Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

VGS
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la VGS » 03 jun 2015, 19:32

Sta vam je ljudi? Svaka cast i Stanu i Murrayu ali nijedan nemaju nikakve sanse protiv Djokovica. Pustite se suplje.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 jun 2015, 19:58

FaraonTM je napisao/la:Možda mu Wawrinka može napraviti probleme ako prođe Tsongu (što mislim da je realno) i ako ponovi fantastičnu igru kao i jučer. U svim ostalim solucijama Nole je na vrhu iako i vrhunski Murray ili vrhunski Tsonga/Stan ne garantuju da Nole neće osvojiti pošto je i on u fantastičnoj formi.
Kako bre sad odjednom Djokovic skoro pa nepobediv :?:

Kako odjednom "mozhda" ga neko mozhe pobediti, a ne on gubi u 1/4 finalu jer je mentalno slab :?:

Zar nije on choker :?:

Zar niste ti, Edin, bmw i ostali "znalci" ove igre tvrdili da ce Djokovic da chokuje i smejali se tome da je bio bolestan proshle godine :?:

O kukavno analitichko forumashenje i poznavanje tenisa... kuknjava

legenda reala je napisao/la:kraj jedne velike karijere :(
slika

:cry: :cry: :cry:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 20:06

Polako, ako je dobio Nadala onda je sigurno najveći favorit za osvajanje. Kao drugo skor je 6-1 ubjedljivo za Rafu i ova današnja pobjeda ne mijenja to da je Nole luzer na RG-u. Đoković igra tenis života a Nadal vjerovatno nikad lošiji i dobio ga je relativno lagano i ne vidim neku fantastičnost u ovom meču zaista.

Možda je i Nadal bio bolestan danas :?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 jun 2015, 20:14

Ako je Djokovic luzer na RGu, na kome je igrao zavrshnicu (barem 1/4 finale) u 9 od 10 poslednjih ucheshca, a gubio 6x od Nadala (koji je najbolji ikada na ovoj podlozi) i 1x od Federera (koji je po mishljenju vecine javnosti GOAT), shta su onda Federer na OI, MC ili Rimu, te Nadal u Majamiju, Bercyju ili WTFu:

mega luzerchine,

chokeri,

mentalni patuljci,

ili samo - nekompletni igrachi

:?: :?: :?:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 20:22

Velika je razlika kad neko chokira na mastersima i na slamu i to chokira 10 godina. I još uz to najbolji igrač na svijetu :wave:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 jun 2015, 20:23

zla, zla magija :-D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 jun 2015, 20:26

FaraonTM je napisao/la:Velika je razlika kad neko chokira na mastersima i na slamu i to chokira 10 godina. I još uz to najbolji igrač na svijetu :wave:
a kako je tek federe cokirao na RG? od 2002 do 2009... :pinokio:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 20:30

DANTES je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Velika je razlika kad neko chokira na mastersima i na slamu i to chokira 10 godina. I još uz to najbolji igrač na svijetu :wave:
Da da, al' bolje 7 nego 10.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 jun 2015, 20:40

Kako mozhe neko da chokira 10 godina, a od tih 10 godina 8 godina su 1 ili 2 igracha jachi od njega, chesto i dosta jachi :?:

Ili samo trolujesh ili ne poznajesh sport ili te nije sramota da provaljujesh gluposti... :kafa:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 20:46

Aha, znači samo gledamo vrijeme u kojem je Đoković najbolji, dvostruki aršini :nedam:

A inače je Nole bio do prije dvije godine tek 80-ti igrač pa ono nije se ni očekivalo da bi možda mogao uzeti RG :)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 jun 2015, 20:47

FaraonTM je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
Da da, al' bolje 7 nego 10.
10? valjda 8
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 20:53

DANTES je napisao/la:
10? valjda 8
8 tačnije al' nebitno, Federer je imao od 2005-2009 imao nevjerovatnog Nadala, a realno Nadal već 2,3 godine nije na TOP nivou pa opet lagano dominira protiv Noleta ;)

Al' nemam ja ništa protiv Đokovića nemojte to misliti, samo iznosim činjenice.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 jun 2015, 20:58

FaraonTM je napisao/la:Aha, znači samo gledamo vrijeme u kojem je Đoković najbolji, dvostruki aršini :nedam:

A inače je Nole bio do prije dvije godine tek 80-ti igrač pa ono nije se ni očekivalo da bi možda mogao uzeti RG :)

Znam te sa pdfa Serie A. Tamo nisi toliki smarach, ali izgleda da ti je inspiracija ovde doshla. :kafa:

Djokovic nije bio 80. igrach sveta do pre dve godine, ali je do pre dve godine Nadal bio jachi od njega na RGu usled kombinacije faktora od kojih je najvazhniji sam Nadalov kvalitet. Nadal je godinama bio izdrzhljiviji, bolje podnosio ekstremne uslove turnira, kapitalizovao na visokom odskoku loptice, velichini terena i sl. Dakle, Djokovic je uvek bio u podredjenom polozhaju u bo5 na Chatrieru protiv Nadala.

