FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Partizan i Kuban nisu mogli do Ilinčice 
sve ovo mi daje nadu,da je sve gotovo,i da planovi idu svojim tokom...spremi se tuzlo,neka igre pocnu...ooooooo volim te slobodoooo nananananaan ti si nasa svetinjaaaaa

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ima li iko info sa kakvim igračima se pregovara. može na pp.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
jao s kim se sve pregovara i ko ce sve doci

Plan priprema Crveno - crnih
U našem klubu ništa se ne prepušta slučaju, te je uprava u saradnji sa stručnim štabom prvotimcima već osigurala kvalitetne pripreme za narednu sezonu.
Predsjednik Kluba Azmir Husić i direktor Saša Vugdalić juče su posjetili Kupres, pogledali hotel i teren i u konsultaciji sa šefom stručnog štaba Husrefom Musemićem potpisali ugovor o dolasku na pripreme sa plaćenim avansom.
Prozivka fudbalera zakazana je za 24. juni, a samo četiri dana kasnije ekipa putuje na Kupres gdje će ostati do 04. jula kada je planiran povratak u Tuzlu. Već 06. jula ekipa putuje u Maribor u bazu priprema Pohorje.
Crveno - crni bi u Sloveniji trebali odigrati tri pripremne utakmice, a povratak u Tuzlu predviđen je za 17. juli gdje će se nastaviti sa radom. Početak premijerligaške sezone 2015/16 je 25. jula.
fksloboda.ba
U našem klubu ništa se ne prepušta slučaju, te je uprava u saradnji sa stručnim štabom prvotimcima već osigurala kvalitetne pripreme za narednu sezonu.
Predsjednik Kluba Azmir Husić i direktor Saša Vugdalić juče su posjetili Kupres, pogledali hotel i teren i u konsultaciji sa šefom stručnog štaba Husrefom Musemićem potpisali ugovor o dolasku na pripreme sa plaćenim avansom.
Prozivka fudbalera zakazana je za 24. juni, a samo četiri dana kasnije ekipa putuje na Kupres gdje će ostati do 04. jula kada je planiran povratak u Tuzlu. Već 06. jula ekipa putuje u Maribor u bazu priprema Pohorje.
Crveno - crni bi u Sloveniji trebali odigrati tri pripremne utakmice, a povratak u Tuzlu predviđen je za 17. juli gdje će se nastaviti sa radom. Početak premijerligaške sezone 2015/16 je 25. jula.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Bruda daj pp?NYKnicks Fan je napisao/la:jao s kim se sve pregovara i ko ce sve doci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NYKnicks
ti to mene ebeš Paunoviću? gdje je slika od precjednika?
Admine baci ppNYKnicks Fan je napisao/la:jao s kim se sve pregovara i ko ce sve doci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nije doticni NKMramor odradioChinaglia je napisao/la:NYKnicks
hahNYKnicks Fan je napisao/la:Nije doticni NKMramor odradioChinaglia je napisao/la:NYKnicks
ti to mene ebeš Paunoviću? gdje je slika od precjednika?, a rekao sam mu sinoc jos, haman zagidio negdje, nije bio kod kuce
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocu i ja informacije ali samo ako nas ne lozis bezveze.Pasha_car_aga je napisao/la:Bruda daj pp?NYKnicks Fan je napisao/la:jao s kim se sve pregovara i ko ce sve doci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Lozi nas dok nista ne saljeOmerbavarac je napisao/la:Hocu i ja informacije ali samo ako nas ne lozis bezveze.Pasha_car_aga je napisao/la:Bruda daj pp?NYKnicks Fan je napisao/la:jao s kim se sve pregovara i ko ce sve doci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Poslao sam @ChinagliaPasha_car_aga je napisao/la:Lozi nas dok nista ne saljeOmerbavarac je napisao/la:Hocu i ja informacije ali samo ako nas ne lozis bezveze.Pasha_car_aga je napisao/la: Bruda daj pp?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa posalji nam ti, nije to valjda drzavna tajna. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Pa daj salji dalje u cemu je fazon ako samo vas dvojica znateNYKnicks Fan je napisao/la:Poslao sam @ChinagliaPasha_car_aga je napisao/la:Lozi nas dok nista ne saljeOmerbavarac je napisao/la: Hocu i ja informacije ali samo ako nas ne lozis bezveze., nek vam on kaze eto ako mi ne vjerujete
![]()
nemoj im poslat' (još uvijek), neka se malo krčkaju 
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Poslao je vecChinaglia je napisao/la:nemoj im poslat' (još uvijek), neka se malo krčkaju
- tuzlak1987
- Kontakt:
A sta cemo sa racuna koje je Fule ostavio u plusu? 
Isto tako dugujemo dr.sc Suljo, red. prof ekonomskog fakulteta u Cambridgeu finansijski izvjestaj da vidi on to jel sve kako treba odradjeno
Isto tako dugujemo dr.sc Suljo, red. prof ekonomskog fakulteta u Cambridgeu finansijski izvjestaj da vidi on to jel sve kako treba odradjeno
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 jun 2015, 12:50, ukupno mijenjano 2 puta.
poslat' kao preporuku za njegov naredni posaotuzlak1987 je napisao/la:A sta cemo sa racuna koje je Fule ostavio u plusu?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakav đeriz Fule, bio potrčko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.