FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sergejevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sergejevic » 02 jun 2015, 22:50

@pile87
Ma taj mali je pravi pitar, ne samo sto je trenirao gore, a vala i nije nesto posebno. Dzenis je mnogo bolji i jos je dosta mladji od njega. A ako nam vec treba neko pored Dzenisa neka onda bude i dobar igrac.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 jun 2015, 22:51

bagrcavi je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Pa s obzirom na neka imena na spisku, bolje da ne znate, da se ne nervirate džaba. :mrgreen:
Evo @pile će vam potvrditi moje riječi. :D
Kakve su šanse da ovog vašeg dovedemo? :mrgreen:
Nije Mige u pitanju. On ima nešto drugo. ;) A nije ni Kara. Ima jedan treći, vama mrzak. :mrgreen:

edit: Evo reče vam @Pile. :D

Virtu4l
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2015, 22:52

ublehas je napisao/la:Drug nije poenta samo naljepiti nešto na dres. Od svih ovih sponzora jedino Turkish daje para koliko mi tražimo (a navodno i dosta više). Ako si slušao Almirov intervju mogao si čuti šta čovjek kaže, a rekao je parafraziram: imamo sponzore koji daju 100.000,00 godišnje, ali to nije dovoljno da budu generalni sponzori i da stoje na dresu. Za to tražimo minimalno 200.000,00. Zar je to toliko teško razumjeti. Izgleda da treba staviti na dres bilo šta da bi pojednici bili zadovoljni. :roll: . I opet ponavljam. Kod nas raja misi da se u sve razumije.
Ja se samo razumijem u to da godine prolaze, a najveći klub u državi ima prazan prostor tamo gdje ga malo koji klub na planeti ima. Najgore u svemu je to što nema naznaka da će se to promijeniti, bićemo još pet godina bez sponzora dok se ne pojavi neko ko će dati Gredićevih zacrtanih 200.000? U tom slučaju smo već u debelom minusu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2015, 22:55

pile87 je napisao/la:gore kod mrtvacice gdje igra pogan.
:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 02 jun 2015, 22:56

Željooooo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ne znam ja na koga vi mislite, ali ja ne mislim na Karića.
Ni ja nisam mislio na Karića, prioritet bi bar po meni bio jedan drugi igrač, a Karić bi nam za klupe bio solidan..
mahir je produkt nase skole fuddbala i pratio sam ga koliko toliko i po ceskoj i ovde izrastao je u doborg igraca ako ostane Baja bili bi odobar tandem u napadu,a i s kokotom bi bio dobar skolovan je Slavija nije za njega ja bih ga uzeo bez razmisljanja.
51%--------49%

bazatalenata
Kontakt:

Post Postao/la bazatalenata » 02 jun 2015, 23:02

Ma Gredic je kako se to kod nas kaze ubleha zesca. Ne samo on, nego kompletna uprava. Davno bi oni bili otjerani ali su ih spasila ova nasa djeca, koja su napravila rezultat kakav niko nije ocekivao. Pa se lopta spustila i niko ne pise o njima i njihovim neradnim danima u klubu od kad su tu. Na stadionu se nije posjekla trava, nisu nasli sponzora, da nije bilo guzovace para nikad ne bi ni svlacionice napravili. Jednostavno je prica moli Boga da se Dzeko proda, a otici mozda traziti sponzora ma sto ce mu to. Neko ce njemu na noge doci i reci evo ti 200.000 zato sto si mi sladak. Imat ce oni jos sreca ako ova nasa djeca budu igrala u evropi dobro i produ par kola bice para pa ce se odrzavati na pozicijama. Daj Boze da skupe pare da dovedu nekog igraca, kvalitetnog svakako. Od cega ce kad samo prodaju praznu slamu.

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 02 jun 2015, 23:02

pile87 je napisao/la:A sta ako vam kazem da su se nasi raspitivali za jednog igraca slavije a on se zove oglecevac ali najvjerovatnije nista od toga ako neko ne zna i on je prosao skolu fudabla gore kod mrtvacice gdje igra pogan.
ma taj nije neki a posto je s lavorcica nebi ga ni razatrao a od slavijinih jedino Karic.kartal i osmankovic kako li vec to jd moje misljenje.ali vidjet cemo sta ce Oda da odluci,mislim da cemo s Odom i njegovim izborom igraca daleko dogurati u pl i euro ligi.
51%--------49%

