FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
duskajurisic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Berberović pred potpisom za Slobodu prema nekim informacijama iz Tuzle. Zna li ko šta više ?
Ja takvog ne vidim. Ivanovic neznam jel to bas neki izbor, iskreno. Da je neka trenercina nije.Sabinho je napisao/la:Treba nam neko malo diskretniji, tisi i povrh svega mladji a da ima bar pribliznu reputaciju kao gospon Ciro.
I ja sam nacuo da su zainteresovani za nekoliko nasih igraca, sada sta je tu istina vidjet cemo.duskajurisic je napisao/la:Berberović pred potpisom za Slobodu prema nekim informacijama iz Tuzle. Zna li ko šta više ?
Ti si opet šampion !
posto ima ugovor 1+1 moguce da je dobio samo ovo JEDANduskajurisic je napisao/la:Berberović pred potpisom za Slobodu prema nekim informacijama iz Tuzle. Zna li ko šta više ?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nadam se da su zainteresovani i za Puzigacu i Stojcevasimon je napisao/la:I ja sam nacuo da su zainteresovani za nekoliko nasih igraca, sada sta je tu istina vidjet cemo.duskajurisic je napisao/la:Berberović pred potpisom za Slobodu prema nekim informacijama iz Tuzle. Zna li ko šta više ?
Pyro is not a crime !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Stojceva, covjeka koji je pogodio protiv Slavije u 93 minuti i koji je stvorio gol Benki protiv Zrinjskog ? Sto je bilo dovoljno za tituluTHEC je napisao/la:Nadam se da su zainteresovani i za Puzigacu i Stojcevasimon je napisao/la:I ja sam nacuo da su zainteresovani za nekoliko nasih igraca, sada sta je tu istina vidjet cemo.duskajurisic je napisao/la:Berberović pred potpisom za Slobodu prema nekim informacijama iz Tuzle. Zna li ko šta više ?...a Barica dajemo gratis
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
THEC je napisao/la:Nadam se da su zainteresovani i za Puzigacu i Stojceva...a Barica dajemo gratis
-
duskajurisic
- Kontakt:
U marketing službi obavezno pokrenuti akciju : BEKOVI U POLA CIJENE, sve nek ih nose, da sastaviš Barića, Berberovića, Protića i Puzigaću ispao bi prostojan igrač za prve lige federacije. A da bi akcija imala dodatnog smisla, Kalasija gratis staviti.
Tri najgore stvari u životu su : Vruća piva, hladna žena i loš centaršut. Mene bolan kad pitaju šta mi je životna želja, ne kažem ni kuća, žena, brak, firma, milioni, kamioni, uvijek jedno kažem, da imamo 2 beka kako bog zapovjeda, pa kad umro tad, ne bi mi žao bilo.
ps. imar razlog što je THEC napisao baš Stojčeva i Puzigaću, nije zbog njihovih fudbalskih kvaliteta, nego ljudskih.
Tri najgore stvari u životu su : Vruća piva, hladna žena i loš centaršut. Mene bolan kad pitaju šta mi je životna želja, ne kažem ni kuća, žena, brak, firma, milioni, kamioni, uvijek jedno kažem, da imamo 2 beka kako bog zapovjeda, pa kad umro tad, ne bi mi žao bilo.
ps. imar razlog što je THEC napisao baš Stojčeva i Puzigaću, nije zbog njihovih fudbalskih kvaliteta, nego ljudskih.
Ko god od trenera došao, ja želim da okosnicu naše ekipe čine Mihojević, Radovac, Duljević.
Naravno, Oštraković je dobar golman (u slučaju da Delača izgubimo), dodati tu standardnog Puzigaću, iskusnog i odličnog Benku, zatim i Velkoskog. Pa i Stojčev je odličan igrač samo neke stvari treba da popravi. Znači za supjeh je potreban kontinuitet i to smo sami svjedoci. U proteklih godinu i pol dana smo imali kontinuitet u ekipi i osvojili dva tofeja i igrali play off Lige Evrope. Samo treba nastaviti ovim putem.
Naravno, Oštraković je dobar golman (u slučaju da Delača izgubimo), dodati tu standardnog Puzigaću, iskusnog i odličnog Benku, zatim i Velkoskog. Pa i Stojčev je odličan igrač samo neke stvari treba da popravi. Znači za supjeh je potreban kontinuitet i to smo sami svjedoci. U proteklih godinu i pol dana smo imali kontinuitet u ekipi i osvojili dva tofeja i igrali play off Lige Evrope. Samo treba nastaviti ovim putem.
Mene tacno dusa zaboli bgm kad neko recimo Puzigacu spomene u ovakvom kontekstu.
Hajde Milosu se moze zamjeriti nonsalantnost i voljni momenat ali sta se tacno Puzigaci zamjera jbt? 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sto se tice igrackih tesko ces dobiti bolje igrace. Ok za Puzigacu mozda taj Subic mada ni to nije sigurno. Ali za Stojcevaduskajurisic je napisao/la:ps. imar razlog što je THEC napisao baš Stojčeva i Puzigaću, nije zbog njihovih fudbalskih kvaliteta, nego ljudskih.
