Budimo parlamentarni
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ajde ako imate sta saljite pp bratu nemojte da moram traziti.
Budimo parlamentarni
.
Budimo parlamentarni
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ajde dajte pp, biću vam zahvalan?!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako cemo vec roviti po reprezentativcima ili bivsim reprezentativcima eno i Zahirovic je slobodan igrac.NKMramor je napisao/la:Da neće Spahić Emir put Tušnja...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja bi volio da Sloboda sa Sarajevom u narednoj sezoni se bori za titulu.
Ono sto bi volio da mi neko od vas navijaca Slobode objasni a to je; koji je vas cilj ove sezone.Vidim da ovde mnogi pisu da se pojacavate,da idete na Evropu ili cak na titulu,sto je normalno,ali mi nije jasno jedva ste izganjali licencu za Premijer ligu, a kako ce te tek za Evropu.Husic ce po vama uloziti u pojacanja veliku lovu ,vidim spominju se ekstra pojacanja, i na kraju covjek ostanete bez licence.Ja sam prije mislio da ce Husic ici nesto slicno kao zeljo,a to je stabiliziacija kluba,vracanje duga,te nakon te finansijske stabilnosti,pokušati izganjati licencu za istu,pa onda krenuti na titulu.Ovako sa strane ovo sto pratim i citam, vi kucu pocinjete graditi od krova.
Ono sto bi volio da mi neko od vas navijaca Slobode objasni a to je; koji je vas cilj ove sezone.Vidim da ovde mnogi pisu da se pojacavate,da idete na Evropu ili cak na titulu,sto je normalno,ali mi nije jasno jedva ste izganjali licencu za Premijer ligu, a kako ce te tek za Evropu.Husic ce po vama uloziti u pojacanja veliku lovu ,vidim spominju se ekstra pojacanja, i na kraju covjek ostanete bez licence.Ja sam prije mislio da ce Husic ici nesto slicno kao zeljo,a to je stabiliziacija kluba,vracanje duga,te nakon te finansijske stabilnosti,pokušati izganjati licencu za istu,pa onda krenuti na titulu.Ovako sa strane ovo sto pratim i citam, vi kucu pocinjete graditi od krova.
ne zaboravite mene i pp

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Amypitar - mi do pocetka sezone moramo oko pola miliona KM isplatiti jer je pravomocna odluka da se isplati bivsim **** naseg kluba (ako grijesim neka me neko ispravi), a na narednoj sjednici (slijedece sedmice) bi se sve trebalo znati. mada je vec sad jasno da je grad stao uz Slobodu i to je najbitnije, jer bi se uskoro trebao potpisati reprogram i onda svi mi mozemo odahnuti. To nam je najveci pritisak.
U narednoj sezoni zelimo biti u samom vrhu tabele, a ako se otvori mogucnost onda bismo se borili i za izlazak u Evropu, da li kroz kup ili kroz prvenstvo. Jer mi ne smijemo dupustiti da se i ove sezone vucaramo po dnu tabele i strepimo hocemo li ostati u ligi, ispada 6 timova, a vec za 2 sezone u skracenoj ligi mi planiramo imati vecinski kostur tima i def. se boriti za Evropu... posto se planira ulagati u klub, onda Azmir ne zeli da se to vuce godinama, jer nasa liga i nije toliko jaka pa da je toliko tesko biti u vrhu, samo pare i pare.
Ta stabilizacija ce doci reprogramom, boljom posjetom na stadionu, jacim sponzorima koje i grad zeli dovesti na Tusanj (tako su i oni sami rekli)... znamo da je mukotrpan proces, znamo da to nije tako jednostavno kao sto se pise, ali kada ulazes pare onda se imas cemu i nadati.
