PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Brato da vam neko salije stravu sve bi ispadale pastrmke od olova

From father to son
komsija cistio sam podrum jutros i naiso na neki stari VHS, taman kad sam doso do kontejnera pade mi na pamet da ga tebi dam da gledas europske, ocul ga cuvat ili?
goveđigulašmajka
Nije tu bilo sukoba.Sabinho je napisao/la:Nego, odakle datiraju ovoliki sukobi izmedju RA i Fukara?
Prije nekih 8-9 godina bio jedan jako tezak lik na srpskoj tribini, tadasnji duhovni vodja RA, zvani Bejta. Mnogo se nasro da su ih tuzlaci tada na nekoj pumpi u Zivinicama poskidali iz kombija. Trans je vratila policija nakon sto je Tz ekipa zavrsila u stanici jer su ovi javili plavcima koji su napravili barikadu do Tz.
Elem, nije bilo sukoba vec samo skidanje. To mi je bila poenta.
tuzlanska Sloboda
Komsija vracaj to u podrum yebote. To ti je od starog on to cuva ko oci u glavi samo sakrio radi kontrole koja mu moze upast svakog trenutkarigotina je napisao/la:komsija cistio sam podrum jutros i naiso na neki stari VHS, taman kad sam doso do kontejnera pade mi na pamet da ga tebi dam da gledas europske, ocul ga cuvat ili?
Evo tuzlaka opet o otimanju nekog transa koji su navodno vratili i niko za to ne zna
From father to son
Koji si ti komplekašChinaglia je napisao/la:znamo mi računat', nego se vi pravite grbavi, mislite da ste svu pamet svijeta popili, ciganijo mrtvabrile je napisao/la:Ne znaju fukare izgleda racunati, pa dan te yebo i da smo vas uzeli bjezalo bi nam Sarajevo jedan bodje l' ste najbolji, odmah podjebavate, prvaci svemira, a čim ispušite, odmah alibiji .. nema šta, najbolji ste u spinovanju
jadnici jadni, koliko vas boli uspjeh Sarajeva, pri čemu ne mislim samo na titulu, nego na sve što se dešava u njihovom klubu, vi biste guze dali da imate nekoga poput Tana, to svako vidistoko nepismena, je l' vas sramota tražit' ulagače i sponzore na onakav način? al' ne iznenađuje me, kad vas je 90% nepismeno
![]()
kad god neko o vama priča u negativnom kontekstu, odmah potežete priču o kompleksima, jadnici jadni
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
nije ovo ništa lično, tebe ne poistovjećujem s njima, iako navijaš za Selju
ko zna koju cijenu dostizu te kasete jebote, prahistorijski materijal. pare po pola dijelimo, taman uzmes lance za autobusa kad budete za 2 sezone igrali FBiHCernica je napisao/la:Komsija vracaj to u podrum yebote. To ti je od starog on to cuva ko oci u glavi samo sakrio radi kontrole koja mu moze upast svakog trenutkarigotina je napisao/la:komsija cistio sam podrum jutros i naiso na neki stari VHS, taman kad sam doso do kontejnera pade mi na pamet da ga tebi dam da gledas europske, ocul ga cuvat ili?![]()
![]()
Evo tuzlaka opet o otimanju nekog transa koji su navodno vratili i niko za to ne zna![]()
jao komedije a nigdje ni slike ni nekog video zapisa. Doduse kazu ima audio zapis huka sa koseva kad ih je bilo 5 milja. Ima na kaseti
![]()
goveđigulašmajka
I knowChinaglia je napisao/la:nije ovo ništa lično, tebe ne poistovjećujem s njima, iako navijaš za Selju
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
sace nama cernica postaviti sliku Cezara sa salom veleza,saces viditi

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Vidis da mu nisam ni htio replicirati, jer takve neznalice ni ne zasluzuju nista vise od nekoliko smajlijaChinaglia je napisao/la:znamo mi računat', nego se vi pravite grbavi, mislite da ste svu pamet svijeta popili, ciganijo mrtvabrile je napisao/la:Ne znaju fukare izgleda racunati, pa dan te yebo i da smo vas uzeli bjezalo bi nam Sarajevo jedan bodje l' ste najbolji, odmah podjebavate, prvaci svemira, a čim ispušite, odmah alibiji .. nema šta, najbolji ste u spinovanju
jadnici jadni, koliko vas boli uspjeh Sarajeva, pri čemu ne mislim samo na titulu, nego na sve što se dešava u njihovom klubu, vi biste guze dali da imate nekoga poput Tana, to svako vidistoko nepismena, je l' vas sramota tražit' ulagače i sponzore na onakav način? al' ne iznenađuje me, kad vas je 90% nepismeno
![]()
kad god neko o vama priča u negativnom kontekstu, odmah potežete priču o kompleksima, jadnici jadni
Ako Zeljo bude sampion u narednih 5 godina (minimalno) ja cu go trcati od Cesme do Bascarsije i nazad.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
brate mojFaraonTM je napisao/la:I knowChinaglia je napisao/la:nije ovo ništa lično, tebe ne poistovjećujem s njima, iako navijaš za Selju
Krmak kakva druga liga grob te yebo nisi dobar idemo jos jaci u sljedecu sezonu nego nemoj da ti starog zovem. Nece ti dat izac mjesec dana