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2015, 23:03

sergejevic je napisao/la:@pile87
Ma taj mali je pravi pitar, ne samo sto je trenirao gore, a vala i nije nesto posebno. Dzenis je mnogo bolji i jos je dosta mladji od njega. A ako nam vec treba neko pored Dzenisa neka onda bude i dobar igrac.
Samo su se raspitivali. A ne znam ni fo zasto sta ce nam pogan u klubu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 jun 2015, 23:04

zeka_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:A sta ako vam kazem da su se nasi raspitivali za jednog igraca slavije a on se zove oglecevac ali najvjerovatnije nista od toga ako neko ne zna i on je prosao skolu fudabla gore kod mrtvacice gdje igra pogan.
ma taj nije neki a posto je s lavorcica nebi ga ni razatrao a od slavijinih jedino Karic.kartal i osmankovic kako li vec to jd moje misljenje.ali vidjet cemo sta ce Oda da odluci,mislim da cemo s Odom i njegovim izborom igraca daleko dogurati u pl i euro ligi.
:tokralju: :tokralju: :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 jun 2015, 23:05

Pappy je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:
:tokralju: :tokralju: :mrgreen:
ali bas cuj Osmankovic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bow: :bow: :urnebes: :urnebes:

ublehas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la ublehas » 02 jun 2015, 23:08

Virtu4l je napisao/la:
ublehas je napisao/la:Drug nije poenta samo naljepiti nešto na dres. Od svih ovih sponzora jedino Turkish daje para koliko mi tražimo (a navodno i dosta više). Ako si slušao Almirov intervju mogao si čuti šta čovjek kaže, a rekao je parafraziram: imamo sponzore koji daju 100.000,00 godišnje, ali to nije dovoljno da budu generalni sponzori i da stoje na dresu. Za to tražimo minimalno 200.000,00. Zar je to toliko teško razumjeti. Izgleda da treba staviti na dres bilo šta da bi pojednici bili zadovoljni. :roll: . I opet ponavljam. Kod nas raja misi da se u sve razumije.
Ja se samo razumijem u to da godine prolaze, a najveći klub u državi ima prazan prostor tamo gdje ga malo koji klub na planeti ima. Najgore u svemu je to što nema naznaka da će se to promijeniti, bićemo još pet godina bez sponzora dok se ne pojavi neko ko će dati Gredićevih zacrtanih 200.000? U tom slučaju smo već u debelom minusu...
Nejse. Ne da mi se pokušavati da ti objasnim kada ne želiš da skontaš. U ostalom svako vidi onako kako mu se sviđa. Volio bi vidjeti tebe i mnoge takve kao ti u klubu kako pravite blagostanje. U stvari ne bi. Vjerovatno bi sad bili kao Modriča ili Posušje......

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 02 jun 2015, 23:13

Samo da pozdravim aldina seronju i kazem da se trenutnoj upravi može samo saget i popusit ;)

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 02 jun 2015, 23:16

bazatalenata je napisao/la:Ma Gredic je kako se to kod nas kaze ubleha zesca. Ne samo on, nego kompletna uprava. Davno bi oni bili otjerani ali su ih spasila ova nasa djeca, koja su napravila rezultat kakav niko nije ocekivao. Pa se lopta spustila i niko ne pise o njima i njihovim neradnim danima u klubu od kad su tu. Na stadionu se nije posjekla trava, nisu nasli sponzora, da nije bilo guzovace para nikad ne bi ni svlacionice napravili. Jednostavno je prica moli Boga da se Dzeko proda, a otici mozda traziti sponzora ma sto ce mu to. Neko ce njemu na noge doci i reci evo ti 200.000 zato sto si mi sladak. Imat ce oni jos sreca ako ova nasa djeca budu igrala u evropi dobro i produ par kola bice para pa ce se odrzavati na pozicijama. Daj Boze da skupe pare da dovedu nekog igraca, kvalitetnog svakako. Od cega ce kad samo prodaju praznu slamu.
koliko negativnosti u jednom postu nije ova nasa uprava uprava onih s lavorcica pa da se kupuju novinari za 100 km da bi pisali bajke i da bi postali drustvo jednog lica,te napravili su kult licnosti utrpani azijat im je zakletva.a nasa uprava radi u tisini ne ide u javnost s nekim najavama nego kada se pruze ruke ili potpise sta objave i onda dodje neki tzv navijaci Želje i kukaju kako se neradi ,radi se i nadam se da je slijedeca sezona prekratnica za nas u pozitivnom smislu,da cemo se izdici iz ove zabokrecine.a iz tvog nika smrdi mali tanovac pitarcic od nedavno.
51%--------49%

