FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pijanBabo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pijanBabo » 02 jun 2015, 23:46

Samo da pitam ovog sto kaze da bi uprava bila otjerana da igraci nisu pruzili ovako dobar rezultat - a ko bi to otjerao upravu kada nema navijaca ?

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 jun 2015, 23:49

lisander je napisao/la:
Željooooo je napisao/la: a Odu je Gredić doveo, nakon što je Amar postavio Memića za ŠSS
Ja neki dan krecio i u svoj onoj muci razmišljam fakat sta bi bilo da je Memo ostao????
oplakah :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 02 jun 2015, 23:53

lisander je napisao/la:
Željooooo je napisao/la: a Odu je Gredić doveo, nakon što je Amar postavio Memića za ŠSS
Ja neki dan krecio i u svoj onoj muci razmišljam fakat sta bi bilo da je Memo ostao????
hahahahahhahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Željezničar živimo !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 jun 2015, 23:56

lisander je napisao/la:
:rol: :tokralju:
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 jun 2015, 00:03

bazatalenata je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
bazatalenata je napisao/la:Ma Gredic je kako se to kod nas kaze ubleha zesca. Ne samo on, nego kompletna uprava. Davno bi oni bili otjerani ali su ih spasila ova nasa djeca, koja su napravila rezultat kakav niko nije ocekivao. Pa se lopta spustila i niko ne pise o njima i njihovim neradnim danima u klubu od kad su tu. Na stadionu se nije posjekla trava, nisu nasli sponzora, da nije bilo guzovace para nikad ne bi ni svlacionice napravili. Jednostavno je prica moli Boga da se Dzeko proda, a otici mozda traziti sponzora ma sto ce mu to. Neko ce njemu na noge doci i reci evo ti 200.000 zato sto si mi sladak. Imat ce oni jos sreca ako ova nasa djeca budu igrala u evropi dobro i produ par kola bice para pa ce se odrzavati na pozicijama. Daj Boze da skupe pare da dovedu nekog igraca, kvalitetnog svakako. Od cega ce kad samo prodaju praznu slamu.
Ne piši gluposti, kad nisi informisan o radu ove uprave..
Neću pisati ono sa finansijske strane o tome sam pisao prethodnih dana koliko je ova uprava uradila. Evo npr. za rezultate prvog tima najzaslužniji je Odović, koji je izvukao maksimum iz ovih igrača, a Odu je Gredić doveo, nakon što je Amar postavio Memića za ŠSS. Tad su neki pisali na ovom forumu što je to uradio, što je dirao Memića sa te pozicije itd :facepalm: Možeš li zamisliti šta bi bilo da je Memić ostao na poziciji na kojoj je bio, maksimalno bi izvukli sredinu tabele, evrope ne bi vidjeli očima..
Malo si skroz otisao u stranu. Dovesti trenera i nije toliko tesko, pogotovo Odovica koji je veliki Zeljovac i svi znamo njegove kavalitete. Ko se imalo razumije u fudbal njega bi doveo ne moras biti pametan. Ali da bi doveo sponzore moras imati veze, moras se truditi, traziti jer ti nece niko doci na noge.Ako napravis statut onda to uradi na normalan nacin, a ne da ti trazis od nekoga pare i da ti njima upravljas, pa koja ce to budala uraditi??

Neka oni sjede i cekaju kad ce se Dzeko prodati.
1) Ako rade slabo reci mi kako licenca dodje od prve? Sloboda, Borac itd.. je ne dobise.
2) Nesto ne cujem u zadnje vrijeme da na ime kluba dolaze tuzbe koje ugrozavaju klub npr. licencu i slicno.
3) Neki dan se potpisalo sa Brajlovicem znaci ne sjedi se skrstenih ruku a generalnog sponzora nemamo jos iz vremenea prije ove uprave jer se nedaje mjesto generalnog sponzora za bagatelu. Zamisli situaciju u kojoj imas generalnog sponzora koji ti placa npr. 70.000 do 100.000KM pa sta onda ocekivati od ostalih sponzora??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bazatalenata
Kontakt:

Post Postao/la bazatalenata » 03 jun 2015, 00:14

zeljocity je napisao/la:Ma Gredic je kako se to kod nas kaze ubleha zesca. Ne samo on, nego kompletna uprava. Davno bi oni bili otjerani ali su ih spasila ova nasa djeca, koja su napravila rezultat kakav niko nije ocekivao. Pa se lopta spustila i niko ne pise o njima i njihovim neradnim danima u klubu od kad su tu. Na stadionu se nije posjekla trava, nisu nasli sponzora, da nije bilo guzovace para nikad ne bi ni svlacionice napravili. Jednostavno je prica moli Boga da se Dzeko proda, a otici mozda traziti sponzora ma sto ce mu to. Neko ce njemu na noge doci i reci evo ti 200.000 zato sto si mi sladak. Imat ce oni jos sreca ako ova nasa djeca budu igrala u evropi dobro i produ par kola bice para pa ce se odrzavati na pozicijama. Daj Boze da skupe pare da dovedu nekog igraca, kvalitetnog svakako. Od cega ce kad samo prodaju praznu slamu.

