1922VFC1981 je napisao/la:Nemojte svi zaobilazit postove ovog kockaste glave iz skutorije,covjek se trudi da bude zanimljiv a niko ga ne jbe 5% rigotina.. Rigotina
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
1922VFC1981 je napisao/la:Nemojte svi zaobilazit postove ovog kockaste glave iz skutorije,covjek se trudi da bude zanimljiv a niko ga ne jbe 5% rigotina.. Rigotina
Dajte neka odgovori neko momku. Satra se pokusavajuci se ukljucit u konverzaciju
From father to son
Doći će mu jaro @staragarda, njih dvojica su topla braća1922VFC1981 je napisao/la:Nemojte svi zaobilazit postove ovog kockaste glave iz skutorije,covjek se trudi da bude zanimljiv a niko ga ne jbe 5% rigotina.. Rigotina
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne moze ovaj drugi. Veceras doživljava vrhunac svoje taxi karijere. Vozi jednog ceribašu do lipniceFaraonTM je napisao/la:Doći će mu jaro @staragarda, njih dvojica su topla braća1922VFC1981 je napisao/la:Nemojte svi zaobilazit postove ovog kockaste glave iz skutorije,covjek se trudi da bude zanimljiv a niko ga ne jbe 5% rigotina.. Rigotina
From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
@Coraco
@Cernica
@FaraonTM
Zao mi ga majku mu..Vidim vi svi se ukljucili jedino on visak,nemojte tako nije lijepo to.Skloni su oni toj vrsti toplote

@Cernica
@FaraonTM
Zao mi ga majku mu..Vidim vi svi se ukljucili jedino on visak,nemojte tako nije lijepo to.Skloni su oni toj vrsti toplote
#musvdg
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: PL prepucavanja
Bice Željo opet sampion, opet šampion

Brato yebo ti sebe

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: Odg: PL prepucavanja
ajmo fukare ajmo horde zajednooo bice zeljooooo **** sampion **** sampionJoseMourinho je napisao/la:Bice Željo opet sampion, opet šampion![]()
#musvdg
1922VFC1981 je napisao/la:@Coraco
@Cernica
@FaraonTM
Zao mi ga majku mu..Vidim vi svi se ukljucili jedino on visak,nemojte tako nije lijepo to.Skloni su oni toj vrsti toplote![]()
From father to son
ma opusteno jbt, zajebavam se ja, nije istina da ne volim fukare bas ste simpaticniChinaglia je napisao/la:a forumašu kodnog imena "brile", odgovorio sam iz razloga jer stalno nešto piše o Fukarama, Slobodi, tuzlacima, ničim izazvan, pa ne znam ko tu ima kompleks? kad je neka rasprava, našali se, podbodi, al' kad ničim izazvam stalno nešto sereš, onda se trebaš zapitat' ..
U medjuvremenu probaj pokrenuti ovaj klip da se zabavis malo, dobra pjesma bas

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Treća smjena, Guarana no sleepCernica je napisao/la:Ne moze ovaj drugi. Veceras doživljava vrhunac svoje taxi karijere. Vozi jednog ceribašu do lipniceFaraonTM je napisao/la:Doći će mu jaro @staragarda, njih dvojica su topla braća1922VFC1981 je napisao/la:Nemojte svi zaobilazit postove ovog kockaste glave iz skutorije,covjek se trudi da bude zanimljiv a niko ga ne jbe 5% rigotina.. Rigotina![]()
![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Najdraža mu je ona "Zrinja skidaj tange evo ide Dudelange"Cernica je napisao/la:1922VFC1981 je napisao/la:@Coraco
@Cernica
@FaraonTM
Dobro si. Ja smetno
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jao plača na temi grob te yebo. Gdje je onaj acikonde evo ja se dobrovoljno javljam za jednu sedmicu

From father to son
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Treba spomenik dignut onom ko napravi ovu temuCernica je napisao/la:Jao plača na temi grob te yebo. Gdje je onaj acikonde evo ja se dobrovoljno javljam za jednu sedmicu![]()
#musvdg
kompjuter spojen na generator, braća bicikliraju a ti tipkaš? oćete tako napajat i refletkore u vrapčićima kad stignu?1922VFC1981 je napisao/la:Nemojte svi zaobilazit postove ovog kockaste glave iz skutorije,covjek se trudi da bude zanimljiv a niko ga ne jbe 5% rigotina.. Rigotina
goveđigulašmajka
Ja ipak mislim da se nekima ogadila1922VFC1981 je napisao/la:Treba spomenik dignut onom ko napravi ovu temuCernica je napisao/la:Jao plača na temi grob te yebo. Gdje je onaj acikonde evo ja se dobrovoljno javljam za jednu sedmicu![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Probisvijete kralju, ideja za ovu temu je vrhunska! Steta samo sto je otvorena pred kraj sezone, mogu misliti kako bi izgledala pred utamice, derbije i sl.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo što nam Robija izgleda bojkotuje i forum, ili ih mrzi da pišu van svojih tema
slabo ih ima u ovim cirkusima 
brile je napisao/la:Ja ipak mislim da se nekima ogadila1922VFC1981 je napisao/la:Treba spomenik dignut onom ko napravi ovu temuCernica je napisao/la:Jao plača na temi grob te yebo. Gdje je onaj acikonde evo ja se dobrovoljno javljam za jednu sedmicu![]()
![]()
From father to son
Najjača tema ikad, pastrmka nije normalan, suze me oblile krv ti J***

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.