FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto dizete frku bezveze.napisao sam 5-6 igraca koji bi nas mogli napustiti jer im istice ugovor sto ne znaci da nece potpisati novi.stanic ostaje neznam odkud vam to. Bucan i varea su vec sto u godinama sto nisu zadovoljili vecinu.ja se samo iskreno nadam da grijesim al to su moje pretpostavke da bi eventualno novi ppnudjeni
ugovori nebi naisli na razumjevanje od strane samih igraca jer kad nekom ponudite malo manja primanja nego sto je imao pcekivat je da se nadje uvrijedjen
ugovori nebi naisli na razumjevanje od strane samih igraca jer kad nekom ponudite malo manja primanja nego sto je imao pcekivat je da se nadje uvrijedjen
Zadnja izmjena: super, dana/u 04 jun 2015, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Kontakt:
Ma odkud znam.ja sam nacuo mahalski da bui nam jedan trebao potpisati.sad ko je sta je nebih znao tacno o kome se radi.ipak treba vjerovati ljudima koji se brinu o tome i ne sumnjati u struku jer su stvarno ove godine pokazali u par igraca svoje sposobnosti zasto su tu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Pratim već duže vrijeme naš forum i odlučio sam da se i ja malo aktiviram. Mislim da su struka i igrači imali odličnu sezonu i da bi ih zbog toga trebali nagraditi prije svega vjerom u njih, a onda i što boljim posjetama u Evropi i na početku iduće sezone. Pozdrav svima 

Budi Željo! YNWA!
- super
- Kontakt:
Ovo sto sam napisao da se nece produziti s par igraca su moja licna misljenja.jer ako je klub vec krenuo u promociju mladjih igraca zasto produzavati sa recimo vareom.bucanom.b.colicem .hasanovixem koji su se pokazali u ovoj sezoni kao igraci sa limitom.misljenja sam da treba na odredjenim mjeatima dati prostora nekom mladjwm igracu tipa dine hasanovica koji nece nista bit losiji od izdanja kakva je pruzao eldar i tako je sa bucanom i varei realno igrace koji nista
ne pokazuju a zauzimaju mjesta i imaju dibre plate
ne pokazuju a zauzimaju mjesta i imaju dibre plate
prica se svasta. ko ode na trening i kafica pored stadiona moze cuti svega. sjednes sa nekim ljudima jedni.pricaju ovako na upravu drugi sve najbolje. ostaje nam da vidimo da li ce yprava ovaj prelazni rok uraditi kako treba. iskreno znalo se sa varea i bucan nece biti sljedecu sezonu da nama. benjo je vec na polusezoni dobio odrjesene ruke da moze naci klub. hasanovic je jedino sto smo imali na toj poziciji ali on nije igrac za nas.uveliko se pricalo na treningu da zeljkovic nece vise da igra za nas. ovo sevotprilike znalo ima jos jedan igrac za kojeg nije sigurno hocr li ostati kod nas iz nekih drugih razloga. sam odovic mi je rekao da zeli ovu ekipu da ostavi na okupu uz par pojacanja. moje misljenhe jeste da ljudi koji rade na dovodjenju igraca trebaju sad da se pokazu na fjelu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
moje misljenje je da je odlicno ako nas napuste varea, bucan, colic, hasanovic pa evo i tomic 30 juna odlazi i zajedno sa zeljkovicem tu ce se osloboditi finih para za plate. Misljenja sam takodjer da ne treba pretjerivati i trositi vise nego sto se moze samo da bi se kupili navijaci jer evo ako vec 2 godine vodimo politiku vracanja dugova, a i pored toga igramo dobro onda mozemo jos jednu sezonu ispostovati i onda napasti i dovoditi igraca za onoliko para koliko zaradimo, a trenutno ne mozemo jer nismo u situaciji da sve sto zaradimo trosimo za redovne troskove vec veliki dio za stare repove
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Zašto Čolić? Baš je počeo da se vraća u formu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zasicenje prijatelju...Virtu4l je napisao/la:Zašto Čolić? Baš je počeo da se vraća u formu.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
pa sta znam, ako stanic potpise imamo njega, a i memija moze tu igrati tako da mislim da bi colic tesko tu igrao, mada i da ostane dobro bi biloVirtu4l je napisao/la:Zašto Čolić? Baš je počeo da se vraća u formu.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ima i toga, ali sumnjam da će on naći klub. Može u PL, ali negdje drugo - teško. Nekako sam siguran da bi on naredne sezone bio pravi.Minjore je napisao/la:Zasicenje prijatelju...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobar menadjer moze sveVirtu4l je napisao/la:Ima i toga, ali sumnjam da će on naći klub. Može u PL, ali negdje drugo - teško. Nekako sam siguran da bi on naredne sezone bio pravi.Minjore je napisao/la:Zasicenje prijatelju...

