Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
CollegeGunner
-
Kontakt:
Postao/la CollegeGunner » 20 apr 2010, 20:08
@GunnerS
O cemu ti jarane?! Ja koliko vidim prvi ko je dosao na ovu temu da pise gluposti je @Virtu4l i ti jos napadas svog kolegu. Stvarno mi nisu jasni ovi navijaci Arsenala koji jedva cekaju da se medjusobno napadaju
@Virtu4l
Dosadio si vise na ovoj temi...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Ja sam mu samo poželio dobrodošlicu, nedostajao nam je.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Wolverine
-
Kontakt:
CollegeGunner je napisao/la:@GunnerS
O cemu ti jarane?! Ja koliko vidim prvi ko je dosao na ovu temu da pise gluposti je @Virtu4l i ti jos napadas svog kolegu. Stvarno mi nisu jasni ovi navijaci Arsenala koji jedva cekaju da se medjusobno napadaju
@Virtu4l
puno si propustio da bi pametovo.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Wolverine je napisao/la:puno si propustio da bi pametovo.

-
sin3x
-
Kontakt:
Isnar je napisao/la:
Zenski klub Manchester United jednostavno ne postoji, tako da to preciscavanje vrsi negdje drugo...

zadnji put kad sam provjerio tema je bila arsenalova a ne mudova tako da gluposti pricas ja jednostavno pokazujem na neku cinjenicu koja je tu i koja je vezana za arsenal .. zene osvajaju i neka osvajaju ...
Virtu4l je napisao/la:Sve zavisi od očekivanja, mislim, ovo jeste vaš realan plasman, ali ja se ne bih time zadovoljio, ni drugo mjesto nebi bilo loše

realan plasman... nema realnog plasmana ima samo zasluzen i na kraju osvojen... po tim realnim plasmanima oni koji dodju ligu neka odmah ispadaju jer realno su slabiji od ostalih ...
@gunners bolje da mi ignorisemo ove nego da ignorisemo nase ... jer paja i ovaj reis jesu malo ludi(za mene pozitivno) i dobro je da neko ima optimizma makar i previse ...
@isnar ja mislio da si ti normalan sa onom pricom na temi EPL a ono ti opet po starom.. svima se desi kriza titula i hvala bogu nama je tek 5 godina za razliku od nekih timova koji su u krizi titula od kad postoje (ne nije mud ipak oni imaju titula i to dovoljno) .. neka se pronadje neko

It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
-
lejla
-
Kontakt:
CollegeGunner je napisao/la:
@Virtu4l
Virtu, mislim da je pravi trenutak da ti otkrijem identitet ovog kolege

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
-
Isnar
-
Kontakt:
sin3x je napisao/la:Isnar je napisao/la:
Zenski klub Manchester United jednostavno ne postoji, tako da to preciscavanje vrsi negdje drugo...

zadnji put kad sam provjerio tema je bila arsenalova a ne mudova tako da gluposti pricas ja jednostavno pokazujem na neku cinjenicu koja je tu i koja je vezana za arsenal .. zene osvajaju i neka osvajaju ...
Virtu4l je napisao/la:Sve zavisi od očekivanja, mislim, ovo jeste vaš realan plasman, ali ja se ne bih time zadovoljio, ni drugo mjesto nebi bilo loše

realan plasman... nema realnog plasmana ima samo zasluzen i na kraju osvojen... po tim realnim plasmanima oni koji dodju ligu neka odmah ispadaju jer realno su slabiji od ostalih ...
@gunners bolje da mi ignorisemo ove nego da ignorisemo nase ... jer paja i ovaj reis jesu malo ludi(za mene pozitivno) i dobro je da neko ima optimizma makar i previse ...
@isnar ja mislio da si ti normalan sa onom pricom na temi EPL a ono ti opet po starom.. svima se desi kriza titula i hvala bogu nama je tek 5 godina za razliku od nekih timova koji su u krizi titula od kad postoje (ne nije mud ipak oni imaju titula i to dovoljno) .. neka se pronadje neko

Znaci nisam ti se uopste obratio, citirao sam paju a ti mi se nicim prozvan javljas, dakle nidje veze... dalje, ako nisi shvatio da je vecina ovih postova zapravo sala i ubijanje dosade, onda se trebas zapitati neke stvari...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
sin3x
-
Kontakt:
kako nisi kad si me gore citirao gdje sam postavio ono za zenski arsenal

-
Isnar
-
Kontakt:
sin3x je napisao/la:kako nisi kad si me gore citirao gdje sam postavio ono za zenski arsenal

