Pročitaj puni naziv teme. Uostalom, ovo sto je naveo je konstanta zadnjih godina.Chinaglia je napisao/la:sezona tek završila, on već zna ko će se borit' za šta
Ko će ostati u skracenoj PL BiH - predviđanja
Re: RE: Re: Ko će ostati u skracenoj PL BiH - predviđanja
Zadnja izmjena: Peterski, dana/u 03 jun 2015, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
pročitaj ti njegov postPeterski je napisao/la:Pročitaj puni naziv temeChinaglia je napisao/la:sezona tek završila, on već zna ko će se borit' za šta

Re: Ko će ostati u skracenoj PL BiH - predviđanja
Razlika posta i borbi za titulu/evropu zadnjih 4-5 godina je jedva primjetna
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ne znam samo šta se ti pališ, napiši šta predviđaš i šuti jer te niko ništa nije pitao. Mene su naučili da kad nemam šta pametno reći šutim dok kod tebe to očito nije slučaj. Svaki ti je post zaChinaglia je napisao/la:pročitaj ti njegov postPeterski je napisao/la:Pročitaj puni naziv temeChinaglia je napisao/la:sezona tek završila, on već zna ko će se borit' za šta

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
stvari se mijenjaju, niko ne zna ko će se za šta borit' naredne sezone
neozbiljno je tvrdit' drugačije, bez obzira na to kakva je situacija bila prethodnih sezona! sačekajmo da se odradi prelazni rok u klubovima, pa će se moći dati prve impresije, ali čak ni na osnovu toga se ne može tvrdit' da će biti ovako ili onako

jarane, ne palim se, zaboli me što nisi stavio Slobodu, nego je post glup, sezona tek završila, a ti već znaš ko će gdje bitivrbanjusa je napisao/la:Ne znam samo šta se ti pališ, napiši šta predviđaš i šuti jer te niko ništa nije pitao. Mene su naučili da kad nemam šta pametno reći šutim dok kod tebe to očito nije slučaj. Svaki ti je post za

Ne znam nego se igram predviđanja kako i stoji u naslovu teme. A tebe je očito zabolilo što tvoj klub nisam stavio u ligu 12. Ali to je tvoj problem koji očito imaš sa Željom i gradom Sarajevom. Ovaj zadnji dio posta je jedino pametno što si ikad napisao na ovom forumu.Chinaglia je napisao/la:jarane, ne palim se, zaboli me što nisi stavio Slobodu, nego je post glup, sezona tek završila, a ti već znaš ko će gdje bitivrbanjusa je napisao/la:Ne znam samo šta se ti pališ, napiši šta predviđaš i šuti jer te niko ništa nije pitao. Mene su naučili da kad nemam šta pametno reći šutim dok kod tebe to očito nije slučaj. Svaki ti je post zaal' ajde, gluplji sam ja što sam uopšte odgovorio
VAŽNO JE BITI ČLAN!
u redu je, u pravu si, živio
Iako mi je Sloboda antipatična ali ne toliko da ih mrzim, mislim da će oni prije svih oboriti opstanak sljedeće sezone ( mislim na ove što su kandidati za ispadanje ) te da bi mogli čak i prijatno iznenaditi te se umješati u borbu za Evropu bilo preko Kupa ili Lige, kao što Olimpic uradi ove sezone. Ja sam siguran da će kostur lige činiti:
Željo
Sarajevo
Široki
Zrinjski
Olimpic
Sloboda
Čelik
Velež
Borac
I to nam garantuje preludu ligu kada ona počne tamo 2016. Uz ove, u ligi bih volio vidjeti Jedinstvo, Radnički L. i Leotar (
)
Željo
Sarajevo
Široki
Zrinjski
Olimpic
Sloboda
Čelik
Velež
Borac
I to nam garantuje preludu ligu kada ona počne tamo 2016. Uz ove, u ligi bih volio vidjeti Jedinstvo, Radnički L. i Leotar (

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
A od kad će savez zahtijevati natkrivenu tribinu i reflektore kao preduslov ? znam da je to bilo u najavi za ubuduće.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
prognoza, 2 kluba ce poslije jesenjeg dijela odustati od borbe za opstanak, 9 ce ih se boriti za opstanak, 1 klub ce biti u nicijoj zemlji, a 4 kluba ce opet igrati za titulu i evropu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
evropa
sarajevo,zeljo,sloboda,plus siroki..ova cetiri prvenstvo ili kup
celik velez,borac,olimpic,zrinjski,travnik,
ko ce ciniti dodatna dva,kao i ko ispada,svejedno
sarajevo,zeljo,sloboda,plus siroki..ova cetiri prvenstvo ili kup
celik velez,borac,olimpic,zrinjski,travnik,
ko ce ciniti dodatna dva,kao i ko ispada,svejedno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Momci da pitam zna li se sistem takmicenja koliko se kola igra? (Svak sa svakim tri put?)
Liga za prvaka,za opstanak hocel i tog biti?
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mislim da to jos nije odluceno. ali vecina naginje ka play-offu i play-outu.SteveHeighway je napisao/la:Momci da pitam zna li se sistem takmicenja koliko se kola igra? (Svak sa svakim tri put?)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ostaju 2 sarajevska kluba i to sarajevo i olimpic,siroki,zrinja,obarska,radnik,drina,2 nova premijerligasa,slavija,travnik i vitez
lete strumfete,sloboda,borac,velez,likce i borac koji se gasi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Teško da će obarska ostat sljedeće sezone s obzirom da je ispala ovestaragarda je napisao/la:ostaju 2 sarajevska kluba i to sarajevo i olimpic,siroki,zrinja,obarska,radnik,drina,2 nova premijerligasa,slavija,travnik i vitez

hahahahahaha pa ni provocirati ne znatestaragarda je napisao/la:ostaju 2 sarajevska kluba i to sarajevo i olimpic,siroki,zrinja,obarska,radnik,drina,2 nova premijerligasa,slavija,travnik i vitez

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
rodila majka pametna petokrakasa cuj ŽELJO ispada hoce hoce ali kod vas malenih u snovima,a vi nastavite s pricama djecijim da cete dovesti vodeceg strijelca u 2.ligi Španije hahah izvala bolja nego Luca Toni u lavorustaragarda je napisao/la:ostaju 2 sarajevska kluba i to sarajevo i olimpic,siroki,zrinja,obarska,radnik,drina,2 nova premijerligasa,slavija,travnik i vitez

51%--------49%
Kakva bi to druga liga bilastaragarda je napisao/la:ostaju 2 sarajevska kluba i to sarajevo i olimpic,siroki,zrinja,obarska,radnik,drina,2 nova premijerligasa,slavija,travnik i vitez

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
2. Premijer ligashzna je napisao/la:Kakva bi to druga liga bilastaragarda je napisao/la:ostaju 2 sarajevska kluba i to sarajevo i olimpic,siroki,zrinja,obarska,radnik,drina,2 nova premijerligasa,slavija,travnik i vitez

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: laszlo, relativizam, TylerBurey, Velo6 i 33 gosta.