PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Brato svega mi ziva istina. Ako nekome nije lijeno trazit volio bi da opet placem od smijeha. Ofiraza zescaSabinho je napisao/la:Koji qraccccccCernica je napisao/la:Gio tebra ne raspravljaj se s likom koji je pokusavao otvorit yt klip na screenshotu![]()
![]()
![]()
Lijeno mi trazit ja plako na temi najsmjesniji postovi. Lozili ga da mora dva puta brzo kliknut![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
From father to son
alan_kardec je napisao/la:ovo se hare prijavio pod drugim, pardon, sedmim nickom pa glasao za sebe.
Nego ne znam jel ovo neko postavljao. ako jeste, izvinjavam se. Savim slučajno sam naletio na ovo.
Znači lik je postavio ss sa twitera, sa stranice poznatog nba analitičaramiki_92 je napisao/la:kad te jedan od najboljih analiticara(po meni i najbolji) ovako promovise svako malo, nema dalje![]()
u tom se javlja @chinagliaChinaglia je napisao/la:neće da pokrene ovaj video gore, što je postavio miki_92?![]()
i naravno kreće pilana
Mirza1990 je napisao/la:hahahahahahahahahh kako brate nece???brile je napisao/la:hshahahahaha pritisni jace pa ce mocisuhakrpa je napisao/la:A ti nemoj vise postavljati videe koji se ne mogu pokrenuti, mislim stvarno nema smisla.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Biće da je sarkastičan. Ipak je on previše pametan da mu se dogodi nešto ovako 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ma dobar je momak ko hljebshzna je napisao/la:Biće da je sarkastičan. Ipak je on previše pametan da mu se dogodi nešto ovako
Ali nije za rasprave
From father to son
Joooooj plačemCernica je napisao/la:Ma dobar je momak ko hljebshzna je napisao/la:Biće da je sarkastičan. Ipak je on previše pametan da mu se dogodi nešto ovako
Ali nije za rasprave
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Lik je izvorni papak.Vidi mu priceCernica je napisao/la:Gio tebra ne raspravljaj se s likom koji je pokusavao otvorit yt klip na screenshotu![]()
![]()
![]()
Lijeno mi trazit ja plako na temi najsmjesniji postovi. Lozili ga da mora dva puta brzo kliknut![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pozdrav prirodni druze, kissneš me u steroidni guz.shzna je napisao/la:Zašto mi onda ne objasniš kako jedna utakmica od njih 30 može riješiti prvenstvo, pošto vidim da si intelektualac. Hvala unaprijed. A poseban pozdrav batvi, steroidnom mozgu.Chinaglia je napisao/la:znamo mi računat', nego se vi pravite grbavi, mislite da ste svu pamet svijeta popili, ciganijo mrtvabrile je napisao/la:Ne znaju fukare izgleda racunati, pa dan te yebo i da smo vas uzeli bjezalo bi nam Sarajevo jedan bodje l' ste najbolji, odmah podjebavate, prvaci svemira, a čim ispušite, odmah alibiji .. nema šta, najbolji ste u spinovanju
jadnici jadni, koliko vas boli uspjeh Sarajeva, pri čemu ne mislim samo na titulu, nego na sve što se dešava u njihovom klubu, vi biste guze dali da imate nekoga poput Tana, to svako vidistoko nepismena, je l' vas sramota tražit' ulagače i sponzore na onakav način? al' ne iznenađuje me, kad vas je 90% nepismeno
![]()
kad god neko o vama priča u negativnom kontekstu, odmah potežete priču o kompleksima, jadnici jadni
Ako bi vi dali guze da imate Tana, ne mora značiti da bi svi.
Što se tiče raznoraznih aplikacija, sa tim se slažem da je očajnički sve urađeno. I popij lex sljedeći put kad kreneš da pišeš o Želji.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
nemoj ga u oba, ostavi komšiji drugi. ili bi on rađe sredinu?Batva je napisao/la:Pozdrav prirodni druze, kissneš me u steroidni guz.shzna je napisao/la:Zašto mi onda ne objasniš kako jedna utakmica od njih 30 može riješiti prvenstvo, pošto vidim da si intelektualac. Hvala unaprijed. A poseban pozdrav batvi, steroidnom mozgu.Chinaglia je napisao/la: znamo mi računat', nego se vi pravite grbavi, mislite da ste svu pamet svijeta popili, ciganijo mrtvaje l' ste najbolji, odmah podjebavate, prvaci svemira, a čim ispušite, odmah alibiji .. nema šta, najbolji ste u spinovanju
jadnici jadni, koliko vas boli uspjeh Sarajeva, pri čemu ne mislim samo na titulu, nego na sve što se dešava u njihovom klubu, vi biste guze dali da imate nekoga poput Tana, to svako vidistoko nepismena, je l' vas sramota tražit' ulagače i sponzore na onakav način? al' ne iznenađuje me, kad vas je 90% nepismeno
![]()
kad god neko o vama priča u negativnom kontekstu, odmah potežete priču o kompleksima, jadnici jadni
Ako bi vi dali guze da imate Tana, ne mora značiti da bi svi.
