Chelsea FC - transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Re: Chelsea FC - transferi
Reports have claimed Chelsea are swooping for Augsburg fullback Abdul Rahman Baba, according to the Daily Star website.

CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
- BluesForever
- Kontakt:
Fukaro koliko ti kopiraš te informacije da svaki tren trebamo nekoga dovesti a do sada nikoga nismo doveli
,ohladi malo tu nema ništa istine.
Btw.
Mourinho o pojačanjima: "Recite mi, molim vas, gde ću naći boljeg napadača od Diega Coste? Ima li boljih veznjaka od Nemanje Matića ili Edena Hazarda? Ili možda boljeg desnog beka od Branislava Ivanovića?
- Sve najveće zvezde već su u mojoj ekipi. Moram biti realan, ako dolaziš u tim prvaka definitivno nisi veliko ime. Jer sve su face već tu."

Btw.
Mourinho o pojačanjima: "Recite mi, molim vas, gde ću naći boljeg napadača od Diega Coste? Ima li boljih veznjaka od Nemanje Matića ili Edena Hazarda? Ili možda boljeg desnog beka od Branislava Ivanovića?
- Sve najveće zvezde već su u mojoj ekipi. Moram biti realan, ako dolaziš u tim prvaka definitivno nisi veliko ime. Jer sve su face već tu."
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Bournemouth ce najvjerovatnje dovesti Atsua na posudbu.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ako ga stvarno želi Mourinho i bit će.FukareTuzla1987 je napisao/la:glupane pa kolko puta su Chelsea povezivali s nekim igracima nemogu ja znat hocel ga dovest 100% neki nas odbiju to su trenutno informacije povezuju nas s tim igracem pa šta ti misliš da ako Chelsea želi nekog da ce bit njihov.BluesForever je napisao/la:Fukaro koliko ti kopiraš te informacije da svaki tren trebamo nekoga dovesti a do sada nikoga nismo doveli,ohladi malo tu nema ništa istine.
Btw.

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Inter pripremio 30 milijuna eura za Cuadrada
Inter želi vratiti Juana Cuadrada natrag u Italiju. Kolumbijac se muči u Chelseaju kamo je stigao iz Fiorentine, a Roberto Mancini za njega je voljan izdvojiti 30 milijuna eura.
Izvor: Daily Mirror

Inter želi vratiti Juana Cuadrada natrag u Italiju. Kolumbijac se muči u Chelseaju kamo je stigao iz Fiorentine, a Roberto Mancini za njega je voljan izdvojiti 30 milijuna eura.
Izvor: Daily Mirror

CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Chelsea FC - transferi
Ako inter ima 30 miliona i ja vozam Ferrarija po Sarajevu 
A i nema šanse da juan ode ni teoretske nakon pola godine

A i nema šanse da juan ode ni teoretske nakon pola godine

- FukareTuzla1987
- Kontakt:
JBG PSG SAMO KUPUJU NIKAD IM NIJE DOSTA NIŠTA i ako imamo šansih da ga dovedemo bice teško na kraju pokušat dovest Sterlinga
SWAP SHOP
A swap deal involving Atletico Madrid’s Antoine Griezmann and Paris Saint-Germain’s Edinson Cavani has been proposed, reports AS.
Griezmann is one of the most coveted forwards in Europe after his superb debut season at Atletico, while Cavani has been linked with a move away from PSG for several months, with reports claiming he does not want to spend another season playing out wide to accommodate Zlatan Ibrahimovic.
According to AS, Atleti boss Diego Simeone wants to recruit Cavani and knows that the Uruguay international is keen to move to the Vicente Calderon.
Both Chelsea and Bayern Munich are admirers of Griezmann, who will only be sold if his €65m release clause fee is activated.
SWAP SHOP
A swap deal involving Atletico Madrid’s Antoine Griezmann and Paris Saint-Germain’s Edinson Cavani has been proposed, reports AS.
Griezmann is one of the most coveted forwards in Europe after his superb debut season at Atletico, while Cavani has been linked with a move away from PSG for several months, with reports claiming he does not want to spend another season playing out wide to accommodate Zlatan Ibrahimovic.
According to AS, Atleti boss Diego Simeone wants to recruit Cavani and knows that the Uruguay international is keen to move to the Vicente Calderon.
Both Chelsea and Bayern Munich are admirers of Griezmann, who will only be sold if his €65m release clause fee is activated.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Rob je potvrdio da Griezman nece doc u Chelsea https://twitter.com/1RobBeasley?lang=en
btw
Breaking: Falcao has agreed personal terms with Chelsea, He has taken a huge wage cut, Chelsea now negotiating with Monaco.
btw
Breaking: Falcao has agreed personal terms with Chelsea, He has taken a huge wage cut, Chelsea now negotiating with Monaco.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
- BluesForever
- Kontakt:
Yebo ih Falcao,uredu dovesti ga za nekin 20mil ali ja sam citao da Monaco zeli 40mil
,neigdje veze Falcao koji je u katastrofalnoj formi pa u duplo boljoj formi je Remy,i još plus treba dodati da taj isti Falcao ima 30 god, a recimo da on ima nekih 27-28 godina da je u boljoj formi onda nije greška dati ni 50mil,ako ga dovedemo za 40mil to bi nam mogao biti novi Torres, ali doduše u Unitedu se Falcao nije ni naigrao,mada ja nisam za njegovo dovođenje,treba davati šansu Solankeu i Bamfordu, a kao drugog napadača imamo Remya.

- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Slažem se.Al vjerujem da bi ga Mourinho kolko tolko mogo vratit u formu pa ni Costa ne bi mogo dat puno golova da igra za man utd još kad ti je trener van gaal mada ja još ne bi stavljo Bamforda u prvoj treba ga poslat na posudubu u neki premijerligaški klub pa vidjet kakav je.BluesForever je napisao/la:Yebo ih Falcao,uredu dovesti ga za nekin 20mil ali ja sam citao da Monaco zeli 40mil,neigdje veze Falcao koji je u katastrofalnoj formi pa u duplo boljoj formi je Remy,i još plus treba dodati da taj isti Falcao ima 30 god, a recimo da on ima nekih 27-28 godina da je u boljoj formi onda nije greška dati ni 50mil,ako ga dovedemo za 40mil to bi nam mogao biti novi Torres, ali doduše u Unitedu se Falcao nije ni naigrao,mada ja nisam za njegovo dovođenje,treba davati šansu Solankeu i Bamfordu, a kao drugog napadača imamo Remya.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sumnjam u dolazak falcaa, pogotovo visoka cijena za igraca s 30 godina, a znamo kakva nam je politika za igrace s 30 godina
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Chelsea FC - transferi
Falcao ako dodje to ce biti samo posudba sa pravom otkupa kao u utd sto je iso 

Inzaghi zeli zadrzati van Ginkela u Milanu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Doveden kao novi lampard ali ubijen povredama. Momak kojeg je mou gurao prvih nekoliko tekmi nakon sto je dosao i ginkel je trebao da ima veliku ulogu u timu ali povrede su ga ubile. I da se vrati potpuno ekipa je u kratkom periodu toliko napredovala igracki da tesko da bi imao mjesta. Steta ali ne mogu svi uspjeti. Prica li ista mou za bertranda traoera ima nekad obicaj pohvaliti ove sa posudbe.JFH9 je napisao/la:Inzaghi zeli zadrzati van Ginkela u Milanu.
Nisam nista vidio sto se tice tih mladih, ali naletio sam negdje na vjest da Luis, Willian i Juan propustaju pocetak sezone zbog Copa Americe.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
JBG ti a Falcao ti jest u planovima(Falcao je i dalje igracina)
'Griezmann je sjajan napadač, ali nam nije u planovima po pitanju pojačanja za narednu sezonu. Nismo zainteresovani za njega', rekao je Mourinho za Marcu.
'Griezmann je sjajan napadač, ali nam nije u planovima po pitanju pojačanja za narednu sezonu. Nismo zainteresovani za njega', rekao je Mourinho za Marcu.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Juan Cuadrado is set to hold talks over his future at Chelsea. The Colombia international is open to a return to Italy.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
- BluesForever
- Kontakt:
Od te trojce jedino smo oštečeni za Williana,Cuadrado i Louis nisu ništa ni pokazali,Willian postaje sve bolji i bolji.JFH9 je napisao/la:Nisam nista vidio sto se tice tih mladih, ali naletio sam negdje na vjest da Luis, Willian i Juan propustaju pocetak sezone zbog Copa Americe.
Re: RE: Re: Chelsea FC - transferi
Luis je meni najgore pojacanje ove sezone, dok je i Cuadrado razocarao, ali ipak on nije prosao pripreme sa ekipom tako da i daljem imam neku nadu u njega, a ako za Luisa dodje kakva ponuda od 15ak mil. trebala bi se prihvatiti.BluesForever je napisao/la:Od te trojce jedino smo oštečeni za Williana,Cuadrado i Louis nisu ništa ni pokazali,Willian postaje sve bolji i bolji.JFH9 je napisao/la:Nisam nista vidio sto se tice tih mladih, ali naletio sam negdje na vjest da Luis, Willian i Juan propustaju pocetak sezone zbog Copa Americe.
- BluesForever
- Kontakt:
Poznato je da Mou jedno priča a drugo radi.FukareTuzla1987 je napisao/la:JBG ti a Falcao ti jest u planovima(Falcao je i dalje igracina)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.