Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Lakse je pregovarat sa Sjevernom Korejom nego sa Levyem iz Tottenhama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Traziti dobrog golmana tipa pomenutog Llorisa, Hande ili Lena. Ostalo sem Cecha je velika kocka, u slucaju da Luj odluci nekog holandeza il tako nesto.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ovi sto gledaju BL mnogo hvale Lenu. Ima visinu, igraci iz Njemacke uvijek imaju dobar mentalitet, vjerovatno zna i jezik...Jest mlad, ali ima vec dosta iskustva iz jake lige.
Nama treba jaka odbrana, to je kljuc. DDG je ove sezone briljirao i vadio koliko je mogao ali sve zato sto ga je nasa odbrana u vecini slucajeva primorala da to radi. Njegov odlazak se nimalo nece osjetiti ako popunimo odbranu na dobar nacin. Naravno da zamjena treba i moj prvi pik je Lloris pa onda Leno koji u mnogo cemu podsjeca na Davida. I on je mnogo bodova donio svom timu ove sezone i vjerovatno bi bio i jeftiniji od Francuza.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
A šta ako i on za dvije godine poželi domovinu i ode...Nije De Gea fer ako nas napusti, pa tek je sada stanje u timu u usponu. A ako se već mora mijenjati golman, nipošto ne bježati ni od Asmira. Afirmisao se u PL, konstantan je a i karakteran momak.Cartman je napisao/la:Ovi sto gledaju BL mnogo hvale Lenu. Ima visinu, igraci iz Njemacke uvijek imaju dobar mentalitet, vjerovatno zna i jezik...Jest mlad, ali ima vec dosta iskustva iz jake lige.
Bayern je jedini klub iz Njemacke koji je nas nivo, a tu je Neuer.klokan je napisao/la:A šta ako i on za dvije godine poželi domovinu i ode...Nije De Gea fer ako nas napusti, pa tek je sada stanje u timu u usponu. A ako se već mora mijenjati golman, nipošto ne bježati ni od Asmira. Afirmisao se u PL, konstantan je a i karakteran momak.Cartman je napisao/la:Ovi sto gledaju BL mnogo hvale Lenu. Ima visinu, igraci iz Njemacke uvijek imaju dobar mentalitet, vjerovatno zna i jezik...Jest mlad, ali ima vec dosta iskustva iz jake lige.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Inace, ako ne nadju rjesnje eventualnim Davidom odlaskom, tu je uvijek Tim Wiese da se vrati iz penzije.
Ako je vec sigurno da DDG odlazi, trebalo bi napraviti neku razmjenu. Recimo Bale nama a njima DDG. Smiješno je da nam David ode za male pare kao i većina golmana. Neka Real izvali dovoljno ili napravi razmjenu. Dosta je više njihove arogancije.
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 03 jun 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Re: RE: Re: Manchester United FC
''Neka me mrze samo da me se boje''
United zavrsio sezonu sa profitom od 159 mili. Eura. Rekordan profit.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
-
- Kontakt:
Nije da vas furam , al o Perreiri ce da se prica.Magic player
Pogresna adresa lave, taj nije nas igrac.4R5EN4L8IH je napisao/la:Prodajte nam Falaoa, Allaha vam eto.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ovo mi je prvi (ja mislim) post na ovom podforumu.. inace sam fan Manchestera dugi niz godina.. obicno medju rajom kad pricamo ko za koga navija, kad kazem da navijam za Manchester, onda me pitaju "siti ili junajted" ? Tada dobiju odg. "ne pratim ja fudbal od jucer, navijam za onaj pravi Manchester"
Salu na stranu.. ne znam da li je neko zadnjih dana objavljivo da se uskoro (14.juna) igra jaranska tekma "legende man utd" vs. "legende bayern m"
Za nas nastupaju: Edwin van der Sar, Raimond van der Gouw; Ronny Johnsen, Jaap Stam, Phil Neville, Denis Irwin, Dion Dublin, Clayton Blackmore, Lee Martin; Bryan Robson, Quinton Fortune, Jesper Blomqvist, Paul Scholes, Russell Beardsmore, Ben Thornley; Andy Cole, Dwight Yorke, Louis Saha, Andy Ritchie.
Evo i jedan stari pogodak, naseg starog igraca.. oni koji se sjecaju '99 finala s bayernom sjecaju se i ovog igraca
(nastupit ce za legende nase 14juna)
Ovaj gol nije postigao u nasem dresu, ali vrijedi pogledati majstorsku fintu.. a ovaj sto mu je asistiro nekako po pokretu mi vuce na naseg Misketa

Salu na stranu.. ne znam da li je neko zadnjih dana objavljivo da se uskoro (14.juna) igra jaranska tekma "legende man utd" vs. "legende bayern m"
Za nas nastupaju: Edwin van der Sar, Raimond van der Gouw; Ronny Johnsen, Jaap Stam, Phil Neville, Denis Irwin, Dion Dublin, Clayton Blackmore, Lee Martin; Bryan Robson, Quinton Fortune, Jesper Blomqvist, Paul Scholes, Russell Beardsmore, Ben Thornley; Andy Cole, Dwight Yorke, Louis Saha, Andy Ritchie.

Ovaj gol nije postigao u nasem dresu, ali vrijedi pogledati majstorsku fintu.. a ovaj sto mu je asistiro nekako po pokretu mi vuce na naseg Misketa

Di Marija ostaje u unitedu
, a Gaitan blizu potpisa za nas klub koliko je to pametno 27g je njemu 

04.10.2009 !!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Gaitan svake sezone sve blize i blize potpisu. Mozda i potpise pred penziju...sarajlija je napisao/la:Di Marija ostaje u unitedu, a Gaitan blizu potpisa za nas klub koliko je to pametno 27g je njemu

⭐
- OnlyUnited
- Kontakt:
Dolaze Sneijder, Gaitan i Gundogan skoro pa sigurno, dok De Gea ostaje, itd.
Di Maria baca laznjake da ostaje, vec sve dogovorio sa PSG-om, a u zamjenu cemo dobiti Verratija.
Di Maria baca laznjake da ostaje, vec sve dogovorio sa PSG-om, a u zamjenu cemo dobiti Verratija.
Iako znam da je patka svaki put me se najezim kada vidim ovo interesovanje za Gaitana.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Gundo, Sneiderlin, Gaitan, Otamendi, Clayne došli, Benzema, Sterling dolaze... ma nema samo bomba za bombom.... 

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ma Benfica uvijek nas koristi da dize cijenu igracima. Prije Garay, sada Gaitan.
cini se ipak da je ovaj put ozbiljnoCartman je napisao/la:Ma Benfica uvijek nas koristi da dize cijenu igracima. Prije Garay, sada Gaitan.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.