Neću pisati ono sa finansijske strane o tome sam pisao prethodnih dana koliko je ova uprava uradila. Evo npr. za rezultate prvog tima najzaslužniji je Odović, koji je izvukao maksimum iz ovih igrača, a Odu je Gredić doveo, nakon što je Amar postavio Memića za ŠSS. Tad su neki pisali na ovom forumu što je to uradio, što je dirao Memića sa te pozicije itd :facepalm: Možeš li zamisliti šta bi bilo da je Memić ostao na poziciji na kojoj je bio, maksimalno bi izvukli sredinu tabele, evrope ne bi vidjeli očima..

Malo si skroz otisao u stranu. Dovesti trenera i nije toliko tesko, pogotovo Odovica koji je veliki Zeljovac i svi znamo njegove kavalitete. Ko se imalo razumije u fudbal njega bi doveo ne moras biti pametan. Ali da bi doveo sponzore moras imati veze, moras se truditi, traziti jer ti nece niko doci na noge.Ako napravis statut onda to uradi na normalan nacin, a ne da ti trazis od nekoga pare i da ti njima upravljas, pa koja ce to budala uraditi??

1) Ako rade slabo reci mi kako licenca dodje od prve? Sloboda, Borac itd.. je ne dobise.
2) Nesto ne cujem u zadnje vrijeme da na ime kluba dolaze tuzbe koje ugrozavaju klub npr. licencu i slicno.
3) Neki dan se potpisalo sa Brajlovicem znaci ne sjedi se skrstenih ruku a generalnog sponzora nemamo jos iz vremenea prije ove uprave jer se nedaje mjesto generalnog sponzora za bagatelu. Zamisli situaciju u kojoj imas generalnog sponzora koji ti placa npr. 70.000 do 100.000KM pa sta onda ocekivati od ostalih sponzora??
1,2) Vrlo dobro se zna da su se neke stvari poostrile i da nam se jos ovu sezonu moze progledati kroz prste. Ima tuzbi, ali su stvari obecane pa je reprogram potpisan ali pare nisu jos isplatili, mozda jedan dio. Ako ovako nastave iduce sezone neka nam je Bog na pomoci.
3)Ma kakav crni Brajlovic, pa to je prijatelj kluba nije ga Gredic nasao. Bio je on tu i prije Gredica.

Da se razumijemo ja nemam nista protiv ljudi u upravi, ali njih drze ova djeca od koji se nije ocekivao ovaj rezultat. Ali to nije njihova zasluga nego zasluga trenera koji rade s njima. Pa ugovor s Djelmicem i Kokotom su potpisali na godinu, a desit ce se da neces znati hoce li produziti, pa ces upola sezone kad njima istekne ugovor ganjat igraca a svi klubovi ce pokupiti dobre igrace.

Neko danas fino napisa kako je uprava nesposobna daj Boze da mogu ikoga dovesti, posebno s Alihodzicem.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 03 jun 2015, 00:27

Gredic je nas najbolji poslijeratni predsjednik. On se jedini uhvatio posla. Govoriti da je čovjek ubleha je krajnje bezobrezno i glupo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 jun 2015, 00:33

A Aldin, šta ćeš djetetu jedini izvor zanimacije je glupiranje po ovom forumu. Dečko je mazohista izgleda.
DRUG NEBI TI PUNCA

fareMO
Kontakt:

Post Postao/la fareMO » 03 jun 2015, 00:37

kako ti se da više aldine, majke ti....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bazatalenata
Kontakt:

Post Postao/la bazatalenata » 03 jun 2015, 00:39

lazar je napisao/la:Gredic je nas najbolji poslijeratni predsjednik. On se jedini uhvatio posla. Govoriti da je čovjek ubleha je krajnje bezobrezno i glupo.
A jel to svi moramo imati isto misljenje i jel to ja moram misliti kao ti? Sta se mi imamo ovdje prepirati oko bilo cega kad cinjenice govore. Nema spnzora, nema para, suspenduje igrace danas pa im sutra ukida. Zeljkovic mu nije donio papire za radnu dozvolu koja nije dzaba, mozda nekih 150KM? I to ti je najbolji predsjednik. Nikad veci cirkus nije bio na press konferencija, pocele neke fute sjedit pored igraca i trenera. To sam ja omogucio, ne pita se predsjednik nista.

Ali moramo svi misliti kao ti. Zaboli me neka stvar sta pisu ovakvi poput ovog iznad upravo sad.

