AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Četnik, Donadonni ili Montela iskreno niti sa jednim od ove trojice Milan se nema cemu nadati....
- akisarajevo92
- Kontakt:
Iskreno saucesce.akisarajevo92 je napisao/la:Samo da se na kraju ne budete morali "samozadovoljiti" Mihajlovicem, kao sto se pise.![]()
Don't believe the hype.
Na vase opste odusevljenje (ili razocarenje, kako kome), nista od Mihajlovica, navodno ga Berla ne mirise
idite na temu napolija pa se divite
sta je brate sa onim spalettijem, gdje je on uopste? ako ne bude nista od emerija (a nece), treba se maksimalno upregnuti i pokusati ga dovesti, ionako nemamo pametnije opcije.
ili ce biti onako kako sam i rekao, iduce godine anceloti, a sad donadoni da odradi jednu godinu
znaci, ponovo sezona za bacanje.
idite na temu napolija pa se divite
sta je brate sa onim spalettijem, gdje je on uopste? ako ne bude nista od emerija (a nece), treba se maksimalno upregnuti i pokusati ga dovesti, ionako nemamo pametnije opcije.
ili ce biti onako kako sam i rekao, iduce godine anceloti, a sad donadoni da odradi jednu godinu
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Svjezi batacimuxa je napisao/la:A zašto su ga onda pozvali večeras na večeru
- _forzamilan_
- Kontakt:
Allegri je proglašavan najboljim trenerom Serije a pored jednog Mourinha dok je bio u Cagliariju. Dok je vodio taj klub umalo je izborio europu a kad je otišao klub se borio za opstanak tako da ne možeš porediti levate tipa Brocchija, Mihajlovića pa i Gattusa sa Allegrijem koji je već sad top trener koliko god to bolilo priznati ili ne.Batva je napisao/la:Nije ni Alegri bio nesto posebno pa nam donese titulu, bitno je pogoditi sa pojacanjima, imati smek za to. Mozda iskopamo opet nekoga ko vodi manje ekipe.
Imamo Gatuza kao opciju, haha.
Ponižavanje fanova se nastavlja u režiji staraca
Ma kakav crni Liverpool da je Milan zadnjih sezona barem dobar kao on. Ako ništa englezi imaju keša i nije im ništa pljunuti 30m za nekog igrača a uvijek su tu u top 5-6. Prošle godine titula im umakla za bananu ups za dlaku.meskalin je napisao/la:Valjda je Galliani kontaktirao i Villas Boasa aaa kruse dragi, bas daj sta das cccc gdje su one optimistične price kada je Mr Bee bio ?? Na dobrom smo putu da postanemo Liverpool [CRYING FACE]
KpbKaka22 je napisao/la:Svjezi batacimuxa je napisao/la:A zašto su ga onda pozvali večeras na večeru
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 03 jun 2015, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
vraćaj sedorfa
- _forzamilan_
- Kontakt:
Vala baš on bi u ovom crnom momentu bio dobro riješenje.
Nego valjda je jasno da ovi veze nemaju gdje udaraju i da nikakvog plana nema. Polako se možemo navikavati na sredinu tabele dok je god ove uprave. Vala sam sam sebi dosadan sa ovim postovima ali mi lakše bude kad se barem tu ispucam.
Nego valjda je jasno da ovi veze nemaju gdje udaraju i da nikakvog plana nema. Polako se možemo navikavati na sredinu tabele dok je god ove uprave. Vala sam sam sebi dosadan sa ovim postovima ali mi lakše bude kad se barem tu ispucam.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
ma alegri (kao i inzaghi i sedorf) je morao igrati kako celavci sviraju (iako ima i njegove krivice), a tako ce biti i sa narednim trenerom... sve dok ne dodje strani ulagac koji ce moci iskesirati za par igraca 60-70 miliona i koji ce moci dati treneru vecu slobodu od nas nema nista i necu da se u narednim godinama zadovoljim plasmanom u LP pa tamo ako prodjemo grupu prodjemo ili sa 3mjestom ligi... ovaj klub zasluzuje da se bori za prvo mjesto ravnopravno sa juventusom i u LP da bude ozbiljan konkurent barci,realu,bajeru,celziju itd. dok ovako ne bude sve ostalo je NEUSPIJEH
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Nisi me skontao, kazem da Alegri nije bio renomiran svjetski trener, pa zbog jedne (ne sjecam se da je i prije te sezone bio u top 3) odlicne sezone dosao je u Milan i na trenutak smo bljesnuli uz njega._forzamilan_ je napisao/la:Allegri je proglašavan najboljim trenerom Serije a pored jednog Mourinha dok je bio u Cagliariju. Dok je vodio taj klub umalo je izborio europu a kad je otišao klub se borio za opstanak tako da ne možeš porediti levate tipa Brocchija, Mihajlovića pa i Gattusa sa Allegrijem koji je već sad top trener koliko god to bolilo priznati ili ne.Batva je napisao/la:Nije ni Alegri bio nesto posebno pa nam donese titulu, bitno je pogoditi sa pojacanjima, imati smek za to. Mozda iskopamo opet nekoga ko vodi manje ekipe.