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kada se samo sjetim prica oko Stane prije nekih 3-4 godine, tada nismo bili zadovoljni Stanom i niko se ni sekunde ne bi bunio da je tada otisao. Meni kao igrac nikada nije bio drag no barem igra srcem.
pa ne bi, jer nije ništa pokazivao (nakon nekih bljeskova u zadnjoj čemernoj 2008/09 sezoni i u prvoj kad se amar vratio) ali negdje od polovine sezone 2012/13 on je nešto posložio u glavi i sve od tada je uz tomića bio naš ponajbolji i najkonstatniji igrač, bez obzira na to što je uvijek bio lola. ako je zdrav ja bih stvarno volio da produži. onako kako je odigrao zadnjih godinu i po prije povrede je sigurno kvalitet više u odnosu na zeljkovića i benju čolića i ponajbolji desni bek u ligi.
Juce pricam sa Nedom on mi je komsija iz zgrade...razocaran je upravom greda siljak oda niko nije nazvao ni da pita kako je ni treba li sta...klub je spao kaze na niske grane...rece mi da su eldar varea nuspahic colic zeljkovic bucan i stanic 99% otisli....ugl dovest ce se 5 6 igraca cekamo da vidimo sta i kako...al smatr da uprava iskreno nije dosljednja vodjenju kluba kao sto je zeljo...pogotovo Gredic...
- corleone87
- Kontakt:
Jeste dosadni vise sa potpisima i odlascima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pozdrav! Može li i meni taj spisak igrača?
-
- Kontakt:
@tmtmtmtm od tih 7 što si nabrojao ja bih 5 odmah pustio. Ostavio bih NUspahića i jednog od dvojca Stana- Benjo. Ako od Nuspahić onda bi ostavio ovu dvojicu. Ostali nam stvarno ne trebaju. Hvala im na svemu. U najgorim mometima su bili tu i ginuli (doduše ne Varea
) Ako mogu naći neke angažmane treba ih sve pustiti, zaslužili su. KOliko gubimo? Skoro ništa sem možda sa Stanom jer je polivalntan a takvih nema puno u ligi. Benjo i Nuspahić po meni imaju kvalitet ali se mogu lako naći i zamjene koje bi za razliku od Benje imale motiva da igraju. To što govoriš za NEdu ne trbaš iznositi ovdje i da je tačno ne trebaš iznositi ovdje. Sad mi ganjamo igrače, a ti pišeš takve stvari. Vjerujem da će ga obići. Nisu takvi šupci, bez obzira što i oni imaju svojih grešaka. Nemojte molim vas da pravite negativnu atmosferu, kad nam je ona, pogotovo sada najmanje potrebna
Članstvo - vidim probudili smo see što se otga tiče. Ne može baš tako to ići da se sve džaba dobije, mada nije loša ideja jer bi odmah u startu skupili 10.000 članova koji bi došli na evropsku tekmu jer vjerujem da bi svi potpisali članstvo da dobiju džaba kartu.
MEđutim nije to ni u redu. Bolje je ovako. Ako je karta prošle godine za evropsle tekme bila cener, ti je spustiš na sedam maraka za članove, a staviš 12 za ove koji to nisu. Za dvije evropske tekme, koje su realne, isplatila bi im se članska. Još plus ako uzmu i godišnju sa malim popustom eto ga. I onda dereš ove šupke što nisu uzeli člansku na svim tekmama bitnim. Ja sam imao člasku a samo jednom čini mi se sam uzeo kartu na popust i to kad je bila gužva da se ne guram.Dres popust dobar daš i tome sl. PUnktovi za pordaju stvari iz fan shopa obavezno, interent plaćanje članske obavezno, organizacija Željinih fan klubova po državi obavezno. Ne treba za to puno para. To se može začas srediti. E onda počneš bubati poruke, mailove, obavještavati za tekm. Imaš firmi koje bi to slale za neko sponzorstvo i sl. Radi ti promociju koja puno ne košta a ti mu daješ medijski prostor. MA ljudi moji ponavljam, oko svega podržavam upravu. Niste svjesni koliki je posao obezbjediti licencu u ovakvim uslovima. Stvarno nisu mnogi svjesni toga, ali da je moglo bolje u ovom segmentu članstva i te minimlane organizacije jeste i to mnogo bolje.

Članstvo - vidim probudili smo see što se otga tiče. Ne može baš tako to ići da se sve džaba dobije, mada nije loša ideja jer bi odmah u startu skupili 10.000 članova koji bi došli na evropsku tekmu jer vjerujem da bi svi potpisali članstvo da dobiju džaba kartu.
MEđutim nije to ni u redu. Bolje je ovako. Ako je karta prošle godine za evropsle tekme bila cener, ti je spustiš na sedam maraka za članove, a staviš 12 za ove koji to nisu. Za dvije evropske tekme, koje su realne, isplatila bi im se članska. Još plus ako uzmu i godišnju sa malim popustom eto ga. I onda dereš ove šupke što nisu uzeli člansku na svim tekmama bitnim. Ja sam imao člasku a samo jednom čini mi se sam uzeo kartu na popust i to kad je bila gužva da se ne guram.Dres popust dobar daš i tome sl. PUnktovi za pordaju stvari iz fan shopa obavezno, interent plaćanje članske obavezno, organizacija Željinih fan klubova po državi obavezno. Ne treba za to puno para. To se može začas srediti. E onda počneš bubati poruke, mailove, obavještavati za tekm. Imaš firmi koje bi to slale za neko sponzorstvo i sl. Radi ti promociju koja puno ne košta a ti mu daješ medijski prostor. MA ljudi moji ponavljam, oko svega podržavam upravu. Niste svjesni koliki je posao obezbjediti licencu u ovakvim uslovima. Stvarno nisu mnogi svjesni toga, ali da je moglo bolje u ovom segmentu članstva i te minimlane organizacije jeste i to mnogo bolje.
Re: RE: Re: FK Željezničar
I ti odmah poletio na forum.tmtmtmtm je napisao/la:Juce pricam sa Nedom on mi je komsija iz zgrade...razocaran je upravom greda siljak oda niko nije nazvao ni da pita kako je ni treba li sta...klub je spao kaze na niske grane...rece mi da su eldar varea nuspahic colic zeljkovic bucan i stanic 99% otisli....ugl dovest ce se 5 6 igraca cekamo da vidimo sta i kako...al smatr da uprava iskreno nije dosljednja vodjenju kluba kao sto je zeljo...pogotovo Gredic...
Nesto cisto sumnjam da on tako prica.U svakom slucaju pozdravi komsiju.
Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, perodeformero i 47 gostiju.