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 jun 2015, 23:19

bazatalenata je napisao/la:Ma Gredic je kako se to kod nas kaze ubleha zesca. Ne samo on, nego kompletna uprava. Davno bi oni bili otjerani ali su ih spasila ova nasa djeca, koja su napravila rezultat kakav niko nije ocekivao. Pa se lopta spustila i niko ne pise o njima i njihovim neradnim danima u klubu od kad su tu. Na stadionu se nije posjekla trava, nisu nasli sponzora, da nije bilo guzovace para nikad ne bi ni svlacionice napravili. Jednostavno je prica moli Boga da se Dzeko proda, a otici mozda traziti sponzora ma sto ce mu to. Neko ce njemu na noge doci i reci evo ti 200.000 zato sto si mi sladak. Imat ce oni jos sreca ako ova nasa djeca budu igrala u evropi dobro i produ par kola bice para pa ce se odrzavati na pozicijama. Daj Boze da skupe pare da dovedu nekog igraca, kvalitetnog svakako. Od cega ce kad samo prodaju praznu slamu.
Ne piši gluposti, kad nisi informisan o radu ove uprave..
Neću pisati ono sa finansijske strane o tome sam pisao prethodnih dana koliko je ova uprava uradila. Evo npr. za rezultate prvog tima najzaslužniji je Odović, koji je izvukao maksimum iz ovih igrača, a Odu je Gredić doveo, nakon što je Amar postavio Memića za ŠSS. Tad su neki pisali na ovom forumu što je to uradio, što je dirao Memića sa te pozicije itd :facepalm: Možeš li zamisliti šta bi bilo da je Memić ostao na poziciji na kojoj je bio, maksimalno bi izvukli sredinu tabele, evrope ne bi vidjeli očima..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 jun 2015, 23:23

pojma ti nemaš
DRUG NEBI TI PUNCA

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 02 jun 2015, 23:29

Karić je naše dijete, odrastao na Grbavici i bilo bi odlično da nam se vrati.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 jun 2015, 23:42

Puna podrska gredi, siljku i misimovicu. ova uprava je uspjela da nam omoguci licencu medju prvim, a to sto neki ublehasivvan kluba i sto ce jos neki biti van kluba je nesto drugo. ocito neki imaju vtemena i za foruma da napisu koju negativnu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

bazatalenata
Kontakt:

Post Postao/la bazatalenata » 02 jun 2015, 23:45

Željooooo je napisao/la:
Ne piši gluposti, kad nisi informisan o radu ove uprave..
Neću pisati ono sa finansijske strane o tome sam pisao prethodnih dana koliko je ova uprava uradila. Evo npr. za rezultate prvog tima najzaslužniji je Odović, koji je izvukao maksimum iz ovih igrača, a Odu je Gredić doveo, nakon što je Amar postavio Memića za ŠSS. Tad su neki pisali na ovom forumu što je to uradio, što je dirao Memića sa te pozicije itd :facepalm: Možeš li zamisliti šta bi bilo da je Memić ostao na poziciji na kojoj je bio, maksimalno bi izvukli sredinu tabele, evrope ne bi vidjeli očima..
Malo si skroz otisao u stranu. Dovesti trenera i nije toliko tesko, pogotovo Odovica koji je veliki Zeljovac i svi znamo njegove kavalitete. Ko se imalo razumije u fudbal njega bi doveo ne moras biti pametan. Ali da bi doveo sponzore moras imati veze, moras se truditi, traziti jer ti nece niko doci na noge.Ako napravis statut onda to uradi na normalan nacin, a ne da ti trazis od nekoga pare i da ti njima upravljas, pa koja ce to budala uraditi??

Neka oni sjede i cekaju kad ce se Dzeko prodati.
Zadnja izmjena: bazatalenata, dana/u 02 jun 2015, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 jun 2015, 23:45

Željooooo je napisao/la: a Odu je Gredić doveo, nakon što je Amar postavio Memića za ŠSS
Ja neki dan krecio i u svoj onoj muci razmišljam fakat sta bi bilo da je Memo ostao????

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 jun 2015, 23:45

lisander je napisao/la:
Željooooo je napisao/la: a Odu je Gredić doveo, nakon što je Amar postavio Memića za ŠSS
Ja neki dan krecio i u svoj onoj muci razmišljam fakat sta bi bilo da je Memo ostao????
:lol: :lol: :lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, Hrasno15, Mana, ristagrad i 52 gosta.