Što se tiče raznoraznih aplikacija, sa tim se slažem da je očajnički sve urađeno. I popij lex sljedeći put kad kreneš da pišeš o Želji.
goveđigulašmajka
A ne bez zayebancije @chinaglia je jedan od normalnijih forumasa na slobodinoj temi ali moramo se malo nasalit. Svi trazimo te neke sitne detalje da se malo smijemo. Bola ja svoju djecu lozim redovno. Jednom davno kad je najstarijem bilo 14-15 godina sazno ja da je pusio travu i da mu je drustvo uhvatila murija nekako on se izlipa i nagovorio kolegu da ga nazove da se javi sutra u kamenu(policijska stanica) . Bola doso ja navece kuci kaze zena sta mu je nece da ruca nece da vecera blijed ko krpa citav dan hocemo ga kod doktora vodit
jedva mu objasnio da sam ga lozio ali ga nisam majki ošmeko 
From father to son
- pravnik1981
- Kontakt:
hahahaha cernica BRAT najjaci 
P.S nemoj dirat vise tuzlake popusti ih malo

P.S nemoj dirat vise tuzlake popusti ih malo
Cernica sam na njih 5-6
I opet više smiješnog napiše nego svi ovi zajedno
Realno u ovih samo neke seljačke fore
Cuj, smjesnije napise od njih...vm22 je napisao/la:Cernica sam na njih 5-6![]()
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
e moj pastrmka, vidiš, ti voliš zajebanciju, volim i ja, to znaju oni na Serie A podforumu!
naravno, zezamo jedni druge, podjebavamo, malo provociramo, sve je to u redu, ali ljudi moraju shvatit' da je ovo virtuelni život, gdje ništa napisano ne treba shvatit' ozbiljno
meni neko može reći da sam glup, da smrdim, opsovat' mi, nije frka, neće me dotaći, ko se još pali na piskaranja po internetu? što se tiče tog komentara u vezi youtube-a, samo ja znam šta je istina, da l' je sarkazam ili sam glup, vi ostali to možete samo tumačit' kako želite, a meni je stvarno svejedno i nemam namjeru da se pravdam, jer bi me kao dotakla ismijavanja, shvataš li me?
lično, prezirem Selju i njegove navijače, al' kao neko ko voli fudbal i ko je prije svega čovjek, niti bi Selji poželio ispadanje u drugu ligu, niti gašenje kluba, kao što oni žele nama, a kamo li da njegovim navijačima poželim nešto loše
samo budala želit' Slobodu, Velež, Selju, Čelik i Borac u drugoj ligi ili nešto gore
nema veze da li nekog mrzim ili ne, sigurno Slobodu više volim gledat' protiv velikih klubova koji nešto znače i koji imaju navijače, nego protiv ovih malih seljačkih klubova, ili političkih klubova, tj. klubova iz epruvete!
ovo je dobra tema, da se opustimo, našalimo, al' je beze kad ti napraviš šuk i onda dođu navijači Selje i lijepe neke smajlije, samo zato jer su sa druge strane tuzlaci
neka dođu i oni, pa da se mezetimo fino, a ne ovako hinjski, ako me shvataš? bolan, o tebi nemam loše mišljenje, volim što si zajebant, a mislim da sam lijepo pokazao svoje mišljenje o Veležu i njegovim navijačima 
aj' uzdravlje, pa da se mezetimo i dalje
naravno, zezamo jedni druge, podjebavamo, malo provociramo, sve je to u redu, ali ljudi moraju shvatit' da je ovo virtuelni život, gdje ništa napisano ne treba shvatit' ozbiljno
lično, prezirem Selju i njegove navijače, al' kao neko ko voli fudbal i ko je prije svega čovjek, niti bi Selji poželio ispadanje u drugu ligu, niti gašenje kluba, kao što oni žele nama, a kamo li da njegovim navijačima poželim nešto loše
ovo je dobra tema, da se opustimo, našalimo, al' je beze kad ti napraviš šuk i onda dođu navijači Selje i lijepe neke smajlije, samo zato jer su sa druge strane tuzlaci
aj' uzdravlje, pa da se mezetimo i dalje
**** razumi nas...pastrmka ima vremena..**** se njega,on ima motele,guzi svedjanke,poljakinje,skace u neretvu,pusi nargilu,njemu inspiracija sama dolazi,direktno iz guzice..dok mi to poceramo,prodje voz... kuknjavavm22 je napisao/la:Cernica sam na njih 5-6![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Šta se ti ljutiš odmah, svakom loncu poklopacBatva je napisao/la:Cuj, smjesnije napise od njih...vm22 je napisao/la:Cernica sam na njih 5-6![]()
Realno u ovih samo neke seljačke fore![]()
Koji si ti king, jesil svjestan brato?
Vi samo znate oko stadiona zajebavat ništa drugo
a forumašu kodnog imena "brile", odgovorio sam iz razloga jer stalno nešto piše o Fukarama, Slobodi, tuzlacima, ničim izazvan, pa ne znam ko tu ima kompleks? kad je neka rasprava, našali se, podbodi, al' kad ničim izazvam stalno nešto sereš, onda se trebaš zapitat' ..
@Chinaglia brato to je to virtualni svijet zayebancija podyebavanje i smijeh. Apsolutno brat nemam nista protiv tebe ali ova mostarska liska koja zivi u meni me tjera da se zayebajem sa svojom djecom a ne s nekim dr. Vjeruj da se grohotom nasmijem kad gs i meni neko sukne zato halali buraz i idemo dalje 
From father to son
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.