Nadji taj post i ja cu se licno obrisati sa ovog foruma...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
sin3x
-
Kontakt:
Isnar je napisao/la:sin3x je napisao/la:kako nisi kad si me gore citirao gdje sam postavio ono za zenski arsenal

Nadji taj post i ja cu se licno obrisati sa ovog foruma...

lol izvini fulao sam

... nisam ni citao ovaj pajin post pa mi se ucinilo moj

-
Virtu4l
-
Kontakt:
lejla je napisao/la:CollegeGunner je napisao/la:
@Virtu4l
Virtu, mislim da je pravi trenutak da ti otkrijem identitet ovog kolege

Nemoj, drži me u neizvjesnosti molim te

-
GunnerS
-
Kontakt:
@CG dobro ti je rekao Wolverine, nisi dobro upućen da pričaš, ili možda jesi ?!
Ne želim se ni sa kim prepirat al ne želim ni dovrske lude ovdje, bar to bi volio a ovi su to izgleda, na svakoj temi su i provociraju i naravno, onda ti ljudi dođu i od ove teme naprave spam temu, koja je u zadnje vrijeme bila normalna, dok se nisu pojavili ovi...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
CollegeGunner
-
Kontakt:
Postao/la CollegeGunner » 21 apr 2010, 14:59
@GunnerS
Fino ti je napisao @sin3x
sin3x je napisao/la:@gunners bolje da mi ignorisemo ove nego da ignorisemo nase ... jer paja i ovaj reis jesu malo ludi(za mene pozitivno) i dobro je da neko ima optimizma makar i previse ...
Sto se tice teme, pregledaj malo zadnjih stranica i vidjet ces ko je pravio od nje spam temu...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
-
CollegeGunner
-
Kontakt:
Postao/la CollegeGunner » 21 apr 2010, 15:08
Da se vratimo temi...
Arsene Wenger drops Chamakh hint
"Frenchman is adamant that with the Gunners in a "much stronger" financial position, his spending power could rival Chelsea's this summer."
-
sin3x
-
Kontakt:
cikular je napisao/la:Ne zamjeri ovom kvazinavijacu gore, vjerovatno je gay kad se sa svakim ovako lize.
-----------------------------------------------------
Marokanac dolazi, to je 90% rijesena stvar, a i golmana cemo dovesti kao i centralnog branica, nema sumnje.
In Wenger we trust!
eto sta ti je sad??? covjek te fino brani jer znas i ti i onaj tvoj jaran ponekad pretjerati ... malo optimizma nije ne odmet ali to sto vi radite je ipak malo previse
on topic:
eto cini mi se da ce AW imati para ove godine tako da nema izgovora ako ne dovede nekoga kvalitetnog

-
sin3x
-
Kontakt:
cikular je napisao/la:sin3x je napisao/la:
eto sta ti je sad??? covjek te fino brani jer znas i ti i onaj tvoj jaran ponekad pretjerati ... malo optimizma nije ne odmet ali to sto vi radite je ipak malo previse
on topic:
eto cini mi se da ce AW imati para ove godine tako da nema izgovora ako ne dovede nekoga kvalitetnog

Ko me brani?
Ako mislis na CG-a, on je meni jaran i istinski navijac naseg voljenog kluba. Ja istinske navijace naseg voljenog kluba postujem kao sto se moglo primjetiti iz mog pitanja, a moj post treba da upozori sve moje prijatelje, istinske
navijace naseg voljenog kluba, da ovdje ima i nastranih i da se moramo paziti.
nemoj opet pretjerivati jer je i @gunners dobar navijac kluba i drzi ovu temu odlicno ... samo nekad znate malo pretjerati ...
-
-Paja
-
Kontakt:
Arsenal dominira!
Dio Arsenala
-
drop
-
Kontakt:
hahaha vampir se ponovo vratio sad u vidu Cikulara i Paje
Uskoro predviđam neviđen cirkus ovdje i sistematsko uništavanje ove teme

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
the scouser
-
Kontakt:
Postao/la the scouser » 22 apr 2010, 00:11
drop je napisao/la:hahaha vampir se ponovo vratio sad u vidu Cikulara i Paje
Uskoro predviđam neviđen cirkus ovdje i sistematsko uništavanje ove teme

Neka nemoj sad ce ti reis reci da si gay

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
GunnerS
-
Kontakt:
@sinex, nemaš potrebe sa njima ba pričat, što više priča tebi je gore, samo ignore... Vidiš da nemaju 2 pametne reč... Ja kvazinavijač, a on pravi, hehe...
Djete obično će meni to reč, al nema veze, samo naprijed...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []