FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Postani clan dobijas besplatno ulaznicu za euro. Sta je tu problem ? Ulaznica 10-15-20 KM, članska 20 KM.
i uz dobru marketinšku kampanju (a trebala bi biti), optimistično je da se u prvom valu učlani jedno 2-3 hiljade ljudi, dok će i na najneatraktivniju evropsku utakmicu doći najmanje 7-8 hiljada kao sa lovćenom prošle godine, a ako bude neko atraktivniji i dosta više. tako da laički, kao neekonomista, mislim da bi besplatna karta za prvo pretkolo uz članstvo bila odličan potez kojim bi se dugoročno dobilo više nego što bi se kratkoročno izgubilo. jer članstvom ljude držiš "tu".Elegant je napisao/la:Nece se to desiti, karte za euro utkamice se ce se morati kupiti jer je to jedini nacin da klub zaradi, popust za clanove ili besplatan klub nece dati.AsharaK je napisao/la:Pa evropska tekma, clanska, i neka dadnu popust na dres.
Mislim da je to realno, i bilo bi dobro kada bi neko to i predlozio u klub.
Sto se tice dresova svjedno bice im visoka cijena i jedino sto se moze desiti je popust za clanove od 10-15% ne ocekuj te vise jer se nece desiti.
upravo ovo je mozda i najbolja opcijalazar je napisao/la:Postani clan dobijas besplatno ulaznicu za euro. Sta je tu problem ? Ulaznica 10-15-20 KM, članska 20 KM.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ja vam kazem evropska tekma, clanska, i popust na dres od 50-60% je idealno 
Da se pridodam, nisam citao bas najbolje nego onako prelisto. Clanska + EURO tekma besplatno je i bolje za one koji ne stoje bas najbolje. Neka nam stave jednu od ove dvije, pa ne mogu ocekivati da samo dolaze u klub ciste pare a da se ne ulaze nista u marketing. Ne ide to bas tako. Dajte i online kupovinu clanskih, pa dvije milje clanskih ce biti vise, ja vam obecavam. Dajte nam forum za clanove, popust u fan shopu. Dajte nam nove majice, salove... Nadjite neki popust sitni u nekim firmama i to su stvari koje ce donijeti pare ljudi.

Da se pridodam, nisam citao bas najbolje nego onako prelisto. Clanska + EURO tekma besplatno je i bolje za one koji ne stoje bas najbolje. Neka nam stave jednu od ove dvije, pa ne mogu ocekivati da samo dolaze u klub ciste pare a da se ne ulaze nista u marketing. Ne ide to bas tako. Dajte i online kupovinu clanskih, pa dvije milje clanskih ce biti vise, ja vam obecavam. Dajte nam forum za clanove, popust u fan shopu. Dajte nam nove majice, salove... Nadjite neki popust sitni u nekim firmama i to su stvari koje ce donijeti pare ljudi.
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 03 jun 2015, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Gdje u svjetu ima da platis 20 KM za clansku a klub ti da popust od 50% na dres od 100 KM + ulaznicu za utakmicu ?AsharaK je napisao/la:Ja vam kazem evropska tekma, clanska, i popust na dres od 50-60% je idealno
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Kupovina clanske i karte, ne karta for free.Elegant je napisao/la:Gdje u svjetu ima da platis 20 KM za clansku a klub ti da popust od 50% na dres od 100 KM + ulaznicu za utakmicu ?AsharaK je napisao/la:Ja vam kazem evropska tekma, clanska, i popust na dres od 50-60% je idealno

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Može i za istok i za zapad. A jos bolje im je da ubaci i godišnje tu. Kupi godišnju imas dzaba ulaz za sve euro utakmice. A sa clanskom dobiješ popusta na godišnju.
Jesnostavno shvatite da se nas klub nalazi u takvoj situaciji da je svaka para potrebna.
Tako da maksimalno sto se moze ocekivati je neki popust u fan-shopu za clanove, ulaznice za euro utakmice cemo morati platiti.
Tako da maksimalno sto se moze ocekivati je neki popust u fan-shopu za clanove, ulaznice za euro utakmice cemo morati platiti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ali uz razuman popust i finu akciju ćeš privući raju, pokazati pozitivan stav i zaraditi više, a ne manje.
Jebote saban najbolje je da samo kazemo mi navijamo za Zelju i dobicemo sve i karte i dresove clanske i kopacke ako treba.Pa sta mislite od cega ce klub da zivi.
Ne kontam zar nije 20 KM vise od 10-15 KM ?
Na dresove daš popusta do nabavne cijene ili neke minimalne zarade. Ionako je cilj dobiti sto vise clanova. Članska + taj famozni dres.
Ako tako privuces i 100 članova vise ti si na konju.
Na dresove daš popusta do nabavne cijene ili neke minimalne zarade. Ionako je cilj dobiti sto vise clanova. Članska + taj famozni dres.
Ako tako privuces i 100 članova vise ti si na konju.
mora se naći sredina, i mora se gledati dugoročno. od skupe stvari koju će kupiti 100 nas klub neće imati puno.
Ma dresa sam se uhvatio zbog @aharak
Vidjet ćemo sta ce uraditi, ali ako uclanjenje ne stave dostupno i onima u Zimbabwe. Onda nema ne pokreću nista, samo gubitak novca.
Vidjet ćemo sta ce uraditi, ali ako uclanjenje ne stave dostupno i onima u Zimbabwe. Onda nema ne pokreću nista, samo gubitak novca.
Ako se dobro sjećam, prošle godine je bila džabna karta za neku evropsku tekmu (metalurg čini mi se) ako se kupi godišnja, a članovi su imali popusta na dres 10KM (redovna cijena 70, a za članove 60), tako da mislim da je to ok.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Definitivno nam fali školovan, stručan čovjek na tom polju
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
pa dobro, mislim da je i logicno da je dzabe ulaz na utakmicu ako posjedujes godisnjuublehas je napisao/la:Ako se dobro sjećam, prošle godine je bila džabna karta za neku evropsku tekmu (metalurg čini mi se) ako se kupi godišnja, a članovi su imali popusta na dres 10KM (redovna cijena 70, a za članove 60), tako da mislim da je to ok.

edit: http://www.klix.ba/sport/nogomet/zvijez ... e=facebook
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Evo vam jedan primjer doduše iz Engleske.Tamošnji velikan Manchester United je igrao jednu od mnogobrojnih kup utakmica sa nekin niželigašem.Prodaja slabo išla i klub se oglasio sa saopštenjem u kojem obavještava navijače da će im biti oduzete članske ukoliko ne kupe kartu za pomenutu tekmu
Moja poenta je da treba postojati osim onog navijačkog i drugi stimulans da se izvadi -plati ta članska, čija je cjena inače ko mizerna,ali nikako ne možeš očekivati od jednog poslovnog subjekta da obara cijene evropskih tekmi jer su na kraju krajeva i troškovi enormno veći.Ima ulaz i ima izlaz.Svuda su kafane pune,svi kokuzi i svima puno dati onu crkavicu za člansku ali zato kafana majka.Marketinška akcija je neophodna ,evo pogledajte samo koliko se telekomi i pive reklamiraju i tačno je Gredić end Co moraju naći snage i za taj segment.Nemojte zaboraviti ,idu redovni troškovi,idu pripreme,gostovanja,sjetite se koliko plaćamo policiju i zaštitare.Zato je teško očekivati neke velike mega popuste.Umjesto toga bilo bi dovoljno kad bi se jedna subota i jedan izlazak u mjesecu preskočila i eto članske.Za nas sterije koji radimo nema vadione
Moja poenta je da treba postojati osim onog navijačkog i drugi stimulans da se izvadi -plati ta članska, čija je cjena inače ko mizerna,ali nikako ne možeš očekivati od jednog poslovnog subjekta da obara cijene evropskih tekmi jer su na kraju krajeva i troškovi enormno veći.Ima ulaz i ima izlaz.Svuda su kafane pune,svi kokuzi i svima puno dati onu crkavicu za člansku ali zato kafana majka.Marketinška akcija je neophodna ,evo pogledajte samo koliko se telekomi i pive reklamiraju i tačno je Gredić end Co moraju naći snage i za taj segment.Nemojte zaboraviti ,idu redovni troškovi,idu pripreme,gostovanja,sjetite se koliko plaćamo policiju i zaštitare.Zato je teško očekivati neke velike mega popuste.Umjesto toga bilo bi dovoljno kad bi se jedna subota i jedan izlazak u mjesecu preskočila i eto članske.Za nas sterije koji radimo nema vadione
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nije bila besplatna karta za ljude s godisnjom jer su one pustene iza Evrope, a popust je svakako bio u fan shopu na sve artikle s clanskom...ublehas je napisao/la:Ako se dobro sjećam, prošle godine je bila džabna karta za neku evropsku tekmu (metalurg čini mi se) ako se kupi godišnja, a članovi su imali popusta na dres 10KM (redovna cijena 70, a za članove 60), tako da mislim da je to ok.
Pogodnosti treba da privuku ljude da ostave novac klubu, ali znamo kakav je marketinski dio kluba bio, nadam se da ce se i to pokrenuti, lako cemo za nas 2000 redovnih i nesto manje clanova, ali nismo valjda samo mi Zeljo...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
danas sa 20 KM možeš izaći u subotu, al' da cijediš piće prvo kroz usne, pa kroz zube.
Očigledno da ti nemaš godišnju. Da je imaš, znao bi da ista važi samo za domaće prvenstvene utakmice. Znači ne važi za evropske tekme, niti za kup utakmice (osim ako to klub ne odluči neposredno prije tekme).ZZtop10 je napisao/la:pa dobro, mislim da je i logicno da je dzabe ulaz na utakmicu ako posjedujes godisnjuublehas je napisao/la:Ako se dobro sjećam, prošle godine je bila džabna karta za neku evropsku tekmu (metalurg čini mi se) ako se kupi godišnja, a članovi su imali popusta na dres 10KM (redovna cijena 70, a za članove 60), tako da mislim da je to ok.sto ce mi godisnja ako cu opet morati kupiti kartu za utakmicu
edit: http://www.klix.ba/sport/nogomet/zvijez ... *=facebook

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.