Imam fenomenalan raspored do kraja turnira. Sutra navijam za Rafu, onda za Endija, i ako sve padne u vodu u finalu za Novaka.ppppp je napisao/la:radi guza a ...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
3:1 za svjetskog No.1. čak se i rimuje

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sretan 29. rodjendan najvećem zemljašu svih vremena, kralju šljake i suverenom vladaru RG-a uz jedinu želju da sutra odigra kako on samo zna i da proslavimo tu la decimu u nedjelju.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa kad ne znas, onda suti i poklopi se. Ja nikakve pobjede ne najavljujem, pogotovo ne na RG.MaGiCa je napisao/la:Ne znam ko najavljuje stalo Federerove pobede, pa posle izbija sa foruma po 2-3 meseca...Edin TM87 je napisao/la:Razumijem ja to tenis bolje nego sto ti mislis, nego ti ne razumijes dozu mog navijackog sarkazma kontra ove dvojice, uostalom vidjet cemo sutra koliko su tvoje prognoze tacne i koliko se strucan predstavljas kad tvoj pulen bude cistio linije al' tenama il ce opet bit neka izvlakusa il ces nestat s foruma?![]()
BTW, nikad nisam ni rekao da sam struchan za ovu oblast, niti pretendujem da to budem. Ali, ako nisam kokoshka, pa ne umem da snesem jaje - makar umem da razlikujem ono koje je zdravo od mucka.
Drugo je sto si ti vidio Nishikorija u finalu vec na startu, pa je decko ispusio cim nije igrao sa 70+ igracem na ATP listi. Zato strucnjak suti i poklopi se.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Amenbodi123 je napisao/la:Sretan 29. rodjendan najvećem zemljašu svih vremena, kralju šljake i suverenom vladaru RG-a uz jedinu želju da sutra odigra kako on samo zna i da proslavimo tu la decimu u nedjelju.![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kuha se.. kuha
Red bi bilo prognozirait, kad vec ne mogu sutra ! 3-1 Nole ! 
sretan rođendan jednom od najvećih svih vremena i puno sreće danas...danas je definivno teniski dan,sudar svjetova, borba titana,borba na život i smrt, rafa sve najbolje i uljepšaj mi dan....
Mogao bi malo poshtovanja da imash prema ljudima koji imaju vishe shkole nego ti godina zhivota.Edin TM87 je napisao/la:Pa kad ne znas, onda suti i poklopi se. Ja nikakve pobjede ne najavljujem, pogotovo ne na RG.
BTW, nije tachno da nisi najvaljivao pobede. Pogledaj samo vlastite upise na ovoj temi.
Pokazhi mi taj post gde sam decidno izjavio da ce Nishikori igrati finale. Naravno da ne mozhesh, jer ga nema.Drugo je sto si ti vidio Nishikorija u finalu vec na startu, pa je decko ispusio cim nije igrao sa 70+ igracem na ATP listi. Zato strucnjak suti i poklopi se.
Rekao sam da bi u eventualnom SF mechu Federer-Nishikori, Japanac bio taj koji ima upperhand. Ali od tog mecha nece biti nishta i samim tim je prognoza istog chista hipotetika, koja nema nikakvu tezhinu. Sa druge strane, ti josh uvek nisi nauchio da kad gledash neki sport - nije poenta da manifestujesh nuthugging, vec objektivnost.
Over&out.
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 03 jun 2015, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]DANTES je napisao/la:pametni ćute... ne zalijeću se...
vidim pominje se ovde i Endi kao potencijalni finalista dobro svako ima svog favorita ali on je vječiti drugi zapravo vječiti gubitnik, nikad nije mogao parirati trojici nedodirljivih, makar ove godine igra dosta dobro kako ga je ova mala Mauresmo uzela pod svoje...
Dobro jeMaGiCa je napisao/la:http://www.weather.com/weather/hourbyho ... X0076:1:FR
Guzičar Rafa 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma šta nam napričabajern100 je napisao/la:vidim pominje se ovde i Endi kao potencijalni finalista dobro svako ima svog favorita ali on je vječiti drugi zapravo vječiti gubitnik, nikad nije mogao parirati trojici nedodirljivih, makar ove godine igra dosta dobro kako ga je ova mala Mauresmo uzela pod svoje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ne može se reci za Endija da je vjeciti gubitnik.
Prije ce to biti David Ferer.
Prije ce to biti David Ferer.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Danas se navija za Špance. Za Davida se uvijek navija a Nole neka još malo pati. Ne mere se tek uzeti sva 4. GSa 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
SRETAN RODJENDAN ne jednom od najboljih nego najboljem svih vremena koji danas ima da razvali onog slihtara pariskoj publici i da mu dokaze ko je zapravo broj 1 ................ VAMOS RAFA VAMOS
uf opaka pjesma... doduše za naše vaterpoliste, ali može za sveppppp je napisao/la:[youtube][/youtube]DANTES je napisao/la:pametni ćute... ne zalijeću se...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.