FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 02 jun 2015, 23:12

pa Dado hahahahah ne mogu da vjerujem :lol: :lol: bukvalno oplakah
samo Sloboda

duskajurisic
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic » 02 jun 2015, 23:13

Samo nek neko ode tamo na tu temu i pita po naosob , boldirano : KOLIKO STE VI PARA ULOŽILI U SLOBODU ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 jun 2015, 23:22

hajd,z a j e b i t e vise to djecije prepucavanje po silnim fb profilima...u srijedu SVI NA SKUPSTINU pa da vidimo ko je mudonja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 jun 2015, 23:25

Prave ljudi lazne profile po fejsu da blate predsjednika... ne vjerujem HAHAHAHAHAHA

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 jun 2015, 23:27

@solinas

Hocel taj pp, da i ja znam kud je? :mrgreen:

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 02 jun 2015, 23:50

Mozda je dobro ovo sve sto nam se trenutno desilo?na taj nacin mozda se pocisti to malo prasine sto je ostalo ko zna?

Mada cinjenica jeste da slabo ko od nas voli ovo sto se desilo, ali valja kroz ovo proci trbamo sabura....

Isto tako nazalost nema navijacke potpore presjedniku tipa "FIZIKE" recimo da ima jedna beton beton jaka ekipa koja ce doci i prekrstiti ruke reci sta je P....,sta je misevi ?dosadasnji lopovi vam vlaljali a on ne valja?i da im se niko ne smije suprodstaviti eh tad bi nestalo smrakanje tipa Fazle i dr.

A ovako ipak nam preostaje da cekamo,pojacanja,uspjehe,pun Tusanj, ,da smrdaluk potpuno prestane.

Na svu srecu Azmir ima beton leda ,samo to pojedini jos nisu ni svjesni ,covjek je tezan bruku bruku miliona , u jakim je krugovima tako da ga nece uplasiti ti ... Samo da mu Bog da volju da nastavi planirano,i nema nikakve sumnje da ce uspijeti u svojim iskrenim namjerama ka uspjehu super jake Slobode .Amin Boze

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 03 jun 2015, 00:13

Pasha_car_aga je napisao/la:@solinas

Hocel taj pp, da i ja znam kud je? :mrgreen:
Isto brate i meni ako moze u pp :D

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 03 jun 2015, 00:15

Ljudi ba, iako glupo zvuci, ali mozda je Husić namjerno ovo sve napravio (poslao nepotpunu dokumentaciju na skupstinu, prozvao pojedince da su mu trazlili pare...) podigao medijsku pompu oko Slobode, da se priča, da se čuje naširoko, koja se vec jednim dijelom zavrsila pozitivno (drugačije nije moglo niti smjelo). Pa nije čovjek glup da ne zna razlikovat bilans stanja i uspjeha od finansijskog izvještaja. Ovo što je uradio uradio je sigurno svjesno. U srijedu će biti nastavak ove runde (koja će medijski najvjerovatnije biti i značajnije propraćena, bit ćemo u fokusu sportske javnost i)i tu ćemo svjedočiti apsolutnoj pozitivnoj eforiji i siguran sam (moje skromno razmisljanje) da će nam predsjednik otkriti i neke planove vezane za narednu sezonu, a što bi bile informacije koje samo možemo sanjati. A što da ne budu i istina :)
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 03 jun 2015, 00:37

kad sam vidio Dadin komentar Fucki ... :lol: :lol: :lol: placem od smijeha :))) lud si brate

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jun 2015, 00:55

Nema vise fucke dali smo mu crveni karton i na FB ... mozemo pitat na temu gdje su i sta rade ovi nehljebari

FUCKO je sehid na cekanju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 jun 2015, 01:05

ali **** smo ga da valja dado... :urnebes: :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 jun 2015, 01:09

Chinaglia je napisao/la:
hondas je napisao/la:Fule najgori čovjek kojeg sam upoznao u životu,školovani prevarant,gurbet u duši.
čuj oženio Moladvku ili Ukrajinku, ne znaš ko je tu koga izvarao :urnebes:

našla krpa, zakrpu :urnebes:
Iz javne kuce. Hladno.
Niko, niko, samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jun 2015, 01:12

Ali fakat jeki iz javne kuce mu zena ? Mislim ako sam gaa oogodio da pokusam jos jednom ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jun 2015, 01:12

