FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Veliki lažljivac i manipulator kojeg trea u gulag momentalno

- Donnie Darko
- Kontakt:
Otkud im samo ideja da stave Figa među legende Barcelone 

Nema od Figa ništa.
@FCBarcelona: As UEFA informs us, by request of our Club, Luis Figo will not represent Barça in the Legends match in Berlin #FCBlive
@FCBarcelona: As UEFA informs us, by request of our Club, Luis Figo will not represent Barça in the Legends match in Berlin #FCBlive
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Znači kampanja je uspjelaBaDa12 je napisao/la:Nema od Figa ništa.

Pedro produžio do 2019. Ostaje dakle na klupi, odlično.

A možda ovo znači da Alves ide, a da će Pedro biti ta zamjena odnosno desni bek.

A možda ovo znači da Alves ide, a da će Pedro biti ta zamjena odnosno desni bek.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Pedro produžio do 2019. Ostaje dakle na klupi, odlično.![]()

što se tice napada, znamo svi odlicno - da dođe sutra C.Ronaldo, grijao bi klupu onoj trojici
odlicna stvar sto pedro ostaje, bice prostora naredne sezone za njega, licno bi ga volio gledati i na desnom beku, nadam se da ce enrique to pokusati i da ce tokom priprema ga tu isforsirati, ako alves ode, a potreban je i kao zamjena u napadu, odlicnoi sto ostaje
sad ostaje da vidimo sta ce biti i sa alvesom, nadam se da ce i on ostati barem jos sezonu, dok se ne dovede alex vidal
sad ostaje da vidimo sta ce biti i sa alvesom, nadam se da ce i on ostati barem jos sezonu, dok se ne dovede alex vidal
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Iniesta odradio trening sa ekipom bez problema. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Prep'o se Sukija.Scof1eld je napisao/la:Chiellini ne igra finale

messilla je napisao/la:Pedro produžio do 2019. Ostaje dakle na klupi, odlično.![]()

Definitivno sam mislio da će otići jer je imao ponude sa svih strana, ali ovim potezom, Pedro je još jednom dokazao da je najveći profesionalac u klubu, da živi za Barcelonu i zato zaslužuje

Nema šta drugo biti, trener mu je obećao startnih 11 sljedeće sezone, Pedro zna da taj status ne može postići ako će se natjecati sa trojicom iz vrha pa će igrati Alvesovu poziciju wing-beka.
Slikovito prikazano
A to ujedno znači da i sam Enrique ostaje. Alves najvjerovatnije odlazi.
Jbga, a svi cemo zanemarit da je dobio mozda i bolji ugovor nego sto su mu u drugim klubovima nudili. Samo kazem.
Pedra na beku ne zelim gledat, pizdarija.
Pristao na ovako malu minutazu, nije dobro radi njegove karijere.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Stari mu je važio do 2016. + ovakva minutaža, čisto sumnjam da su mu podebljali ugovor nakon svega toga.Lillard je napisao/la:Jbga, a svi cemo zanemarit da je dobio mozda i bolji ugovor nego sto su mu u drugim klubovima nudili. Samo kazem.
I Alba i Mascherano su eksperimenti, zašto ne pokušati i s Pedrom ?
Uostalom uvijek može uskočiti i zamijeniti nekoga iz vrha u slučaju povrede/suspenzije itd.
Bolju zamjenu ne možeš naći.
Mozes. Na temelju ove sezone govorim jer je Pedrova bila uzasna. Ali eto, iskusan igrac je uvijek potreban. Ali da bi radije da Pedro ode negdje IGRAT, a da s klupe imas Munira/Deulofeua. Svakako ne bi igrali puno, a mladi su pa im das sansu.Rajaz je napisao/la:Stari mu je važio do 2016. + ovakva minutaža, čisto sumnjam da su mu podebljali ugovor nakon svega toga.Lillard je napisao/la:Jbga, a svi cemo zanemarit da je dobio mozda i bolji ugovor nego sto su mu u drugim klubovima nudili. Samo kazem.
Uostalom uvijek može uskočiti i zamijeniti nekoga iz vrha u slučaju povrede/suspenzije itd.
Ma kakav Deulofeu, princeza koja je umislila da je Ronaldo , taj odbrane u zivotu nije igrao. Samo enormni talenat. Jos jedan u nizu "zauvijek talenat" igraca. Nista vise.Lillard je napisao/la:Mozes. Na temelju ove sezone govorim jer je Pedrova bila uzasna. Ali eto, iskusan igrac je uvijek potreban. Ali da bi radije da Pedro ode negdje IGRAT, a da s klupe imas Munira/Deulofeua. Svakako ne bi igrali puno, a mladi su pa im das sansu.Rajaz je napisao/la:Stari mu je važio do 2016. + ovakva minutaža, čisto sumnjam da su mu podebljali ugovor nakon svega toga.Lillard je napisao/la:Jbga, a svi cemo zanemarit da je dobio mozda i bolji ugovor nego sto su mu u drugim klubovima nudili. Samo kazem.
27.10.2020
Je, za cca 15 minuta po tekmu moras bit jbeni Ronaldo.
Pa Pedro je igrao uzasno pa sta. Nista ne znaci.
Pa Pedro je igrao uzasno pa sta. Nista ne znaci.
11 golova i 8 asistencija, drugi strijelac kupa, sa minimalnom minutažom i ulogom jokera ovo je daleko od užasne sezone.Lillard je napisao/la:Mozes. Na temelju ove sezone govorim jer je Pedrova bila uzasna. Ali eto, iskusan igrac je uvijek potreban. Ali da bi radije da Pedro ode negdje IGRAT, a da s klupe imas Munira/Deulofeua. Svakako ne bi igrali puno, a mladi su pa im das sansu.Rajaz je napisao/la:Stari mu je važio do 2016. + ovakva minutaža, čisto sumnjam da su mu podebljali ugovor nakon svega toga.Lillard je napisao/la:Jbga, a svi cemo zanemarit da je dobio mozda i bolji ugovor nego sto su mu u drugim klubovima nudili. Samo kazem.
I ja sam pisao da je najbolje da ode negdje gdje će biti starter, ali samo u slučaju da ne dođe do ovoga. Sada kada je došlo veoma mi je drago što će ostati i pokušati se nametnuti na potpuno drugu poziciju. Pravi primjer profesionalca i nekoga ko diše za klub. Takvi igrači su neprocjenjivi.
I sta dodje el classico, i Pedro ce kao cuvati Ronalda ?
Daj dovedi bilo koga, neko ko zna kako napraviti offside zamku, gdje ces napadaca na tu poziciju staviti

Daj dovedi bilo koga, neko ko zna kako napraviti offside zamku, gdje ces napadaca na tu poziciju staviti

ser del barça es el millor que hi ha !
Hoće ako misliš da je odbrana izolovan organizam i ne zavisi od podrške iz veznog reda pa i napada. Ili ako još uvijek misliš da Ronaldo igra krilo.Scof1eld je napisao/la:I sta dodje el classico, i Pedro ce kao cuvati Ronalda ?![]()
Mascherano je kompletnu karijeru igrao zadnjeg veznog, dođe u Barcelonu, Guardiola od njega napravi stopera i uzme LP s njim.
Alba je u mlađim kategorijama igrao ofanzivnog veznog, u Valenciji krilo da bi u Barceloni završio na beku.
Mathieu je bek konvertovan u stopera, da ne idem dalje.
I pogodi šta ?
Svaki od eksperimenata je bio uspješan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.