FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- -Paja
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Vec se pisu izgovori tekst pun lazi balavog navijaca barselone kojem je jaran rekao da je to najbolji tim i to jos napisa ni manje ni vise svih vremena hahahahahahaha najbolji svih vremena po sudijskim lopovlucima i dajvanju
Dio Arsenala
AYAN je napisao/la:Sudija je dobro našiljio utakmicu u korist Intera... to je sve što mogu reći

9. minuta - prva slika - Milito sam na golmana, sudac svira ofsajd
Druga slika, Eto'o uzima loptu i u sjajnoj prilici sudac sudi nepostojeci faul
Treca slika - Ofsajd
Cetvrta slika - Messi mu razbio glavu, izbio zub i prosao bez kartona
Ako bi i penal za onu glupost Dani Alvesa onda je ocito kako vi gledate samo greske koje sudac napravi u korist protivnicke momcadi.
Dobro vam je Mou rekao, mozda ste zaboravili Ovreba? Nadigrani ste. Ubili su vas
- nidjo_barca
- Kontakt:
Samo vi provocirajte,ok.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
------------valdes--------------
alves---milito---piqe---abidal
-----------ture/keita-----------
-----xavi-------------maxwel--
mesi-----------------pedro----
------ibrahimovic------
------ibrahimovic------
- juzni vjetar!
- Kontakt:
slazem se najbolji sastav samo bi ja marqueza umjesto militalaki je napisao/la:------------valdes--------------
------ibrahimovic------
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Neka Milita,sigurnije je.
A to ti je najgore,"njihov" tim davno izletio iz LP,a mnoge je Barca smijesnim napravila,ali oni dodju i pametuju i provociraju.
A to ti je najgore,"njihov" tim davno izletio iz LP,a mnoge je Barca smijesnim napravila,ali oni dodju i pametuju i provociraju.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ok i ja sam mislio nego previse mi prostora uzimalo milito/marquesjuzni vjetar! je napisao/la:slazem se najbolji sastav samo bi ja marqueza umjesto militalaki je napisao/la:------------valdes--------------
------ibrahimovic------a nije mi jasno dodju navijaci klubova koje je barca smjesnim napravila ej i oni pametuju
Vec vidim ovu ofanzivnu formaciju Guardiole koju je ove sezone nekoliko puta primijenio u nekim utakmicama, tacnije nikada od pocetka mislim, ali je igrao ovako sa Mesijem u sredini i tri napadaca:
Valdes
Alves Milito Pique Abidal
Yaya
Xavi Messi
Pedro Ibra Henry (Bojan)
Valdes
Alves Milito Pique Abidal
Yaya
Xavi Messi
Pedro Ibra Henry (Bojan)
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Juzni vjetar promjeni avatar kume xD.... Brukas Madridzane koji nikad ne bi navijali za Barcelonu....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Ništa još nije gotovo...jeste da su nam šanse sa ovim porazom znatno umanjene (jer se radi Interu koja je vrhunska ekipa) ali ima još 90 minuta igre u revanšu...inace,ne volim defetizam jer sam optimista po prirodi i mislim da se ova prednost može anulirati ali uz jednu novu taktiku koji Pep jednostavno mora smisliti kako bi nadmudrio Mourinha...oni su danima analizirali Barcinu igru i našli su model u kojima uspješno zaustavljaju glavne igrace (Messi,Pedro,Xavi,Zlatan) sinoc su svjesno dali dosta prostora Busqetsu i Keiti ali oni nisu kvalitet da našto naprave u napadu i to Mourinho odlicno zna....Pep je sinoc napravio odlican potez kada je zadnjh 20 minuta stavio Pique na poziciju napadaca koji je imao 2 odlicne šanse ali falilo je koncentracije u završnici - tim potezom je sigurno iznenadio Mourinha ali nije bilo golova jbg.
Ljudi, utakmice protiv Mourinha i Intera su partije šaha...on nam ne dozvoljava da pokažemo puni kapacitet na terenu i citavo vrijeme njegov tim je maximalno sužavao dejstvo našeg najjaceg oružja (osovina Xavi- Messi) jer ima igrace koji mogu odgovoriti njegovim zahtjevima.
Fali Iniesta - to je ocito jer Keita nije njegov nivo.
Ali sve u svemu, sigurno da možemo svima uvaliti 3 gola pa i Interu ali Inter se nece bunkerom braniti...kako zaustaviti njihove kontre kojim su nas ubili sinoc?? pogotovu sad kad nema Puyola u revanšu.
Ljudi, utakmice protiv Mourinha i Intera su partije šaha...on nam ne dozvoljava da pokažemo puni kapacitet na terenu i citavo vrijeme njegov tim je maximalno sužavao dejstvo našeg najjaceg oružja (osovina Xavi- Messi) jer ima igrace koji mogu odgovoriti njegovim zahtjevima.
Fali Iniesta - to je ocito jer Keita nije njegov nivo.
Ali sve u svemu, sigurno da možemo svima uvaliti 3 gola pa i Interu ali Inter se nece bunkerom braniti...kako zaustaviti njihove kontre kojim su nas ubili sinoc?? pogotovu sad kad nema Puyola u revanšu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
kad si tako precizan:Casillas je napisao/la:AYAN je napisao/la:Sudija je dobro našiljio utakmicu u korist Intera... to je sve što mogu reći
Treca slika - Ofsajd
Ako bi i penal za onu glupost Dani Alvesa onda je ocito kako vi gledate samo greske koje sudac napravi u korist protivnicke momcadi.
