Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real ?Chinaglia je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/search.php?s ... r_id=26193
najjače kad o Ibričiću piše
smatramo.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real ?Chinaglia je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/search.php?s ... r_id=26193
najjače kad o Ibričiću piše
Nedimko je napisao/la:Vratio se na facebook.Pauk je napisao/la:Vrlo vazna vijest!
Dzeko nije na twitteru vec 4 dana, mozda se kuha nesto negdje
Nedimko je napisao/la:da je sampras živ sad bi podero obojicu jedne ruke
Postao/la Nedimko
ja sad kad opet bude raspust planiram u teretanu i u ribolov na savu jednom sam peco deset dana bez prestanka
Postao/la Nedimko
može li igrač dobiti crveni card ako npr. prije meča nekome opsuje mamu ili zavali šljagu dal bi ako je najavljen u prvi tim morali početi bez njega npr. kad se zagrijavaju i utakmica samo što nije počela on slučajno pljune i vjetar pojača i njegovu pljuvačku u zrak odnese protivniku u lice on ga prijavi i sudija mu da karton dali ga mogu mjenjati ako je početak samo što nije počeo???
Nedimko je napisao/la: Moram da napravim uvod da bi me shvatili.....
jednom kao neki sedamnaestogodisnjak se prislepam rodjaku i sakrijem se u njegovom jeep-u u gepek jer je bio ogroman..... on je imao dogovor sa nekom curom, pa kao da ja vidim kako to treba i tako. On ode po curu, a ja u gepeku i dalje... nije meni to smetalo i bilo je sve ok.... Pricali su oni, neka muntanja folovi golovi i znam da smo se nekako podugo vozili.... i tako smo stali oni su prestali pricati kao da su se ljubakali, fatali i tako..... odjednom ona "stani" "ne zelim" "necu". On je takodjer divljao, ja se pravo trzno. Uglavnom zadnje je bilo "jel to neces da se sexamo?" kaze ona:"ne necu!". On nju na to istjera van i rece joj da ide pjeske kuci..... kreten. I onda on meni kasnije prica da se tako trebam ponasati inace sam donji. i tako, meni zao cure bilo....
e sad, nekako ja skontam naredne subote golfa keca. Odem po jednu curu s kojom se odavno nesta simpatisem i onako na crno (jer nemam vozacke) odvezemo se do Brusa (Trebevic). To nam je najblize bilo i tako. Odemo gore, neobavezna prica, zezancija, ovo ono.... pocnemo se ljubiti i laganini skidati..... skinemo se do pasa i ono.... ona kao meni "zelim te" ja rekoh "molim" kaze ona "zelim da se sexam s tobom"..... ja sam ostao paf.... "ti zelis da se sexas sa mnom" kaze ona "da, jako te zelim"..... ja je na to odgurnem od sebe i kazem "evo ti auto, a ja odoh pjeske kuci"..... Dok sam pjesacio kuci jos je i kisa pocela da pada pa sam pokisao ko miš.....
To mi je bilo najgore sto mi se ikad desilo
Cak bolji i od tebe.SteveHeighway je napisao/la::lol::lol:
Strasan trol.
Dok god se prcaju regularno, bez pogrdnih rijeci i spominjanja mrtvih i slicno, nek nastave istim ritmom. Ja placem.MCMXLVI je napisao/la:Bezveze su vam ova prepucavanja. Velez i Sloboda su veliki klubovi, poslije rata mnogo slicni jedan drugom jer nista nisu osvojili. Velez uvijek sredina tabele i uvijek ostane bez evrope. Sloboda toliko puta bila u finalu kupa i uvijek ostala bez pehara na kraju, jos su ispali u drugu ligu. Ali ipak su rodjeni i fukare uvijek bili tu! Valja to sve trpiti sve te godine. To je za mene prava ljubav prema klubu. Mnogi navijaci drugih klubova bi se raspali.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.