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 03 jun 2015, 00:41

gredić nije idealan, ali nije ni idiot.
meni se kod njega ne sviđa što očito se ne ponaša kao osoba koja radi bitnu funkciju i koja predstavlja FK Željezničar...
sa rečenicom "mi smo željo" je dodijao i bogu i narodu. s druge strane, imali ste one koji su imali fantastične medijske nastupe, ali ostavljali dugove.

Bolje je logično ovo Gredićevo, ali koliko god smiješno zvučalo, ovi medijski nastupi su veliki marketinški plus, a kod nas u klubu realno je marketing 0.
nije to bolest rijetka...

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 03 jun 2015, 00:43

lazar je napisao/la:Gredic je nas najbolji poslijeratni predsjednik. On se jedini uhvatio posla. Govoriti da je čovjek ubleha je krajnje bezobrezno i glupo.
A jel to svi moramo imati isto misljenje i jel to ja moram misliti kao ti? Sta se mi imamo ovdje prepirati oko bilo cega kad cinjenice govore. Nema spnzora, nema para, suspenduje igrace danas pa im sutra ukida. Zeljkovic mu nije donio papire za radnu dozvolu koja nije dzaba, mozda nekih 150KM? I to ti je najbolji predsjednik. Nikad veci cirkus nije bio na press konferencija, pocele neke fute sjedit pored igraca i trenera. To sam ja omogucio, ne pita se predsjednik nista.

Ali moramo svi misliti kao ti. Zaboli me neka stvar sta pisu ovakvi poput ovog iznad upravo sad.
Pa momcino idi sjedi na mjesto predsjednika pa uradi nešto. Nadji ti sponzore, kad si toliki kapacitet.

bazatalenata
Kontakt:

Post Postao/la bazatalenata » 03 jun 2015, 00:48

Kad si kod marketnig, bas sam danas pisao da sam clan kluba od pocetka i da nisam dobio dvije sms nekog obavjestenje, cestitanje rodjendana, nekog popusta u fan shopu, cisto da misle na svoje clanove, neku sitnicu. Najlakse je reci dodi na utakmicu sta ce ti vise. Doci cu ja, doci ce jos 1.000 ljudi a jel to dovoljno ? Njegovo je da napravi ekipu ljudi, da privuce ljude na utakmice one koji nisu fanatici ali vole Zelju. Da uradi nesto po tom pitanju. pa da onda prica o sponzorima. Ali je kod njega politika hebo marketnig, hebo navijace i onda dode neko napise kako ce doci sponzor nema navijaca, pa sto ih nema?? Hello???

Ili je jos bolja prica a sto ja ne sjednem. Ja nisam tu jer nisam sposoban za to, a on je sposoban koliko i ja! Pa vidite sad.
Zadnja izmjena: bazatalenata, dana/u 03 jun 2015, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 03 jun 2015, 00:48

Aldine ne rise
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 03 jun 2015, 00:53

bazatalenata je napisao/la:Kad si kod marketnig, bas sam danas pisao da sam clan kluba od pocetka i da nisam dobio dvije sms nekog obavjestenje, cestitanje rodjendana, nekog popusta u fan shopu, cisto da misle na svoje clanove, neku sitnicu. Najlakse je reci dodi na utakmicu sta ce ti vise. Doci cu ja, doci ce jos 1.000 ljudi a jel to dovoljno ? Njegovo je da napravi ekipu ljudi, da privuce ljude na utakmice one koji nisu fanatici ali vole Zelju. Da uradi nesto po tom pitanju. pa da onda prica o sponzorima. Ali je kod njega politika hebo marketnig, hebo navijace i onda dode neko napise kako ce doci sponzor nema navijaca, pa sto ih nema?? Hello???

Ili je jos bolja prica a sto ja ne sjednem. Ja nisam tu jer nisam sposoban za to, a on je sposoban koliko i ja! Pa vidite sad.

Pa onda dovedi sposobnog. Nadji ga

bazatalenata
Kontakt:

Post Postao/la bazatalenata » 03 jun 2015, 00:55

De uozbilji si matere ti mile. Pisemo misljenja, niti ce njega neko otjerati sto ja ovo pisem, niti ce neko dovesti nekoga, ali on sto radi ne valja za sve navijace Zelje. Daj Boze da se prevarim i da nam dovede Gazprom, i da nam dovede Govedaricu, Bekrica, Zebu ....

