FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam cuo da cevanbdzinica Zmaj daje platu Sadikovicima, samo sma ovo cuo, sad kako i sta stvarno ne znam.
FKŽ !
Ni Dujković a ni Wagner nisu zaslužili nagrade. Ima bar 3 golmana bolja od Dujkovića a nagradu za najboljeg igrača je valjda trebao dobiti Bajić, jer je u ovoj sezoni bio dosta bolji od Wagnera. Wagneru su trebali dati nagradu za najboljeg stranog igrača ili za igrača koji je obilježio deceniju, a ovo što su mu dali sad je smiješno..sajo10 je napisao/la:Dujkovic najbolji golman lige![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma znam covjece, znam... Slazem se u potpunosti ali et hahaha... To su ti bosanskohercegovacki novinari! Grohotom se smijem haha..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nisu novinari birali vec treneri i kapiteni ekipa.sajo10 je napisao/la:Ma znam covjece, znam... Slazem se u potpunosti ali et hahaha... To su ti bosanskohercegovacki novinari! Grohotom se smijem haha..

Pozdrav plavoj braci,dugo pratim ovaj forum pa pozelio da se ukljucim u diskusije oko najveceg kluba u BiH.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobrodosao ali ako ubrzo nestane onaj profil "bazatalenata" donji sidelinjo je napisao/la:Pozdrav plavoj braci,dugo pratim ovaj forum pa pozelio da se ukljucim u diskusije oko najveceg kluba u BiH.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
hahah drug ja niti luk jeo niti mirisao ...hvala na dobrodosliciMinjore je napisao/la:Dobrodosao ali ako ubrzo nestane onaj profil "bazatalenata" donji sidelinjo je napisao/la:Pozdrav plavoj braci,dugo pratim ovaj forum pa pozelio da se ukljucim u diskusije oko najveceg kluba u BiH.![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bice Zeljo opet Sampion [WINKING FACE]
Novi sam na ovom furumu, pa prije svega veliki pozdrav za sve navijače Želje. Nadam se ugodnom druženju sa vama.
Sada malo o Želji, manje-više sve je rečeno. Ja se nadam da ćemo uz par pojačanja, dobre pripreme i povoljan žrijeb makar doći do trećeg pretkola el. Volio bih da izbjegnemo timove iz Srbije, isto tako volio bih da odigramo utakmicu sa atraktivnim protivnikom kako bi napunili stadion i zaradili od tv prijenosa. Toliko od mene sad za sad. Pozdrav !
Sada malo o Želji, manje-više sve je rečeno. Ja se nadam da ćemo uz par pojačanja, dobre pripreme i povoljan žrijeb makar doći do trećeg pretkola el. Volio bih da izbjegnemo timove iz Srbije, isto tako volio bih da odigramo utakmicu sa atraktivnim protivnikom kako bi napunili stadion i zaradili od tv prijenosa. Toliko od mene sad za sad. Pozdrav !
dobrodosao i ti ...al nas ima massallahDinara je napisao/la:Novi sam na ovom furumu, pa prije svega veliki pozdrav za sve navijače Želje. Nadam se ugodnom druženju sa vama.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kada bi mogli novi dresovi biti pusteni u prodaju?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
mozda tokom evropskih tekmizeljeznicar1 je napisao/la:Kada bi mogli novi dresovi biti pusteni u prodaju?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ljudi gledali suhu statistikusajo10 je napisao/la:Dujkovic najbolji golman lige![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prosle godine su bili predstavljeni 10. Juna, a u prodaji se nasli par dana kasnije. Ove godine mislim da ce ih predstaviti odmah iza prozivke, i da ce u Međugorje sa novom opremom.zeljeznicar1 je napisao/la:Kada bi mogli novi dresovi biti pusteni u prodaju?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... onu/133188
Amar baci show

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Pa evropska tekma, clanska, i neka dadnu popust na dres. 
Mislim da je to realno, i bilo bi dobro kada bi neko to i predlozio u klub.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kada bi tako bilo, bilo bi extraPeterski je napisao/la:Prosle godine su bili predstavljeni 10. Juna, a u prodaji se nasli par dana kasnije. Ove godine mislim da ce ih predstaviti odmah iza prozivke, i da ce u Međugorje sa novom opremom.zeljeznicar1 je napisao/la:Kada bi mogli novi dresovi biti pusteni u prodaju?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... onu/133188
Amar baci show

O prugama da ne pricam

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Nece se to desiti, karte za euro utkamice se ce se morati kupiti jer je to jedini nacin da klub zaradi, popust za clanove ili besplatan klub nece dati.AsharaK je napisao/la:Pa evropska tekma, clanska, i neka dadnu popust na dres.
Sto se tice dresova svjedno bice im visoka cijena i jedino sto se moze desiti je popust za clanove od 10-15% ne ocekuj te vise jer se nece desiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma realno potraznja za dresovima je mala i sada praviti frku oko toga je bas glupo,odnosno nije jer se bas nista drugo ne desava pa malo sanjamo pruge na dresovima,malo West Ham...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E pa kada ne znaju napraviti akciju, neka onda i ne ocekuju puno od navijaca.Elegant je napisao/la:Nece se to desiti, karte za euro utkamice se ce se morati kupiti jer je to jedini nacin da klub zaradi, popust za clanove ili besplatan klub nece dati.AsharaK je napisao/la:Pa evropska tekma, clanska, i neka dadnu popust na dres.
Sto se tice dresova svjedno bice im visoka cijena i jedino sto se moze desiti je popust za clanove od 10-15% ne ocekuj te vise jer se nece desiti.
Umjesto da bude akcija neka tipa "podrzimo nase mlade momke kroz euro nastupe" pa da se tu stavi finog popusta, posebice jer dijaspora dolazi, gdje bi covjek mogao jednu cetveroclanu obiljen obuci u plavo bijelo, a ne, oni opet po starom.
Ne znam onda sto se uopste i pitaju zasto je posjeta losa???
@lazar - Ja sam clan odavno, a takoder vlasnik godisnje. Nije problem u kartama, tj cijena, problem je sto se ne radi na adekvatnoj promociji kluba.
Ljudi hoce da se prica o Zelji, a ne da izgleda kao da idemo na sahranu, dan prije utakmice se ne zna u koliko se igra.
Ako se misle navijaci alarmirati mora se udariti po marketingu.
Akcija, svi u plavu bijelo gdje bi bio prigladan popust na dres, sal ili majicu pred euro tekme, bi mogao dosta zarade donjeti.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 jun 2015, 20:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.