,Rozic i ostali...pratim sve selekcije i znam dosta toga i oko uprave i oko tog selektiranja....razbili Zelju u Mostaru,sa famoznim Memijom,Beganovicem i ostalim momcima koji su sada nosioci Zelje i uspjelo im je to forsiranje njihove djece i uzet ce dobru lovu...a nasi ostavljaju Branitelj u ligi i moraju se diciti tim,a to im nije bio krajnji domet...
Rebel...svaka ti je na mjestu...tako govori neko ko voli klub i grad i svoju grudu i svoje momke...sta je to do sada korisno uradio...Popovic,Dedic,Mevlja i kojekakvi isusivaci ionako plitke blagajne...nije taj Galic jedini njega sam vise puta spomenuo jer poznajem dijete dok je bio u mladjim kategorijama i zivio u krugu stadiona,ponizno,kulturno,nisam dosao na stadion da on ne trenira,samo takvi ce uspjeti...usput da kazem da je Karacic vec sada klasa golmanska...
Meni je ona vaša generacija juniora iz prošle sezone jedna od najboljih juniorskih selekcija u posljednjih pet godina koje sam gledao na našim livadama. Bilo je tu odličnih igrača, Vranjić, Galić, Klarić, Vukša, onda defanzivac mislim da je Tipurić, pa Miličević. Meni se baš svidjela ta generacija.
Svatko naravno ima svoje mišljenje i ovo je forum, mjesto gdje je svako konstruktivno mišljenje dobrodošlo... Ja se ipak slažem sa Gonzalom i Rebelom. Ako naletiš na trulu jabuku, ne znači da više nećeš jesti jabuke... Sukladno tome, ako smo imali "lošu generaciju" koja se nije pokazala, ne znači da trebamo ukinuti omladinsku školu ili prestati davati priliku našim igračima! Naši juniori i kadeti su Al pari godinama sa Željom, Sarajevom i Širokim B. Ako oni mogu izbaciti igrača i dati mu priliku, zašto mi ne možemo? Naša uprava, koju strašno poštujem, jer stvarno se trude i rade i vole klub, ipak trebaju imati dugoročni plan, a vrijeme će pokazati navedeno. Široki, bez obzira na propalu sezonu, radi odličan posao sa mladim igračima, al su napravili krupnu grešku jer su dali otkaz Slavenu Musi (koji nije najbolji trener lige, ali je imao kontinuitet), a takvu grešku smo i mi napravili, tj. uprava jer su otjerali Branka. To su za mene dva ključna trenutka zbog kojih je Sarajevo prvak ove godine, otkaz Musi i otkaz Karačiću! Pazi, Branko je na pripreme poveo Galića, taj dečko je na prijateljskim utakmicama bio odličan, zabijao, asistirao, letio terenom... šta mi radimo? Branku damo otkaz, a Galića sa ostatkom mladih pošaljemo na posudbu u Branitelj, bez prilike da bude makar na klupi, da se na treninzima izbori za svoj status (iako je isto uradio kod Branka) a dovede se Sven Dedić... gomilanje preplaćenih stranaca... Nisam protiv stranaca, dapače, ali KVALITET ne KVANTITET. Uostalom Branko je htio dovesti mladog Kristijana Puljića iz Sloge, puno prije nego ga je Hajduk uzeo, mi ništa... mladi igrač iz Hercegovine, mi ništa... a Široki uzme iz naših kadeta malog Juričića i dovede iz Čapljine Menala (kojeg smo i mi mogli uzeti, ali mi ništa) i imaju ekipu za budućnost, a mi moramo dovest 10 stranaca, da bi uboli sa 2-3 igrača... opet ponavljam, nisam protiv igrača sa strane, dapače! Evo sad uzimamo Miloša Filipovića, super, imao strašnu sezonu. zabio 9 golova, materijal za prve postave, odlično! Ali moramo li dovesti npr. tog Batura? Jel nam stvarno treba taj lik? Pazi, Daniel Graovac je došao iz juniora Dinama na mala vrata, svojim radom i treninzima je postao najbolji stoper lige, odgovorno to tvrdim, uostalom on je cijelu sezonu bio standardan, a Mevlja i Anto su se mjenjali kao drugi stoper... takve igrače trebamo, a ne nekog Luku Batura, polovnjaka iz HNL-a (sjeti se Turkalja, koji je bio kod nas na početku sezone). Raduje me jedino spoznaja da je Vinko Marinović trener koji je radeći u Gradišci i u Borcu, gurao mlade igrače i pravio odlične rezultate! ISto može ovdje sa Karačićem, Bandićem, Galićem, Aćimovićem, Graovcem, itd., uz spoj iskustva u dokazanim igračima kao Vučina, Stevo, Todorović, Radulović, itd.smoto7777 je napisao/la: Pa ako vrijedi i ako je mlad i ako se moze zaraditi na njemu pa makar on dosao iz Leotara i prezivao se ACIMOVIC neka ga i neka bude NASA uzdanica. Netreba nam neki Ante , Mile ako ne vrijedi . Sesar je bio najbolji u svojoj generaciji i imao je sansu pa gdje je sad ? Dreznjak ? Reci jednog igraca koji nama nije valjao a da je negdje drugo uspijeo !? Mali IĆO davao 100 golova kao junior pustili ga u siroki svi se digli , a gdje je sad ? koliko je utakmica odigrao ? golova dao ?
Ja bih osobno volio da svih 11 budu igraci iz nase skole ali svak zna da to nije realno.I ja se uzdam u Marinovica da ce prepoznat nekoga od ovih gore nabrojanih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Niko ovdje ne prica o prvih 11 domacih,nemamo 5 miliona stanovnika,dajte nam trojicu da ih vidimo koliko mogu,polusezonu im dati i vidjeti jel to taj kapacitet,a ne kao do sada,dadnes mu 20 min.dijete se prepadne i mars na posudbu,dovedes jos losijeg stranca i placas ga da se sepuri po Pink Pantheru i pravi pedofilcinu od sebe...
- hskzmostar
- Kontakt:
Spoj iskustva i mladosti uvijek donese rezultat,cuo sam za Galica da je odlican bio u Branitelju i nadam se da ce ga vratiti sa posudbe kao i Karacica,gledao sam ga za juniore BiH,nije bez neke prvi golman,treba momku dati priliku i da brani!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Mislim da u nedjelju Branitelj igra za ostanak...prilika vidjeti kako ce momci odigrati za njih veliku utakmicu...svi u Rodoc....
- hskzmostar
- Kontakt:
Ovaj Filipovic i sluzbeno potpisao ugovor,odmah zamjena za Crnova!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.