Ali fakat jeki iz javne kuce mu zena ? Mislim ako sam gaa oogodio da pokusam jos jednom ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 jun 2015, 01:15

Jel se smijem ja javit? :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 jun 2015, 01:59

zlatan begic...kratko i jasno pusenje usta za sva vremena :tokralju: :tokralju:
kaze frajer ovo se zove uvodjenje reda... :tokralju: :tokralju: :tokralju:
bravo zlaja...sad sam ubjedjen da ce ljeto da goriii :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2015, 10:07

Definitivno je trebao neko da malo smiri situaciju i ukaze neznalicama da su u krivu te da bespotrebno palamude po drustvenim mrezama.
Zlatan Begic je trenutno na vrlo visokoj nozi u Slobodi i ovi njegovi komentari su stvarno ohrabrujuci.

Nadam se da ce se usijane glave malo ohladiti i da ce prestati minirati Husica i njegov rad kao i Slobodu i sve nas koji zelimo da nastavimo gledati uspjesnu epizodu na Tusnju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 03 jun 2015, 10:37

Ma ljudi ko nije bio na skupstino stvarno treba jednom da bude pa da vidi o cemu mi pisemo ovdje.
Ko je bio na ovoj zadnjoj vidio je Z. Begica da profesor ne hebe ni oca svog da sjedi u upravi kluba. Frajer se nikome ne ulizuje i ne krece od one najsvvjetlije tacke dnevnog reda vec od krucijalnih pitanja poput nadzornog odbora, nepotpunog finansijskog izvjestaja, ko cini upravni odbor i frajer nabraja jednim desetominutnim govorom navodi sve nedostatkr.
Nevjerovatno pragmatican covjek koji nam sada ponajvise treba uporedo sa predsjednikom Husicem.

Tog dana je upotpunjen i potvrdjen upravni odbor. Iducu stvar navodi nadzorni odbor i masu drugih stvari. Prava je steta sto nece nastaviti sa radom i nadam se da ce K. Kurevic nastaviti tamo gdje je ovaj stao ako nista nadam se da ce biti izabran u nadzorni odbor.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 03 jun 2015, 10:58

prvi put komentarisem desavanja sa skupstine ... i bicu kratak .

Pojedince pratim i ne vjerujem sta pisu .... ja ne mogu da vjerujem da ljudi misle da je Azmir onako reagovao i zadao neke jake udarce na osnovu ove zadnje skupstine !!!

Skupstina je samo KAP koja je prelila casu , ipak MINIRANJE azmira traje mjesecima ( bez najmanjeg razloga ) , covjeka miniraju na internetu , miniraju ga uz kafu , na sjelima , setnjama carsijom , sms porukama , telefonskim pozivima i to sve traje mjesecima ,

Ja znam da je Suljo najmanje kriv i kola su se slomila na njemu i da nije zlonamjeran , mozda su neki drugi zasluzili puno vise nego suljo da im se neke stvari kafu u facu ... Fucko , Miske su bili neciji vojnici sa misijom da sruse azmira , a znam i ciji su vojnici ...

p.s. finansijski izvjestaj famozni je donesen ali nije bio potpun , donesen je bilans stanja u klubu ( rashodi-prihodi-saldo ) ... ali gopoda zeli po pvi put u historiji kluba izvjestaj na kojem pise sve sta je potroseno ,ulozeno ... od igle do lokomotive . . . navodno i to je u pripremi i knjigvodja to treba da spremi do iduce skupstine !!!

Ja odobravam to trazenje izvjestaja detaljnog , svaka cast ... tako treba da bude .Nas Zlaja Begic je to najbolje objasnio , prezentovao na jedan fin nacin , bez miniranja i INDIREKTNOG prozivanja Azmira da je LOPOV !!!

Kazem INDIREKTNOG , jer vecina na skupsini je Azmira INDIREKTNO prozvala lopovom , ko zna citati izmdju redova zna sta pricam ... Begic je objasnio kako se komunicira sa ljudima i kako se zaobilaze neke konfliktne situacije .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 jun 2015, 11:34

partizan,kuban krasnodar na pripremama.. :tokralju:
jake utakmice..azmir i hus jucer bili u sloveniji..azmir potpisao ugovor o pripremama,I PLATIO AVANS,..
nismo svjesni kakvi giganti postajemo krv ti J***..
pa prije par sezona vrh nam je bio ilincica... :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.