Sto se tice Barica on bi mogao da bude rezervni bek i za njega se slazem.
-
duskajurisic
- Kontakt:
Subić i Galešić, manje plate nego ovoj dvojici 10 puta bolji igrači, eto na prvu sam ti rekao Galešić , mogu ti nabrojati 10 igrača koji bi bili kvalitetniji od Stojčeva, za iste pare. Previše ste vi sentimentalno se vezali za lika koji neće da se oznoji u dresu Sarajeva, dobar je igrač ali daleko od tog da ne možemo imati boljeg, vjeruj mi. A plus što više pije nego trenira, prodaje po 20 lopti na utakmici, bojkotuje 2 trenera, dok mu ne dozvole da prodaje 20 lopti i da ne igra odbranu i tako dalje.
Evo da me možete nekad citirati, dan kad odu Stojčev, Puzigaća, Tatomirović, Bandović i Berberović, postat ćemo 50% ozbiljniji klub.
Evo da me možete nekad citirati, dan kad odu Stojčev, Puzigaća, Tatomirović, Bandović i Berberović, postat ćemo 50% ozbiljniji klub.
Zadnja izmjena: duskajurisic, dana/u 03 jun 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nabroj 5 igraca da su kvalitetnijih od Stojceva i da su slobodni ??
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mozda taj Subic ? A joj druze sto se ti zadnjih dana izvaljujes po ovoj temiAjax je napisao/la:Sto se tice igrackih tesko ces dobiti bolje igrace. Ok za Puzigacu mozda taj Subic mada ni to nije sigurno. Ali za Stojcevaduskajurisic je napisao/la:ps. imar razlog što je THEC napisao baš Stojčeva i Puzigaću, nije zbog njihovih fudbalskih kvaliteta, nego ljudskih.![]()
Mozda da se je Crnova dovelo.
Sto se tice Barica on bi mogao da bude rezervni bek i za njega se slazem.
stvri koje nemaju veze sa fudbalom a uticu na istiSabinho je napisao/la:Mene tacno dusa zaboli bgm kad neko recimo Puzigacu spomene u ovakvom kontekstu.![]()
![]()
Hajde Milosu se moze zamjeriti nonsalantnost i voljni momenat ali sta se tacno Puzigaci zamjera jbt?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa jeste odlican igrac Subic. Samo treba se dokazat u novom okruzenju druze i potvrdit klasu. Po meni je Puzigaca odigrao kada sam ga god gledao jako solidne utakmice. I prije njega imas bar cetiri kriticnije pozicije gdje fale novi igraci od jednog Puzigace.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 jun 2015, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
sta kazete da vratimo Diattu iz Zvijezde? Lik je odigrao dobru sezonu i njihov je najbolji strijelac ili je 2 ne znam nisam gledao
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
slozio bi se s tobom u ovim stvarima oko Stojceva da je loš u defanizivi i da cesto zna pokloniti loptu protivniku ali isto tako treba reci da on ima damu u nogama sto je Dzeno rekao fakin on pruzima odgovornost zna igrati ,povuci loptu ,dati asist a Bgm dobro i opaliti .e sad dalo bi se raspravljati 3 dana koliko on moze ,za nas je trenutno dobar uz Alispahica mislim dace biti ta 10 organizator igre .duskajurisic je napisao/la:Subić i Galešić, manje plate nego ovoj dvojici 10 puta bolji igrači, eto na prvu sam ti rekao Galešić , mogu ti nabrojati 10 igrača koji bi bili kvalitetniji od Stojčeva, za iste pare. Previše ste vi sentimentalno se vezali za lika koji neće da se oznoji u dresu Sarajeva, dobar je igrač ali daleko od tog da ne možemo imati boljeg, vjeruj mi. A plus što više pije nego trenira, prodaje po 20 lopti na utakmici, bojkotuje 2 trenera, dok mu ne dozvole da prodaje 20 lopti i da ne igra odbranu i tako dalje.
Manje vise je sve receno, Baric nema kvaliteta da bude u nasem timu, dok druga dvojica naravno iz drugih razloga mada ni na terenu nisu nezamjenjivi, jer mi ovdje prije tekme moramo Boga moliti da maestro ustane na desnu nogu i odigra utakmicu kako treba, ili hoce li Puzigaca od 128 pokusaja uspjeti ubaciti barem tri lopte kako treba, neka hvala njima na svemu ali mi ako zelimo profesionalniju ekipu da imamo, Dzeme,Milosa i Bojana se moramo rijesiti, toliko od mene
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 03 jun 2015, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I samo sto nakon 60te pusta igrace da ga zaobilaze ko babu u supermarketu, jer nema daha normalno, to se sa tribine moze lako uociti, vidi mu se na kretnji i faciAjax je napisao/la:Pa jeste odlican igrac Subic. Samo treba se dokazat u novom okruzenju druze i potvrdit klasu. Po meni je Puzigaca odigrao kada sam ga god gledao jako solidne utakmice. I prije njega imas bar cetiri kriticniji pozicije gdje fale novi igraci od jednog Puzigace.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, belosevic23, boki86, mire971, Proximic, Riziko, StarmoCity i 68 gostiju.