Dobro vam je Mou rekao, mozda ste zaboravili Ovreba? Nadigrani ste. Ubili su vas
1. ofsajd nije bio, ali je valdes bio puuuno blizi lopti, milito je nikad ne bi stigao (slican ofsajd je sviran i ibrahimovicu, koji takodjer nije bio, ali ibrahimovicu cesar odbranio, tako da to toliko nije ni bitno)
2. i ja mislim da nije bio prekrsaj, ali ga je mahao asistent, glavni uvazi, mada to nije bila tolika sansa jer je eto isao ka korner zastavici
3. ofsaj - i gle cuda, priznat je gol!!![/b]
4. messi je napravio faul, ali je lopta bila za inter, i taj faul nije nikako za zuti karton.
od ostali situacija:
- situacija kad je karton dobio puyol - pa milito se zabija u njega, lopta pobjegla, nidje veze.
- pa samuel udara pedra laktom u glavu, a sudija svira pedru ruku.
- situacija kad je alves dobio karton, pa vidi se kontakt sa ledja, a alves dobije karton, eto ne mora biti penal, ali nije ni karton.
- i stvarni nema logike da inter igra onako grubo, a barci se svira vise prekrsaja, i jos da dobiju vise kartona.
mozda sam ja malo subjektivan, ali daleko od toga da si i ti objektivan sa svojim slikama!!
Volim te Bosno!!!
najbolje je sacekati drugo poluvrijeme pa tek onda komentarisati ....
-
adnan_hzsa
- Kontakt:

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Zasto nece igrati Puyol ako neko moze da mi objasni,zar on nije dobio crveni protiv Arsenala! Inter je igrao prljavo,oni startovi Stankovica,Maicona na Mesiju su bili za crvenih kartona,i na kraju po meni bolja igra Barse i nek sad zbog jedne utakmice koju su neki jedva docekali da pljuju Mesija i Barsu,nek se strpe do utorka
ma ne broje se crveni. eto kako nas je i tu sjebo sudija, da je dao puyolu zuti (sto je realno trebo dobit, ako je uopste faul), igrao bi u uzvratu.
puyol je, prije crvenog protiv arsenala vec imao jedan zuti, tako da mu je sinocnji bio drugi zuti!no limit je napisao/la:Zasto nece igrati Puyol ako neko moze da mi objasni,zar on nije dobio crveni protiv Arsenala! Inter je igrao prljavo,oni startovi Stankovica,Maicona na Mesiju su bili za crvenih kartona,i na kraju po meni bolja igra Barse i nek sad zbog jedne utakmice koju su neki jedva docekali da pljuju Mesija i Barsu,nek se strpe do utorka
Volim te Bosno!!!
MIRALEM PJANIĆ!Casillas je napisao/la:AYAN je napisao/la:Sudija je dobro našiljio utakmicu u korist Intera... to je sve što mogu reći
Treca slika - Ofsajd
u ove dvije godine sinoc je inter jedini koji je dorastao ovoj barceloni i da se moze reci pobijedili su zasluzeno
kao navijac barce mogu reci putovanje busom je jedan od razloga itd itd
moze to biti a i ne mora
al eto ovo je bilo prvo poluvrijeme pa cemo vidjeti na nou campu
glavno je da je barca dala go a ostalo vidjet cemo
kao navijac barce mogu reci putovanje busom je jedan od razloga itd itd
moze to biti a i ne mora
al eto ovo je bilo prvo poluvrijeme pa cemo vidjeti na nou campu
glavno je da je barca dala go a ostalo vidjet cemo
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
Samo moj osvrt na utakmicu od sinoc. Crveni karton koji je Riberi dobio - da li je slucajan? Po mnogima iako je postojao taj prekrsaj - trebao je ipak proci bez crvenog kojeg mu je Italijan dodjelio, a ja poludio u tom momentu. E sad mala digresija. Utakmicu u Zenici s Turcima sudi Portugalac a mi poslije te tekme "izvlacimo" u barazu "Portugal". Odradis posao "za njih", jer kao Portugal ce lakse s nama u barazu. Italijan sudi utakmicu s predpostavkom da je Inter vec u finalu. Riberiju daje crveni - poslije se "posipa pepelom" iskljucivsi Tulalama ali vodu navodi kako Italijan misli na Inter u finalu. Mnogi ce reci da ovo nema smisla i da se ranije znaju sudije. Neznam ja jel to bas tako i mozda se znaju samo sudije za finale, a ovo mi sve smrdi kako se sve to poklapa. Pa i Pujol je dobio karton a i nije morao... Ali sve ce to Barselona promjeniti u nadam se velicanstvenoj pobjedi...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- black mamba
- Kontakt:
SVI OVI IDIOTI KOJI SU TOLIKO LJUBOMORNI NA BARCU I TOLKO OCAJNI DA SAMI SEBE LAZU SU JADNI, A TAKVI CE I OSTAT JER CE BARCI UVIJEK GLEDATI U LEDA.
MES QUE UN CLUB!
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.