U narednoj sezoni zelimo biti u samom vrhu tabele, a ako se otvori mogucnost onda bismo se borili i za izlazak u Evropu, da li kroz kup ili kroz prvenstvo. Jer mi ne smijemo dupustiti da se i ove sezone vucaramo po dnu tabele i strepimo hocemo li ostati u ligi, ispada 6 timova, a vec za 2 sezone u skracenoj ligi mi planiramo imati vecinski kostur tima i def. se boriti za Evropu... posto se planira ulagati u klub, onda Azmir ne zeli da se to vuce godinama, jer nasa liga i nije toliko jaka pa da je toliko tesko biti u vrhu, samo pare i pare.
Ta stabilizacija ce doci reprogramom, boljom posjetom na stadionu, jacim sponzorima koje i grad zeli dovesti na Tusanj (tako su i oni sami rekli)... znamo da je mukotrpan proces, znamo da to nije tako jednostavno kao sto se pise, ali kada ulazes pare onda se imas cemu i nadati.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NKMramor je napisao/la:Evo ga film![]()
![]()
Jebote gledaj sjevera gledaj ljepote pa ko je ovde zasluzan ? Umjesto da se saberemo i pogledamo ovo i kazemo sebi da ovalvi moramo biti za nasu svetinju a ne borit se ptotiv covjeka koji je uradio mnogo da sjever ucini ovakvim kroz citavu prvu ligu federacije...ma ova izdanja u orvpj ligi su bili fenomenalni slozit ce se i onaj ko nas najvise mrzi
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 02 jun 2015, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dajte ba i meni taj pv neka neko kaze sta se dogadja nemoj da mi padnete u ocima 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
oj teska covjeka...dragi fule...nije bolest sve sto boli..ubi me na privat **** majku...ali hej ljudi,majku im spremni su,pripremljeni,namazani svim bojama..ali nemere mene ba
hajde sad navalite,hajmo zajedno tamo **** gaaaaaaaaaaaa deri,hajde batva,cigila,imal vas jbt...
hajde sad navalite,hajmo zajedno tamo **** gaaaaaaaaaaaa deri,hajde batva,cigila,imal vas jbt...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
To brate samo bahato,eno povukao se fućko
.
Gdje ih guzis Wien? I ja na par stranica im pokusavam objasniti neke stvari, al ko da tuki pricam.
A mozda se i znamo, i ja sam u Novom Naselju bio dugo vremena i guzio po Solini, haha.
A mozda se i znamo, i ja sam u Novom Naselju bio dugo vremena i guzio po Solini, haha.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ala brat wiena J**+ ne vadi na azmira se ugledao a fucko kada mu covjek objasni par stvari pobjeze 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gdje bacate te komentare, dajte da i ja sta pametno procitam.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kao sto neko rece na predhodnim stranicama daj nek brat @NYKnicks Fan stavi sliku CARŠIJA JE UZ TEBE, ajde brate nek pucaju cirevii 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Sta ce Fucko, da je pametan ne bi Ukrajinku ozenio, ili Moldavku iz javne kuce

Niko, niko, samo Sloboda
dado imal te,jesi dobio pp..brate javi se
OBJASNIO ....katarakta je napisao/la:Sta ce Fucko, da je pametan ne bi Ukrajinku ozenio, ili Moldavku iz javne kuce![]()
nemojte ovako na forumu pisat', dajte PP, nego pošaljite poruku tom forumašu od koga želite info
ovo pišem iz razloga da admin ne bi ukinuo PP, pa ćemo saznat' da ne kažem šta
ovo pišem iz razloga da admin ne bi ukinuo PP, pa ćemo saznat' da ne kažem šta
ode fule..a tamam sam se zagrijao krv mu J***..
i u privat mi neodgovori na zadnju poruku
koji ublehas...
i u privat mi neodgovori na zadnju poruku
koji ublehas...
wien, brate, ne mogu pisat' na Suljinom profilu, pošto si me prozvao 
žao mi je što ga drug NYKnicks banova, a maksuz sam ušao na Face da mu odgovorim
žao mi je što ga drug NYKnicks banova, a maksuz sam ušao na Face da mu odgovorim
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 02 jun 2015, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.