Sve ce vas izbacit iz kuce za prvu ljubav. Mogu mislit koji je kez bio kad ga je Skahic zavalio
Sve ce vas izbacit iz kuce za prvu ljubav. Mogu mislit koji je kez bio kad ga je Skahic zavalio
From father to son
nadjem nesto u rangu jajeta t-rexa i covjek mi ovako odgovara.Cernica je napisao/la:Krmak kakva druga liga grob te yebo nisi dobar idemo jos jaci u sljedecu sezonu nego nemoj da ti starog zovem. Nece ti dat izac mjesec dana![]()
goveđigulašmajka
solinas je napisao/la:sace nama cernica postaviti sliku Cezara sa salom veleza,saces viditi![]()
From father to son
Chinaglia je napisao/la:znamo mi računat', nego se vi pravite grbavi, mislite da ste svu pamet svijeta popili, ciganijo mrtvabrile je napisao/la:Ne znaju fukare izgleda racunati, pa dan te yebo i da smo vas uzeli bjezalo bi nam Sarajevo jedan bodje l' ste najbolji, odmah podjebavate, prvaci svemira, a čim ispušite, odmah alibiji .. nema šta, najbolji ste u spinovanju
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
rigotina je napisao/la:ko zna koju cijenu dostizu te kasete jebote, prahistorijski materijal. pare po pola dijelimo, taman uzmes lance za autobusa kad budete za 2 sezone igrali FBiHCernica je napisao/la:Komsija vracaj to u podrum yebote. To ti je od starog on to cuva ko oci u glavi samo sakrio radi kontrole koja mu moze upast svakog trenutkarigotina je napisao/la:komsija cistio sam podrum jutros i naiso na neki stari VHS, taman kad sam doso do kontejnera pade mi na pamet da ga tebi dam da gledas europske, ocul ga cuvat ili?![]()
![]()
Evo tuzlaka opet o otimanju nekog transa koji su navodno vratili i niko za to ne zna![]()
jao komedije a nigdje ni slike ni nekog video zapisa. Doduse kazu ima audio zapis huka sa koseva kad ih je bilo 5 milja. Ima na kaseti
![]()
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Zašto mi onda ne objasniš kako jedna utakmica od njih 30 može riješiti prvenstvo, pošto vidim da si intelektualac. Hvala unaprijed. A poseban pozdrav batvi, steroidnom mozgu.Chinaglia je napisao/la:znamo mi računat', nego se vi pravite grbavi, mislite da ste svu pamet svijeta popili, ciganijo mrtvabrile je napisao/la:Ne znaju fukare izgleda racunati, pa dan te yebo i da smo vas uzeli bjezalo bi nam Sarajevo jedan bodje l' ste najbolji, odmah podjebavate, prvaci svemira, a čim ispušite, odmah alibiji .. nema šta, najbolji ste u spinovanju
![]()
Ako bi vi dali guze da imate Tana, ne mora značiti da bi svi.
Što se tiče raznoraznih aplikacija, sa tim se slažem da je očajnički sve urađeno. I popij lex sljedeći put kad kreneš da pišeš o Želji.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
ne slusam to al se zato ovoga uvijek rado sjetimCernica je napisao/la:solinas je napisao/la:sace nama cernica postaviti sliku Cezara sa salom veleza,saces viditi
Sad ce ti @krmak postavit isti klip samo sa grudskim gangasima,matom bulicem i kajakasima iz višića![]()
![]()
![]()

goveđigulašmajka
Gio tebra ne raspravljaj se s likom koji je pokusavao otvorit yt klip na screenshotu
Lijeno mi trazit ja plako na temi najsmjesniji postovi. Lozili ga da mora dva puta brzo kliknut

Lijeno mi trazit ja plako na temi najsmjesniji postovi. Lozili ga da mora dva puta brzo kliknut
From father to son
...Cernica je napisao/la:Gio tebra ne raspravljaj se s likom koji je pokusavao otvorit yt klip na screenshotu![]()
![]()
![]()
Lijeno mi trazit ja plako na temi najsmjesniji postovi. Lozili ga da mora dva puta brzo kliknut![]()
![]()
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 02 jun 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.