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 03 jun 2015, 00:56

Meni najjače što se više ni ne buni kad ga se provali. Nego ono ofeti 20tak dana nicka, pa novi i sve tako.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 03 jun 2015, 01:01

bazatalenata je napisao/la:De uozbilji si matere ti mile. Pisemo misljenja, niti ce njega neko otjerati sto ja ovo pisem, niti ce neko dovesti nekoga, ali on sto radi ne valja za sve navijace Zelje. Daj Boze da se prevarim i da nam dovede Gazprom, i da nam dovede Govedaricu, Bekrica, Zebu ....
Ko je radio bolje ?

bazatalenata
Kontakt:

Post Postao/la bazatalenata » 03 jun 2015, 01:05

lazar je napisao/la:
bazatalenata je napisao/la:De uozbilji si matere ti mile. Pisemo misljenja, niti ce njega neko otjerati sto ja ovo pisem, niti ce neko dovesti nekoga, ali on sto radi ne valja za sve navijace Zelje. Daj Boze da se prevarim i da nam dovede Gazprom, i da nam dovede Govedaricu, Bekrica, Zebu ....
Ko je radio bolje ?
Niko! Zato jesmo tu sada. Jer se islo po principu cekaj Dzeku, spickaj pare i cekaj naredne cetiri godine kad ce se opet prodati. I to je sva pamet. Pa mogao bi neko s osnovnom skolom biti umjesto njega. Sigurno ne bi doveo nijedno sponzora kao sto nije ni on i ostatak ekipe. Pa jbt, ako nista sredi da ti Uni Credit banka daje vece pare, a ne neku sicu s kojom ne mozes nista! Nije ni to sposoban.

Ma dobro, najbolji je koji je ikad bio! Moram izvest cuku..pozzz

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 jun 2015, 01:07

zeljocity je napisao/la:Ma Gredic je kako se to kod nas kaze ubleha zesca. Ne samo on, nego kompletna uprava. Davno bi oni bili otjerani ali su ih spasila ova nasa djeca, koja su napravila rezultat kakav niko nije ocekivao. Pa se lopta spustila i niko ne pise o njima i njihovim neradnim danima u klubu od kad su tu. Na stadionu se nije posjekla trava, nisu nasli sponzora, da nije bilo guzovace para nikad ne bi ni svlacionice napravili. Jednostavno je prica moli Boga da se Dzeko proda, a otici mozda traziti sponzora ma sto ce mu to. Neko ce njemu na noge doci i reci evo ti 200.000 zato sto si mi sladak. Imat ce oni jos sreca ako ova nasa djeca budu igrala u evropi dobro i produ par kola bice para pa ce se odrzavati na pozicijama. Daj Boze da skupe pare da dovedu nekog igraca, kvalitetnog svakako. Od cega ce kad samo prodaju praznu slamu.

1,2) Vrlo dobro se zna da su se neke stvari poostrile i da nam se jos ovu sezonu moze progledati kroz prste. ISTO KAO STO SE KROZ PRSTE PROGLEDALO SLOBODI, BORCU?? Ima tuzbi, ali su stvari obecane pa je reprogram potpisan ali pare nisu jos isplatili, mozda jedan dio. Ako ovako nastave iduce sezone neka nam je Bog na pomoci. KOJE SU TO TUZBE U PITANJU POSTO "OCIGLEDNO" POZNAJES SITUACIJU DOBRO??
3)Ma kakav crni Brajlovic, pa to je prijatelj kluba nije ga Gredic nasao. Bio je on tu i prije Gredica. GDJE JE BIO PRIJE 3 MJESECA? GDJE JE BIO PRIJE 2 MJESECA? GDJE JE BIO PRIJE 6 MJESECI ITD..????

Da se razumijemo ja nemam nista protiv ljudi u upravi, ali njih drze ova djeca od koji se nije ocekivao ovaj rezultat. ZNACI DOVELI SU OVU DJECU NEPROVJERENU DABI NAS NASTAVILI LEVATIT???? Ali to nije njihova zasluga nego zasluga trenera koji rade s njima. STO ODOVIC NIJE IMAO ZAPAZENIJE REZULTATE SA OSTALOM DJECOM IZ NPR. CELIKA, BORCA, SLAVIJE?? Pa ugovor s Djelmicem i Kokotom su potpisali na godinu, a desit ce se da neces znati hoce li produziti, pa ces upola sezone kad njima istekne ugovor ganjat igraca a svi klubovi ce pokupiti dobre igrace. UZIMAS ONO NAJBOLJE STO MOZES TRENUTNO ZA PARE SA KOJIMA RASPOLAZES, NA KRAJU KRAJEVA KOJI PRIJASNI RUKOVODIOCI KUBA SU POZNATI PO POTPISIVANJU UGOVORA NA 3+god????

Neko danas fino napisa kako je uprava nesposobna daj Boze da mogu ikoga dovesti, posebno s Alihodzicem.
KAD DOVEDU PAR IGRACA HOCES LI SE SAM BANIRAT SA FORUMA ILI PRISTAJES NA TO DA TE MODERATOR ODSTRANI????
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Cwirek, Hrasno15, Levin i 83 gosta.