Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
Šaponjić me sa ovim osjećajem za gol na nivou drveta podsjeća na Mitrovića sa početka seniorskog fudbala. I on je bio isti ovakav.
Urugvaj je bio zreo za poraz. Njima je sav kvalitet u veznom redu, i tu sva priča završava. Nije loš ni desni bek, ali i on je probijen par puta. Biće zajebano protiv Malija. Oni su ipak ekipa sa trkačkim afinitetima, za razliku od Urusa, i mislim da to neće Srbiji odgovarati.
Urugvaj je bio zreo za poraz. Njima je sav kvalitet u veznom redu, i tu sva priča završava. Nije loš ni desni bek, ali i on je probijen par puta. Biće zajebano protiv Malija. Oni su ipak ekipa sa trkačkim afinitetima, za razliku od Urusa, i mislim da to neće Srbiji odgovarati.
- samo_lijevo
- Kontakt:
8 komada u mrezi Fidzija. Stefaniak postigao gol.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mogla bi Argentina ranije kuci.
Isto tako Srbija ako izgubi ima mahanje.
Isto tako Srbija ako izgubi ima mahanje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Dobri su bili maladi. Taktichki unishtili Malog. Moglo je da bude i ubedljivije, ali je i ovih 2-0 extra nakon poraza od Urusa.
Sa Mehikom 1 blood fight, bez da se slusha shta oni drugi rade. Kada se kalkulisalo - redovno se ispadalo...
Sa Mehikom 1 blood fight, bez da se slusha shta oni drugi rade. Kada se kalkulisalo - redovno se ispadalo...
tačno....mislim da sledeću Šaponjić počne sa klupe... mandić u igru...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ovo je smijesno koliko smo mi njih poderali, trebalo je biti 5-6 komada!
Tek sada se vidi Paunovićev fail sa taktiziranjem i formacijom vs Urugvajaca, inace bi vjerovatno i njih dobili.
Mandić definitivno in, Šaponjić out i ako ponovimo ovakvu igru i sa Meksikancima, ne sumnjam u 3 boda...
Tek sada se vidi Paunovićev fail sa taktiziranjem i formacijom vs Urugvajaca, inace bi vjerovatno i njih dobili.
Mandić definitivno in, Šaponjić out i ako ponovimo ovakvu igru i sa Meksikancima, ne sumnjam u 3 boda...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
nego što je koji đavo vodio Jankovića ako nam ne da priliku da vidimo kakav je sad?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mislim da danas jednostavno nije bila prili da ga uvodi!
Grujić za Sms jer nam je trebao fizikalac u tom momentu, a s Jovanovićem samo zatvorio utakmicu...
Grujić za Sms jer nam je trebao fizikalac u tom momentu, a s Jovanovićem samo zatvorio utakmicu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovaj turnir iz kola u kolo dokazuje da favorita nema cak ni na papiru! Evo gledam, Mađari imaju 1-0 na poluvremenu sa Brazilcima, a vise od pola sata igraju sa igracem manje...
Biće zanimljivo do samog kraja.
Šteta je što Srbiji fali nekolicina kvalitetnih rješenja, inače bi bila jedan od glavnih favorita.
I ovi prenosi rano ujutru baš idu na onu stvar.
Šteta je što Srbiji fali nekolicina kvalitetnih rješenja, inače bi bila jedan od glavnih favorita.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Pa termini igranja su u 06:00 i ovaj nakardni u 09:00 tako da nije do prenosa nego do Novog Zelanda kuknjava44Bertans je napisao/la:Biće zanimljivo do samog kraja.
Al vidjet ces patnje dogodine u Riu sa terminima kuknjava kuknjava
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa, da. O tome i govorim. Mi koji radimo obično tada pijemo jutarnju i javljamo se šefovima 
Ali dobro, ova prvenstva su itekako značajna da se vidi čime raspolaže svijet, novi talenti i potencijali. Uostalom masa menadžera je u NZL-u ovih dana i vjerovatno će oni najbolji ostvariti dobre ugovore.
Jedino, očekivao sam nešto veću podršku od strane gastarbajtera kad su Srbi u pitanju. (istina srpska dijaspora u NZL-u je mala)

Ali dobro, ova prvenstva su itekako značajna da se vidi čime raspolaže svijet, novi talenti i potencijali. Uostalom masa menadžera je u NZL-u ovih dana i vjerovatno će oni najbolji ostvariti dobre ugovore.
Jedino, očekivao sam nešto veću podršku od strane gastarbajtera kad su Srbi u pitanju. (istina srpska dijaspora u NZL-u je mala)
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Padose i Meksikanci 2-0, Maksimović i Živković! Prvi smo u grupi i idemo u sledeci krug na nekog od: Honduras, Fidži, Nigerija, Mađarska.
Istorijski uspjeh neke srpske selekcije na SP!
Istorijski uspjeh neke srpske selekcije na SP!

- alan_kardec
- Kontakt:

Još jedna odlična partija. Zaista je ih je zadovoljstvo gledati kako igraju. Sve čestitke.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
a u qrac sledeći meč ne igra SMS zbog parnih žutih...
kakav gol andrije
dobra partija, paunović je takođe sve bolje, uči se i on... ali džaba sve kad će i njega da potroše ko drulovića(nikad neću prezaliti što on nije selektor u21)
kakav gol andrije

dobra partija, paunović je takođe sve bolje, uči se i on... ali džaba sve kad će i njega da potroše ko drulovića(nikad neću prezaliti što on nije selektor u21)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube]
Šteta što je snimak posle ponoći, a sledeći meč opet neću moći da gledam osim možda u snimku.
I think I'm a pussy one.
Živković
Steta za Sergeja i sljedeci mec

Steta za Sergeja i sljedeci mec

- alan_kardec
- Kontakt:
Argentina i Meksiko ispali.
Jedan par osmine finala je već poznat a to je SAD-Kolumbija. Sad gledam žrijeb, Srbija svoj meč igra 10.juna u 6 sati protiv neke od trećeplasiranih ekipa iz grupa b,e ili f. Trećeplasirana iz grupe b je Argentina sa 2 boda i već je ispala tako da ta opcija otpada,u grupi f najvjerovatnije Fidži, poraženi iz meča Mađarska-Nigerija će biti trećeplasirana u grupi e.
Najbolja opcija je naravno Fidži. Eventualni prolazak Srbije među 8 donosi pobjednika meča SAD-Kolumbija.

Jedan par osmine finala je već poznat a to je SAD-Kolumbija. Sad gledam žrijeb, Srbija svoj meč igra 10.juna u 6 sati protiv neke od trećeplasiranih ekipa iz grupa b,e ili f. Trećeplasirana iz grupe b je Argentina sa 2 boda i već je ispala tako da ta opcija otpada,u grupi f najvjerovatnije Fidži, poraženi iz meča Mađarska-Nigerija će biti trećeplasirana u grupi e.
Najbolja opcija je naravno Fidži. Eventualni prolazak Srbije među 8 donosi pobjednika meča SAD-Kolumbija.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.