Mozda se @AsharaK nije fino izrazio ali ti fakat ne kontas poentu. Dres, clanskaa i karta moze biti 100km i nek uzme 100ljudi to ti je 10000km.. A prodavajuci karte moras skupiti dodatnih hiljadu ljudi za tih 10000 km ( uzimam u prosjek cijenu karte 10km).. A ko ce ti obecat tih 1000 dodatnih ljudi ako bude kisa i to.. A tu akciju za 100km bi iskoristilo sigurno nas 200tinjak bolesnika i eto ti para.. Halali ako sam zakomplikovo, nadam se da ces i ti a i ostali skontat sta momci pokusavaju u postovima prije objasniti..Elegant je napisao/la:Gdje u svjetu ima da platis 20 KM za clansku a klub ti da popust od 50% na dres od 100 KM + ulaznicu za utakmicu ?AsharaK je napisao/la:Ja vam kazem evropska tekma, clanska, i popust na dres od 50-60% je idealno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Pa imaju sad priliku, Evropa, dajte napravite euforiju, platiti neke reklame, uradite neki promo. Obezbjedite kupovanjem clanske dobijas kartu EL i to je to. Klub nr moze bit u minusu nikako. Ako nrko zeli ostaviti vise para ostavite nove linije u fan shopu. Ne moze se sve ljudi na cisto dobit. Neko hoce da osjeca Zelju svakim danom, a ne samo jednom dnevno kad je utakmica. Zar je toliko tesko obezbjediti da se o Zelji razmislja svakim danom? Dobro mi forumasi smo malo drugaciji, imamo malo drugaciji pristup svemu tome ali eto. Svejedno dosta bih momaka htjelo volontirati, ne znam onaj sto se bavi marketingom sebe je spomenuo kao mogucu pomoc. Zar je to sve toliko tesko? Toliko tesko se pokrenuti sa mrtve tacke? Pa malim poslom se moze uraditi dosta toga ljudi ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- champions1921
Još kad bi u klubu bio neko ko bi sve ove prijedloge proveo u djelo.. Utakmice su za mjesec dana a smijem se kladiti da obnova članarine i učlanjenje novih članova neće biti moguće do početka osmog mjeseca. Padamo dosta na sitnicama..
BUDI ŽELJO !!!
Znam ja da vazi samo za PL ali moje misljenje je da je to bezveze. Ako neko ima godisnju treba da mu se omoguci ulaz na svaku utakmicu samo sa tom godisnjom ali eto...ublehas je napisao/la:Očigledno da ti nemaš godišnju. Da je imaš, znao bi da ista važi samo za domaće prvenstvene utakmice. Znači ne važi za evropske tekme, niti za kup utakmice (osim ako to klub ne odluči neposredno prije tekme).ZZtop10 je napisao/la:pa dobro, mislim da je i logicno da je dzabe ulaz na utakmicu ako posjedujes godisnjuublehas je napisao/la:Ako se dobro sjećam, prošle godine je bila džabna karta za neku evropsku tekmu (metalurg čini mi se) ako se kupi godišnja, a članovi su imali popusta na dres 10KM (redovna cijena 70, a za članove 60), tako da mislim da je to ok.sto ce mi godisnja ako cu opet morati kupiti kartu za utakmicu
edit: http://www.klix.ba/sport/nogomet/zvijez ... *=facebook
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Za dobar marketing moraš dobru lovu izvaliti. Ne marketing kao kod pitara, nego pokrenuti ozbiljnu marketinšku kampanju. Uprava kad bude spremna na taj rizik onda ce i biti rezultata.
Ublehas to je bilo čini mi se protiv Plzena ili Maribora. Prošle godine su cini mi se krenuli sa godišnjim i obnovama članske poslije 1. kola
Ublehas to je bilo čini mi se protiv Plzena ili Maribora. Prošle godine su cini mi se krenuli sa godišnjim i obnovama članske poslije 1. kola
Vidjet cemo sta ce biti tokom ljeta, brzo ce proci euro utamica(e) pa se treba pripremati za ligu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Iskreno nisam neki stručnjak za marketing,ali čitam vaše postove i razmišljam.Imam člansku ali uvijek platim puni iznos karte za sjever i za stvari iz fan shop-a.No evo možda jedan prijedlog koji i ne iziskuje veliki trošak.lazar je napisao/la:Za dobar marketing moraš dobru lovu izvaliti. Ne marketing kao kod pitara, nego pokrenuti ozbiljnu marketinšku kampanju. Uprava kad bude spremna na taj rizik onda ce i biti rezultata.
Ublehas to je bilo čini mi se protiv Plzena ili Maribora. Prošle godine su krenuli sa godišnjim i obnovama članske poslije 1. kola
Najpoznatija čevabdžinica u Sarajevu - ŽELJO - dvije radnje udaljene 15 tak metara -postaviti između štand, angažovati volontere ( može i naknada ) sa pristupnicama i učlanjenjem. Pogotovo sad kad će u grad nahrupiti dijaspora,turisti a i mnogim navijačima će biti zgodno-ne moraš baš ići na Grbavicu.
Za člansku -npr. 30 KM i daš mu majicu, za člansku 100 KM - šal i majica a za neke veće iznose i dres,zašto ne?
Još jedan ovakav postaviti na Ferhadiji i mislim da će se isplatiti.
Moje skromno mišljenje je da bi upalilo. Honorar za ideju ne naplaćujem.
"ne bih ja da ulazim u to da li je zasluženo ili nezasluženo"
Baja care

Baja care

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
napusta nas najmanje 6 igraca
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Napusta ? Odlaze zbog isteka i ne prodzivanja ugovora ili se neki prodaju (nadam se ne za klikere) ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Iko bitan? Pretpostavljam da su tu najmanje trojica koja svakako ne bi igrali...?super je napisao/la:napusta nas najmanje 6 igraca
- super
- Kontakt:
b.colic,hasanovic,varea,bucan,zeljkovic i ovog ne smijem jos spomenuti
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- champions1921
Nuspahic, Varea, Bucan, Zeljkovic neće biti neki gubitak. Colicu, Stanicu isticu ugovori i ako odu tu ce biti potrebna pojacanja. Ostali su svi pod ugovorom valjda i bez love nece nigdje..
BUDI ŽELJO !!!
produžava li stanić?
Taman nedoveli nikog ja zadovoljansuper je napisao/la:b.colic,hasanovic,varea,bucan,zeljkovic i ovog ne smijem jos spomenuti

Ocekivano, osim Hasanovica. Mogu pretpostaviti ko je taj 6 ali neka jos nije sigurno za njega.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- super
- Kontakt:
ko je dobio poruku,jedan dolazi u utorak na potpis,to cete procitati na sluzbenoj kada potpise,dvojica su izgleda otpali sto radi menadjera sto radi visokih novcanih zahtjeva
- champions1921
Samo da Amir i Memija ne odu.. Oni uz Beganovica bi trebali biti motor ekipe u sljedećoj sezoni..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.