najvise je guzio kad su bili u 1. FBiH, taman pred zimsku stanku, on na gostovanje s ekipom, ono stade vlak negdje u pizdi materinoj, mrak, hladno ovo ono, a pun kupe ekipe, popilo se malo, odma si nježnijisolinas je napisao/la:**** razumi nas...pastrmka ima vremena..**** se njega,on ima motele,guzi svedjanke,poljakinje,skace u neretvu,pusi nargilu,njemu inspiracija sama dolazi,direktno iz guzice..dok mi to poceramo,prodje voz... kuknjavavm22 je napisao/la:Cernica sam na njih 5-6![]()
I opet više smiješnog napiše nego svi ovi zajedno
Realno u ovih samo neke seljačke fore
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
goveđigulašmajka
Njih dvojca , Pastrmka i babo sami. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Nikad drug moj, nikad se ne zajebajem(o) sa tim skakljivim temama. Nego mi smijesno da tripujes kako pokusavamo nasmijavati sire forumske mase, i osvanuti u rubrici "najsmjesniji postovi". Ovo je jednostavno prepucavanje, zajebancija, da rasteretimo druge, iole ozbiljnije teme. A nikako ne izigravamo klovnove.vm22 je napisao/la:Šta se ti ljutiš odmah, svakom loncu poklopacBatva je napisao/la:Cuj, smjesnije napise od njih...vm22 je napisao/la:Cernica sam na njih 5-6![]()
Realno u ovih samo neke seljačke fore![]()
Koji si ti king, jesil svjestan brato?
![]()
Vi samo znate oko stadiona zajebavat ništa drugo
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Neka. Kad acikondea cura ostavi svi cemo trajne popusit
ispuco sam citav komsiluk ip adresa

From father to son
nemam ti šta halalit', kad ti ništa ne zamjerimCernica je napisao/la:@Chinaglia brato to je to virtualni svijet zayebancija podyebavanje i smijeh. Apsolutno brat nemam nista protiv tebe ali ova mostarska liska koja zivi u meni me tjera da se zayebajem sa svojom djecom a ne s nekim dr. Vjeruj da se grohotom nasmijem kad gs i meni neko sukne zato halali buraz i idemo dalje
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
Cernica je napisao/la:Neka. Kad acikondea cura ostavi svi cemo trajne popusit![]()
ispuco sam citav komsiluk ip adresa
![]()
![]()
Šteta što dedo Eman nema wifi
Chinaglia je napisao/la:nemam ti šta halalit', kad ti ništa ne zamjerimCernica je napisao/la:@Chinaglia brato to je to virtualni svijet zayebancija podyebavanje i smijeh. Apsolutno brat nemam nista protiv tebe ali ova mostarska liska koja zivi u meni me tjera da se zayebajem sa svojom djecom a ne s nekim dr. Vjeruj da se grohotom nasmijem kad gs i meni neko sukne zato halali buraz i idemo daljeko shvata da je ovo sve zajebancija, blago njemu, ko ne shvata, šta mu možemo ..
From father to son
- Probisvjet
- Kontakt:
vm22 je napisao/la:Šta se ti ljutiš odmah, svakom loncu poklopacBatva je napisao/la:Cuj, smjesnije napise od njih...vm22 je napisao/la:Cernica sam na njih 5-6![]()
Realno u ovih samo neke seljačke fore![]()
Koji si ti king, jesil svjestan brato?
![]()
Vi samo znate oko stadiona zajebavat ništa drugo
Nema govora! Pastrmka najsmjesnije napise, sto bi rekao vc22 Odoh da se smijem.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nije to uopšte bila poenta posta, ali dobro.
Nemam ja živaca ko pastrmka da se sa vama svađam
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka si ga provalio, sta ima veze. Pa nije ti brat!vm22 je napisao/la:Nije to uopšte bila poenta posta, ali dobro.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ko ima imalo pameti skontat će na šta sam mislio. Možda sam se ja po tvom i provalio, ali bar se ne provaljujem otkad sam se registrovao kao ti.
- Probisvjet
- Kontakt:
Brato nisi se ti nista provalio, to je istina, istina je da pastrmka najsmjesnije pise.vm22 je napisao/la:Ko ima imalo pameti skontat će na šta sam mislio. Možda sam se ja po tvom i provalio, ali bar se ne provaljujem otkad sam se registrovao kao ti.
Kako si bistar, strašno
Okani se ti mene, nisam ja besposličar ko većina vas i da mi je jedina zanimacija u 24 sata prepucavat se po forumu sa Manijacima i RA.
Okani se ti mene, nisam ja besposličar ko većina vas i da mi je jedina zanimacija u 24 sata prepucavat se po forumu sa Manijacima i RA.
ao kompjuteruvm22 je napisao/la:Kako si bistar, strašno![]()
goveđigulašmajka
Mene samo zanima jel' prirodno il treniraš?Probisvjet je napisao/la:
Brato nisi se ti nista provalio, to je istina, istina je da pastrmka najsmjesnije pise.Odoh opet da se smijem.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jos si ovdje? Ovo besposlicarska tema, vi intelektualci se ufatite projekata, pustite nas saljivdzijevm22 je napisao/la:Kako si bistar, strašno![]()
Napišem post, odem na minutu, vratim se, troje-četvero već odgovorilo. Jebote ko roboti 
Pa imamo gotove postove, pod kodovima, i samo kliknem broj i ENTER i zajebajemo narod. Samo Cernica uradio neki zajeban update pa baca bolje šukanje. 
Pa to je to brato nalozis levate stanes i onda im se smijes kad sami sa sobom pisuvm22 je napisao/la:Napišem post, odem na minutu, vratim se, troje-četvero već odgovorilo. Jebote ko roboti
Uzivam oca mi
From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Nemojte svi zaobilazit postove ovog kockaste glave iz skutorije,covjek se trudi da bude zanimljiv a niko ga ne jbe 5% rigotina.. Rigotina 
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.