Imamo Gatuza kao opciju, haha.
Ponižavanje fanova se nastavlja u režiji staraca
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Pa izgleda da je i Miha proglašen trenerom godine za ovu sezonu 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam na koju foru, tip ima isti broj pobjeda kao Pippo, a samo 4 remija vise nego on. Pametnom dovoljno, da li ga dovesti ili ne, a tim potezom ce najjasnije pokazati koliko im je stalo do kluba.
Sreca sto Berlusconi nije za njega, al' s obzirom kakav je Mihajlovic lik, poklali bi se oni svi medjusobno u roku od mjesec dana. Zato mislim da ga nece dovesti, nije im "na ruku".
A sto ne ostane u Sapdoriji, s obzirom da idu u Evropu jer Genoa nije dobila licencu?
Sreca sto Berlusconi nije za njega, al' s obzirom kakav je Mihajlovic lik, poklali bi se oni svi medjusobno u roku od mjesec dana. Zato mislim da ga nece dovesti, nije im "na ruku".
A sto ne ostane u Sapdoriji, s obzirom da idu u Evropu jer Genoa nije dobila licencu?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sa tim da je Pippo vodio Milan a on Sampdoriu. I da je Pippo imao sigurno bolji igrački kadar od Miherope11 je napisao/la:Ne znam na koju foru, tip ima isti broj pobjeda kao Pippo, a samo 4 remija vise nego on. Pametnom dovoljno, da li ga dovesti ili ne, a tim potezom ce najjasnije pokazati koliko im je stalo do kluba.![]()
Pa da bi mogao doći nama yebo ga ti
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ode sve u sto piz... materini..... 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
davno je sve otislo samo se sad najvise ispoljava, a nije iskljuceno jos gore da bude!
FORZA MILAN!
Zamislite kroz koju godinu da igramo ovu relegaciju kao HSV u Njemačkoj 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bologna: 31.82 win %
Catania: 48.00 win %
Fiorentina: 34.62 win %
Serbia: 36.84 win %
Sampdoria: 38.89 win %
i oni OVO hoce dovesti?
ja stvarno vise nemam rijeci 
ma pusti to da je milan jaci od sampdorie, to su skoro nijanse jer su ulozili daleko vise novca nego milan, al' lik tokom citave karijere ima uzasne rezultate plus je napravio haos sa reprezentacijom srbije.
samo se nadam da ce berlusconi reci NE jer je i ovo maslo yebenog gallianija
samo nam fali jos jedan trener na budzetu kojem ces uprazno isplacivati novac, a dajem ruku u vatru da ovaj ne bi ni do polusezone opstao na klupi, sto zbog rezultara sto zbog toga jer bi mogao nastati pokolj izmedju njega, igraca i dvojice pedofila.
ima celik, ima fudbal, kosarka, rukomet, muskarci, zene, naci cu sebi vec neku zanimaciju i klub koji cu pratiti... al' milan vise necu, dokle god ne dodje do nekih promjena. cao dovidjenja.
Catania: 48.00 win %
Fiorentina: 34.62 win %
Serbia: 36.84 win %
Sampdoria: 38.89 win %
i oni OVO hoce dovesti?
ma pusti to da je milan jaci od sampdorie, to su skoro nijanse jer su ulozili daleko vise novca nego milan, al' lik tokom citave karijere ima uzasne rezultate plus je napravio haos sa reprezentacijom srbije.
samo se nadam da ce berlusconi reci NE jer je i ovo maslo yebenog gallianija
ima celik, ima fudbal, kosarka, rukomet, muskarci, zene, naci cu sebi vec neku zanimaciju i klub koji cu pratiti... al' milan vise necu, dokle god ne dodje do nekih promjena. cao dovidjenja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako ova gnjida preuzme klub ja se javno odričem Milana, nabijem ih na čomagu sve redom 
Forza Milan!
- akisarajevo92
- Kontakt:

Arrivati #Galliani e #Mihajlovic ad Arcore, inizia il summit con #Berlusconi #ACMilan #CMdiretta
I ja kao Juventino vam ne zelim ovo.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.