Kad se Real odvojio na 4-5 razlike, više nisam gledao utakmicu, samo sam njega pratio. Abalo ode na klupu, a ovaj ga juri iza klupebulbasor je napisao/la:Pretrcao u toj utakmici vise od Abaloa.![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kad se Real odvojio na 4-5 razlike, više nisam gledao utakmicu, samo sam njega pratio. Abalo ode na klupu, a ovaj ga juri iza klupebulbasor je napisao/la:Pretrcao u toj utakmici vise od Abaloa.![]()
Kolašinca niko pljuvao nije ni poslije autogola na SP, ne moraš generalizovati zbog pojedinca koji je nešto loše rekao o njemu što ne treba interesovati ni tebe ni mene. Što se Cimirota tiče, uz Bajića bi ga ja prvi pozvao u repku jer su igrama zaslužili prije svega ali i da im bude dalji podsticaj da nastave raditi sve bolje i bolje. Kakva god da je liga naša je i ako u reprezentaciji mogu biti uhljupi kao Tino, Avdija ili Anel onda mogu i ova dva momka koji su em mlađi em bolji.siljevac je napisao/la:Ostavite krkani jos jednom vam kazem cimija a kolasinca ste dizali u nebo i sad vam ne valja pi , fuj kakvi ste arogantni dinosaurusi . Za vas je vrijeme proslo glupani pustite djecu . Koja ste djubrad fuj kakav smrad se forumom siri .![]()
![]()
djeco samo hrabro naprijed ne osvrcite se na ove gadove sto vas bljuju .
ZZtop10 je napisao/la:U koliko je sutra trening na Grbavici ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Legenda Bosanskog Novog.Sabinho je napisao/la:Gledaj Dzone i sa fudbalerimaDado je napisao/la:Je li ovo Miske stigao na okupljanje![]()
![]()
@cartman ne diraj mi havera.
k'o manekenbhsport je napisao/la:Miske u boljoj formi nego kad je igrac bio.
Slazem se sa tobom.Pravi motivator i taktičar i od govana moze pitu napraviti a duduku i burek od teletine moze biti za kante.SGD53 je napisao/la:Ja ne mogu da razumijem pojedine ljude ovdje koji ne razumiju dvije stvari, da selektor nije samo osoba koja selektuje igrače nego i osoba koja sa svojim stručnim timom te igrače raspoređuje na terenu.
To što Baždarević pravi greške pri selekciji (subjektivno) ne znači da je isti kao Safet.
Jer Safet osim što je zvao velahavle igrače bio je nikakav taktičar. Isti taj Safet protiv ovog Izraela nije pozvao ni jednog napadača, isti taj Safet se nadao da će nas ovaj Izrael napasti a u odbrani nije imao ni jedno rješenje, isti taj Safet nikada nigdje nije otišao da pogleda ni jednog našeg igrača da vidi kako igra nego je gledao već sada čuvene kasete. Taj Safet nije imao pristup nije imao znanje i nije imao volju, njegovo držanje na terenu za vrijeme utakmice kada se očekuje da si kapetan broda govori dovoljno, pri rezultatu 0:3 ista faca isti izraz kao i kada vodimo 3:0, bez emocije bez reakcije...
Meša te stvari radi drugačije, možda i sam griješi kada se određeni igrači pozivaju, ali Meša pokazuje da je selektor radi stvari koje selektor treba da radi.
Daj dvojici kuhara odrezak, jedan će napraviti cordon bleu drugi će faširati u pljeskavicu koja će zagoriti...
Sastav igrača ništa ne govori ako taj isti selektor ne zna postaviti igru, i to je ono što većina vas zaboravlja.
Druze na sta si tacno mislio ? koga je trebao pozvati ? S čime mi to raspolazemo osim sa Mahmuovićem još-Svi ti igraci koje ti zamisljas u plavo bijelom dresu nisu nikakva pljačka posebna.Šta? izostavio Vrančića koji ispada s Paderbornom,Prcića koji nikakve vece veze nema.Ne znam eto ja bih volio da mi kazes koje to kolosalno rjesenje imamo na poziciji?Sveti je napisao/la:Spisak igrača protiv Izraela je šamar u lice svim ozbiljnim navijačima reprezentacije i osobama koji ju istinski vole.
Nije on ni blizu onoj formi iz prošle godine, ali slažem se da je kvalitetom ispred Đurića. Milan ako sad ne nađe novi klub, nema šta više da traži u reprezentaciji.Sveti je napisao/la:Kad smo kod vrancica koji ispada sa svojim timom, djuric je vec ispao, a dobio je priliku ispred mahmutovica, koji je daleko bolji igrac od milana, plus je u zivotnoj formi.
Može!Casual87 je napisao/la:Moze li se gledati trening danas u 17:30 na grbavici?