2. Bundesliga - Cvajta

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi će ostvariti ulazak u viši rang?

1) Schalke
22
28%
2) Werder
20
25%
3) St. Pauli
11
14%
4) Darmstadt
8
10%
5) Nürnberg
5
6%
6) HSV
13
16%

Ukupno glasova: 79

mancity
Kontakt:

Re: 2. Bundesliga - Cvajta

Post Postao/la mancity » 02 jun 2015, 22:44

akisarajevo92 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
mancity je napisao/la: Ono je bilo jos bolje, kad je dao zuti deset minuta prije! Ono jos nisam vidio, da sudija udera igraca. Mislim da je napunio gace :lol:
Dugo veci autoritet na terenu nisam vidjeo, ovo sto je veceras uradio je 10 :clap:
slika

:mrgreen:

1860 :njanjanja: :njanjanja:

:lol: :lol: :lol: :lol: To je to, ja se prepo iskljucice sudiju! :roll:
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 jun 2015, 22:48

Don't believe the hype.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jun 2015, 22:49

anelkabvb je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
anelkabvb je napisao/la:Rijetko vidjena atmosfera na AA
Da kad igraju Zehcigeri medjutim ako mislis opcenito onda si u velikoj zabludi. :D
S obzirom na situaciju u kakvoj su bili ne vjerujem da bi i drugi koji igraju na AA napravili isto ;)
To je vec diskutabilno no poenta nije uopste u tome nego u tvojoj zabludi kad kazes da se vrlo rijetko ovakva atmosfera gleda na AA jer se ista vrlo cesto gledala na ovom stadionu, naravno kad igraju crveni. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 02 jun 2015, 22:54

[/quote]To je vec diskutabilno no poenta nije uopste u tome nego u tvojoj zabludi kad kazes da se vrlo rijetko ovakva atmosfera gleda na AA jer se ista vrlo cesto gledala na ovom stadionu, naravno kad igraju crveni. ;)[/quote]

Cuj zabluda, pa to je dokazano da na AA nema bas neke atmosfere kad crveni nisu prvi...cak vam je i Uli Zatvorenik galamio na navijace zbog "Scheiß-Atmosfere" :D :D :D

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 02 jun 2015, 23:07

akisarajevo92 je napisao/la:

Na Colinu sam zaboravio!On vise izgledom utjerivo strah, dok je ovaj gore grdosija od covjeka! :lol:
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jun 2015, 23:09

anelkabvb je napisao/la:
Cuj zabluda, pa to je dokazano da na AA nema bas neke atmosfere kad crveni nisu prvi...cak vam je i Uli Zatvorenik galamio na navijace zbog "Scheiß-Atmosfere" :D :D :D
Kad, prije tri godine jer eto haman da tad nismo bili prvi.
Tri godine. :tralala:
U tom periodu po nekoj mojoj racunici vecerasnja atmosfera uopste nije rijetko vidjena. :wave:

Btw: Minhenu ipak cestitke na opstanku sa zeljom da i dogodine imaju iste belaje. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 02 jun 2015, 23:18

anelkabvb je napisao/la:
U tom periodu po nekoj mojoj racunici vecerasnja atmosfera uopste nije rijetko vidjena. :wave:

Btw: Minhenu ipak cestitke na opstanku sa zeljom da i dogodine imaju iste belaje. :D
Odosmo predaleko, a nismo na pravoj temi... ako si pod "prvi" razumio samo BL onda si me "pobijedio" i cestitam ti :clap:
I nadam se da vam je uprava oduzela sezonske karte onima koji ne dodju na min. 8 utakmica u sezoni pa su ih sad zamijenili oni koji razvaljuju na tribini... :wave:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 02 jun 2015, 23:26

Kao sto HSV ne zasluzuje da igra U Bundesligi, tako ni TSV ne zasluzuje cvajtu. Ne kazem da su KSC I Kiel bolje alternative, ali ovo veceras je bila katastrofa. Kiel je napravio istu gesku kao i KSC, samo su gledali svoj gol.
Valjda se probude u Minhenu, veceras su vidjeli da ovako vise ne ide. Kada se sjetim na pocetku sezone i ambicija da se igra za ulazak u veci rang.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2015, 23:27

kad se sjetim Munchena 1860 u Bundesligi i Benjamina Lautha :cry:

da se hoće vratit' u Bundesligu ..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jun 2015, 23:28

anelkabvb je napisao/la:
anelkabvb je napisao/la:

Odosmo predaleko, a nismo na pravoj temi... ako si pod "prvi" razumio samo BL onda si me "pobijedio" i cestitam ti :clap:
I nadam se da vam je uprava oduzela sezonske karte onima koji ne dodju na min. 8 utakmica u sezoni pa su ih sad zamijenili oni koji razvaljuju na tribini... :wave:
Prvi je prvi, ko da je vazno gdje i kad. ;)

Sto se ulaznica tice, drago mi je da si potvrdio moju sumnju da si u debeloj zabludi s obzirom da si uspio ispratiti velikih 8 utakmica prvaka i to gle cuda, onih 8 u kojima je atmosfera bila kao i ova veceras. :wave:

Od mene imas jos jedno mahanje, ja ovdje stajem da ne bi bilo slanja u neke druge krajeve. :wave:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2015, 23:29

Jedan moj prijatelj zivi za taj klub. Daleko su stare staze slave, ali barem da ostanu u cvajti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 02 jun 2015, 23:33

[/quote]
Od mene imas jos jedno mahanje, ja ovdje stajem da ne bi bilo slanja u neke druge krajeve. :wave:[/quote]

Slazem se :thumbup: :wave:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 jun 2015, 03:32

anelkabvb je napisao/la: Cuj zabluda, pa to je dokazano da na AA nema bas neke atmosfere kad crveni nisu prvi...cak vam je i Uli Zatvorenik galamio na navijace zbog "Scheiß-Atmosfere" :D :D :D
Otkad je preselio na Allianz Arenu Bayern je postao klub s najmanje stajacih mjesta a 2007. godine je navijacka skupina izbacena sa stadiona i to je razlog godinama lose atmosfere u Areni.Trenutacna situacija je zadovoljavajuca no mora i moze bolje.Problem su osobe sto na navijacku tribinu dolaze samo zbog jeftinije karte.

Iako su igrali jednu od najvaznijih tekmi u posljednjih ohoho godina Lavovi nisu uspjeli napuniti stadion :guz:

Arena ce kad-tad biti crvena :cool:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 jun 2015, 12:09

Nova pojačanja u RB Leipzigu. Dva člana udarne postave RB Salburga danas su prijljučeni konzervama, golman Peter Gulacsi i defanzivni vezni Stefan Illsanker. U napadu dolazi talentovani Nils Quaschner. Ranije su došli Willi Orban, Ken Gipson i Davie Selke, a sa posudbe se vraćaju Massimo Bruno, Marcel Sabitzer, Fabian Bredlow i Palacios Martinez. Očejuju se nova pojačanja jer će klub napustiti 15tak igrača. Ova ekipa je i sad prejaka za Zweitu, a sa trenerom kvaliteta Rangnicka šetnja je zagarantovana. RB Salzburg definitvno postaje razvojni klub njemačkog "giganta".

Što se Sabitzera tiče, još uvijek se ne zna hoće li on igrati Leipzigu sljedeće sezone.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 jun 2015, 20:35

FRANK RIBERY je napisao/la:Nova pojačanja u RB Leipzigu. Dva člana udarne postave RB Salburga danas su prijljučeni konzervama, golman Peter Gulacsi i defanzivni vezni Stefan Illsanker. U napadu dolazi talentovani Nils Quaschner. Ranije su došli Willi Orban, Ken Gipson i Davie Selke, a sa posudbe se vraćaju Massimo Bruno, Marcel Sabitzer, Fabian Bredlow i Palacios Martinez. Očejuju se nova pojačanja jer će klub napustiti 15tak igrača. Ova ekipa je i sad prejaka za Zweitu, a sa trenerom kvaliteta Rangnicka šetnja je zagarantovana. RB Salzburg definitvno postaje razvojni klub njemačkog "giganta".

Što se Sabitzera tiče, još uvijek se ne zna hoće li on igrati Leipzigu sljedeće sezone.
:opaopa:
Don't believe the hype.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 05 jun 2015, 21:30

Nisam siguran koliko je pojačanje zapravo taj Gulasci. Nekako mi je bio najslabija karika u Salzburgu, bar u onim mečevima koje sam ja gledao. Ilsanker bi mogao biti koristan u veznom redu zbog kilometraže koju odradi u mečevima. Leipzigu su potrebniji Hintereger i Soriano iz trenutnog rostera austrijskog RB-a ili onaj mali afrikanac što igra ofanzivnog veznog.
Što se tiče Sabitzera mislim da će on i dalje igrati u Austriji samo da nabijaju to na nos Rapidu :)
Moram priznati da ih i ja nekako jedva čekam vidjeti u Bundesligi...
Joint_fc

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 jun 2015, 21:55

Vala neka dovedu Mesija za svaki slucaj. Nikad ne znas hoce li krenuti heidenheima ili Sandhausena. Sto je sigurno, sigurno je.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 jun 2015, 12:18

RB LEipzig želi Kampla na posudbu. Nejasan je ishod situacije oko Brune i Sabitzera pa se traže alternative. Kampl se nije snašao u BVB i bilo bi logično da napusti klub, pa makar se radilo i o posudbi. U naredne 3, 4 sedmice LEIpzig će kompletirati kadar, treba očekivati neka zvuča i manje zvučna pojačanja (talente). Očekuje se da dođe još 6-7 igrača najvjerovatnije.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 jun 2015, 23:01

Nadam se da ce rb Leipzig ispasti iz lige...austrijska liga je kvaliteta drite tako da je veliko pitanje koliko ce ova pojacanja iz Austrie zaista biti pojacanja za cvajtu...nije se jednom desilo da igrac dominira u driti a u cvajti nemoze meda

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 jun 2015, 23:18

gruezi je napisao/la:Nadam se da ce rb Leipzig ispasti iz lige...austrijska liga je kvaliteta drite tako da je veliko pitanje koliko ce ova pojacanja iz Austrie zaista biti pojacanja za cvajtu...nije se jednom desilo da igrac dominira u driti a u cvajti nemoze meda
Prije ce oni rasformirati ligu, nego sto ce ispasti.

Koliko imaju uticaja u savezu i koliko im se gleda kroz prste nema te sanse da njima fali dlaka na glavi. Oni moraju igrati u Bundesligi i tacka.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.