I to je tako bilo sve do proshle godine. A onda je krenuo Nadalov pad, na kome Djokovic nije profitirao 2014. usled prehlade pokupljene u zavrshnici RGa. Ali, zato jeste profitirao ove godine.

To govori da nikakvog masovnog chokovanja nije bilo. Novak je gubio od boljih, dobijao loshije i to je tako josh od 2006.
Izuzetak jesu 2009. i 2010., ali Bozhe moj - svakome se to mozhe desiti, pogotovo na Slamu koji im nije najjachi.
Jedan jedini mech koji se stalno istiche kao krunski argument za Djokovicevo gubljenje dobijenog je SF 2013. i to se mozhe nazvati chokeom, ali je i te godine Nadal imao bolju sezonu shljake.
BTW, ako je to choke - onda je i Nadalovo gubljenje u 5. setu AO2012 1 mega choke, tim pre shto je imao dan odmora vishe i iscedjenog Djokovica u finalu.

Teshko za razumeti :?:

Treba da se crta :?:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 jun 2015, 21:01

Đaba sve Novaku, ovo Stan uzima. :kafa: :beba:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 21:06

Pa sve ok al' statistika je neumorna. Ja ne znam šta ti mene patiš sa nekim turnirima, ja samo kažem da Nole 8 godina nije mogao prismrditi Rafi od toga je bar 3,4 bio treći igrač svijeta i neka je logika da je to choke. Sad što ti mlatiš o nedodirljivom Nadalu to je druga stvar, vidiš eto da ga je danas pobjedio i da nije nedodirljiv al' eto hajd otom potom ne mogu se ja sa tobom raspravljati, odnosno nemam se radi čega raspravljati kad je sve jasno.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 jun 2015, 21:11

Čestitke Dantesu i Magičnom. :cool:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 jun 2015, 21:22

Nevjerovatno koliko dezurnih mrzitelja Noleta koji se jos nisu pomirili.sa glatkom pobjedom istog nad najvecim u Fra...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 jun 2015, 21:24

FaraonTM je napisao/la:Pa sve ok al' statistika je neumorna. Ja ne znam šta ti mene patiš sa nekim turnirima, ja samo kažem da Nole 8 godina nije mogao prismrditi Rafi od toga je bar 3,4 bio treći igrač svijeta i neka je logika da je to choke. Sad što ti mlatiš o nedodirljivom Nadalu to je druga stvar, vidiš eto da ga je danas pobjedio i da nije nedodirljiv al' eto hajd otom potom ne mogu se ja sa tobom raspravljati, odnosno nemam se radi čega raspravljati kad je sve jasno.
Ti nisi ozbiljan. Mislim: ne mresh bit` ozbiljan i provaljivati `vako... :facepalm:

Od 2006-2010. Nadal je bio ubedljivo najbolji shljakash, da nemam shta ja da mu dodajem epitete nedodirljivosti. To samo lud ili slep chovek nije video.
Od 2011-2013. je dobio adekvatnog rivala, koji ga je pobedjivao van RGa, ali nije mogao na parishkoj shljaci.
2014. je prvi put bilo izjednacheno glede shansi Nadala i nekog drugog da osvoje RG i Nadal je uspeo da ga uzme.
2015. Nadal je bio autsajder protiv tog istog Djokovica bilo gde na shljaci i izgubio je oba mecha - od kojih je i 1 na RGu.

Znachi, logika kazhe da je jachi i spremniji igrach u ovom dvomechu pobedjivao uvek na RGu. Kako je to chokovanje i to iz godine u godinu :?:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 jun 2015, 21:31

Ok, Nole je tek ove godine ozbiljan kandidat protiv Rafe iako je maltene od 2011 bio No1 i već ga je par godina uzimao na sljaci osim u Parizu, al' dobro u Parizu izađe drugi Rafa nego u Monte Carlu recimo, dobije krila leti i tako to.

Završavam ovdje priču, sve mi je jasno. :salut:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jun 2015, 21:34

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []