FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mesa ako se 100% izlijeci i ako na pripremama da 100% ma on ce zabetonirat Stojceva na klupi. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sad se sjetih, nama bi Zvonimir Kožulj odlično došao!
Bespotrebna tolika prašina u vezi Alispahića i dizanje u nebesa. Vidjeće se sve samo šta može na terenu nakon oporavka a lično bih volio da istisne Stojčeva da bi navedenom došlo iz dupe*a u glavu. Nadam se isto tako da je uprava naučila na Protićima i Barićima.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gyor 3. liga. ovog zaganjati je.bo Stevanovica
http://www.transfermarkt.co.uk/luis-iba ... eler/73623
http://www.transfermarkt.co.uk/luis-iba ... eler/73623
Pyro is not a crime !
@Obiteljski razvalioobiteljskicovjek je napisao/la:Svasta covjek moze procitati na ovom forumu. Mozda smo mi jedan drugom vazni i neki od nas su povodljivi i usvajaju druga misljenja bez rezerve. Hvala nebesima pa ljudi koji rade u klubu (ako citaju neki forum uopste) isti ne uzimaju zdravo za gotovo i na osnovu pisanja ovdje ne stvaraju sliku o generalnom raspolozenju navijaca. Ovo je sareni svijet i imam utisak da ovdje pisu agenti nekih igraca, lozionicari, nedobronamjerni, dusmani, djeca, starci itd. Cinjenica je da nam je nesto zajednicko a to je vrijeme provedeno upravo ovdje. Neko je tu zbog nedostatka socijalizacije, zbog potrebe pripadnosti, potrebe za lijecenjem frustracija, ali je vecina zbog ljubavi prema nasem klubu. Ja osobno nikome ne zamjeram (svi ponekad napisemo poneku glupost) ali padobrance a narucito one prerusene ne mogu nikako. Nemam pojma zasto sam ovo napisao upravo sad ali hocu da kazem da mi (navijaci uopste) ne bi trebali sebi davati za pravo da nekoga tjeramo ili dovodimo u klub. Nase je da klub volimo i pratimo dajemo podrsku ili ne (Dinamo Zagreb) Naravno da je svaka dobronamjerna kritika i konstruktivna razmjena misljenja ok ali nikakvo nametanje misljenja nije dobro kao i osuda neistomisljenika. Neke postove stvarno sa uzivanjem procitam ima tu dobrih analaza, misljenja informacija zayebancije itd. PAMETNOM JE I ISARET DOSTA. VJERUJMO UPRAVI - IMAMO RAZLOGA zar ne.

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
njegov ugovor je bio previsok za budzet ekipe, kao sto je jos nekoliko igraca dobilo "smanjenje" plate... to sto je neko milijarder ne znaci da pljuje pare po cesti ji igraci od alispahica zbog ovakvih stvariPeppermintSA je napisao/la:Pantelija je napisao/la: Bgm si ti nesto fulio
meša je igrao u rijeci, ito u sezoni kada su izbacili štutgart.... i te sezone , na kraju, nije htio potpisati DUPLO manju platu i preselili su ga u juniore...kvalitet nije bio uopste problem nego njegov ugoovor
Igrao je toliko dobro i klub je bio toliko prezadovoljan da mu je htio skresati platu za duplo, iako imaju talijanskog milijardera za vlasnika? A kad je on to odbio, takvu igračinu koja im je bila jedan od najbitnijih šarafa u timu pošalju među juniore?
a u juniore su letili i mnogo, mnogo bol
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja sam po prirodi optimista,i kad sam govorio o tituli mnogi su me napadali.
Sto se tice Evrope ovde sam totalni pesimista.Kad vidim ekipe koje mozemo dobiti ,a u odbrani imati igrace tipa Tatko,Dzemo ,Puzi,Baric,Kovacevic,mene strah uhvati.I oni su zlatni, ne daj boze da se neko povrijedi.
Pa nama je Zeba prolazio kud je htio,mene bilo stid gledati našu odbranu.E sad zamisli ekipe iz LŠ ,koji imaju 6-7 kvallitetnih igraca tipa Zebe.
Bez jednog kapitalca stopera, i bez jednog kapitalca na bilo kojoj strani bocnog igraca, mi nemamo sta traziti.Po gotovo ta desna strana Baric,Kalasi je priorite nad prioritetima.Ovo ostalo Radovac -Cimi i gore u timu se moze nekako tolerisati.
Sto se tice Evrope ovde sam totalni pesimista.Kad vidim ekipe koje mozemo dobiti ,a u odbrani imati igrace tipa Tatko,Dzemo ,Puzi,Baric,Kovacevic,mene strah uhvati.I oni su zlatni, ne daj boze da se neko povrijedi.

Bez jednog kapitalca stopera, i bez jednog kapitalca na bilo kojoj strani bocnog igraca, mi nemamo sta traziti.Po gotovo ta desna strana Baric,Kalasi je priorite nad prioritetima.Ovo ostalo Radovac -Cimi i gore u timu se moze nekako tolerisati.
Po vama treba sve ocistiti. Ja ovo moram napisati ali Stojcev je doktor ove igre pogotovo u nasoj ligi . Pa sad vi mozete naglabati koliko hocete. Kada se desi da Cimirota ili Stojceva nema na terenu mi smo u haosu. Dokaz vam je Velez i mnoge druge tekme u kojima smo bili bez jednog od njih. Treba samo biti realan. Svaki pravi igrac ima svoju publiku a ima i one koji ga ne vole. Tako i Ronaldo i Milos i peti deseti. On i kad ne igra kako treba moze rijesiti tekmu potezom( zrinjski, slavija, haugesund, atromitos). Takav je i Miske bio. Iskreno mene Mesa ne interesuje eto opet pola godine prodje cekajuci ga.Benko se odmah vratio. Ili jesi ili nisi. Covjek Velezu s deset metara zicer ne moze dati traljavo nikakvo. Bar se tu moglo osjetiti hoce li ili necem. Ima on to pipkanje lopte fino vidu se da zna. Ali docekati sve to. Ipak Stojki je Stojki. Naravno da dolazim zbog voljenpg kluba na tekme. Ali kada bih dolazio zbog nekog igraca zbog njega bih dolazio jer se covjek zna isprdati i poigrati a to vole svi. Ima dana kad ne ide. Ali ja mu necu zaboraviti kad je probaci prvom strijelcu lige kroz usi gdje je isti zasluzio drugi zuti. Da je sudija htio i tu bi onda Stojcev odlucio potezom. Toliko o njemu ! Od mene je zasluzio bar ovo !
Samo da pozdravim prisutne.
Osvojiti titulu a ne prijaviti se i baciti malo suplje, bila bi grehota
P.S. Stojcev moze na male sa rajom igrati. Cekati pola sezone da on nesto uraditi i da se zahebaje po terenu, nedopustivo je za FK Sarajevo.
Izmedju ostalog, jedan od glavnih uzroka nase lose igre je to sto on kao glavni igrac na terenu i pokretac svega je odigrao za k....
Njemu bih nogu pod hitno dao iz vise razloga. Mahalskog fudbala smo se dosta nagledali.
Yebes igraca koji ce biti ili najgori ili najbolji na terenu, nama treba neko konstantam.
Osvojiti titulu a ne prijaviti se i baciti malo suplje, bila bi grehota

P.S. Stojcev moze na male sa rajom igrati. Cekati pola sezone da on nesto uraditi i da se zahebaje po terenu, nedopustivo je za FK Sarajevo.
Izmedju ostalog, jedan od glavnih uzroka nase lose igre je to sto on kao glavni igrac na terenu i pokretac svega je odigrao za k....
Njemu bih nogu pod hitno dao iz vise razloga. Mahalskog fudbala smo se dosta nagledali.
Yebes igraca koji ce biti ili najgori ili najbolji na terenu, nama treba neko konstantam.
Zadnja izmjena: R2D2, dana/u 04 jun 2015, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
STOP MITOMANIJI!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Sve to stoji i velila većina se slaže oko činjenice da je Miloš veliki majstor, međutim u zadnje vrijeme, možda cijelu ovu proteklu polusezonu, ima jako puno pogrešnih pasova, izgubljenih lopti i duela. Nikad igraču ne zamjeram kad mu neko presječe pas koji je "predstavljao opasnost" za protivnika, ali kad doda protivniku loptu u noge e to sebi majstor kakav je Stojčev ne može dozvoliti. Zatim predršt izgubljenih lopti zbog viška poteza.Gomis99 je napisao/la:Po vama treba sve ocistiti. Ja ovo moram napisati ali Stojcev je doktor ove igre pogotovo u nasoj ligi . Pa sad vi mozete naglabati koliko hocete. Kada se desi da Cimirota ili Stojceva nema na terenu mi smo u haosu. Dokaz vam je Velez i mnoge druge tekme u kojima smo bili bez jednog od njih. Treba samo biti realan. Svaki pravi igrac ima svoju publiku a ima i one koji ga ne vole. Tako i Ronaldo i Milos i peti deseti. On i kad ne igra kako treba moze rijesiti tekmu potezom( zrinjski, slavija, haugesund, atromitos). Takav je i Miske bio. Iskreno mene Mesa ne interesuje eto opet pola godine prodje cekajuci ga.Benko se odmah vratio. Ili jesi ili nisi. Covjek Velezu s deset metara zicer ne moze dati traljavo nikakvo. Bar se tu moglo osjetiti hoce li ili necem. Ima on to pipkanje lopte fino vidu se da zna. Ali docekati sve to. Ipak Stojki je Stojki. Naravno da dolazim zbog voljenpg kluba na tekme. Ali kada bih dolazio zbog nekog igraca zbog njega bih dolazio jer se covjek zna isprdati i poigrati a to vole svi. Ima dana kad ne ide. Ali ja mu necu zaboraviti kad je probaci prvom strijelcu lige kroz usi gdje je isti zasluzio drugi zuti. Da je sudija htio i tu bi onda Stojcev odlucio potezom. Toliko o njemu ! Od mene je zasluzio bar ovo !
Ako bi se on vratio na one igre iz proljeća i ljeta prošle godine mi bi bili na konju.
Stojcev proslo proljece i Europa i Stojcev cjela ova sezona, dva su dijametralno razlicita igraca.
Onaj Stojcev od prije je pojacanje za nas, ovaj sad sto igra ne zasluzuje privh 11 niti da sotane u klubu.
Opravdavala ga je raja u jesenjem dijelu zbog privatnih problema. Ovo na proljece sto je odigro, nema nikakvo opravdanje.
Onaj Stojcev od prije je pojacanje za nas, ovaj sad sto igra ne zasluzuje privh 11 niti da sotane u klubu.
Opravdavala ga je raja u jesenjem dijelu zbog privatnih problema. Ovo na proljece sto je odigro, nema nikakvo opravdanje.
STOP MITOMANIJI!!!
Objasnio.amypitar je napisao/la:Ja sam po prirodi optimista,i kad sam govorio o tituli mnogi su me napadali.
Sto se tice Evrope ovde sam totalni pesimista.Kad vidim ekipe koje mozemo dobiti ,a u odbrani imati igrace tipa Tatko,Dzemo ,Puzi,Baric,Kovacevic,mene strah uhvati.I oni su zlatni, ne daj boze da se neko povrijedi.Pa nama je Zeba prolazio kud je htio,mene bilo stid gledati našu odbranu.E sad zamisli ekipe iz LŠ ,koji imaju 6-7 kvallitetnih igraca tipa Zebe.
@Gomis99
Niko Stojcevu ne spori njegov majstorluk, ali ima nas koji ne volimo gledat suh dres na kraju utakmice. Nije problem ako izgubi loptu, ali kad je izgubis onda trci za njom i potrudi se da je vratis ko sto to rade Bekic, Rustem, Cimi itd... Pristup i zalaganje su mu na ocajnom nivou, isto kao da ga neko puskom tjera da igra za FKS.
Niko Stojcevu ne spori njegov majstorluk, ali ima nas koji ne volimo gledat suh dres na kraju utakmice. Nije problem ako izgubi loptu, ali kad je izgubis onda trci za njom i potrudi se da je vratis ko sto to rade Bekic, Rustem, Cimi itd... Pristup i zalaganje su mu na ocajnom nivou, isto kao da ga neko puskom tjera da igra za FKS.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PeppermintSA
- Kontakt:
Kada igrač njegovih kvaliteta u bunar pošalje 25 lopti po tekmi, jasno je da je to isključivo plod njegove nonšalantnosti. Ja ne pamtim kad je imao posljednji tačan pas duži od 10 metara.uNbx je napisao/la:@Gomis99
-
- Kontakt:
Ne trebamo očekivati velika ulaganja u igrački kadar seniorskog tima.
Svim klubovima je primarni prihod ostvaren na matičnom tržištu (nacionalna liga), što prihodi od ulaznica, televizijskih prava, sponzora i sl. BiH liga, i generalno država, marketinški i nije interesantno područje za velike kompanije. (Stoga upravi treba odati maksimalno priznanje što su uspjeli dovesti Turkish Airlines za sponzora).
Osnovno tržište na kojem djeluje FK „Sarajevo“ je BiH. Koliko god bude dobar klub, prihodi su minimalni, troškovi takmičenja su uvijek veći. Od samog takmičenja u BiH ne mogu se ostvariti prihodi veći od toškova – kajmak je samo ono što se dobije za izlazak u Evropu. Da bi klub bio konkurentan u Evropi, mora se uložiti puno više od onoga što ti sama Evropa donosi. Zato ne treba očekivati velika ulaganja u igrački kadar – bit će onolika kolika trebaju da bi se redovno osvajali trofeji u BiH. Zbog svega ovoga je Akademija ključni elemenat za dugoročni uspjeh kluba. Stalni priliv kvalitetnih momaka iz Akademije, njihovo kaljenje kroz seniorski tim i plasman na zapadnoevropska tržišta (Kortrijk, Cardiff) je ono što biznismenu treba. A da li Tan ima i nekih filantropskih namjera, vidjet ćemo.
Svim klubovima je primarni prihod ostvaren na matičnom tržištu (nacionalna liga), što prihodi od ulaznica, televizijskih prava, sponzora i sl. BiH liga, i generalno država, marketinški i nije interesantno područje za velike kompanije. (Stoga upravi treba odati maksimalno priznanje što su uspjeli dovesti Turkish Airlines za sponzora).
Osnovno tržište na kojem djeluje FK „Sarajevo“ je BiH. Koliko god bude dobar klub, prihodi su minimalni, troškovi takmičenja su uvijek veći. Od samog takmičenja u BiH ne mogu se ostvariti prihodi veći od toškova – kajmak je samo ono što se dobije za izlazak u Evropu. Da bi klub bio konkurentan u Evropi, mora se uložiti puno više od onoga što ti sama Evropa donosi. Zato ne treba očekivati velika ulaganja u igrački kadar – bit će onolika kolika trebaju da bi se redovno osvajali trofeji u BiH. Zbog svega ovoga je Akademija ključni elemenat za dugoročni uspjeh kluba. Stalni priliv kvalitetnih momaka iz Akademije, njihovo kaljenje kroz seniorski tim i plasman na zapadnoevropska tržišta (Kortrijk, Cardiff) je ono što biznismenu treba. A da li Tan ima i nekih filantropskih namjera, vidjet ćemo.
Nije tacno da stojcev ne trci. Mozda nije aktivan u oduzimanju lopti, ali covjek se krece odlicno..mozes ga vidjeti sa loptom i na centru i iznad njega i na oba krila. Problem kod njega je sto nekada bez potrebe dugo drzi loptu u nogama i tako propusti da na vrijeme uposli nekoga, mada je u zadnjim kolim to dosta popravio.
Upravo, da on ne zna ja se ne bih ljutio nikako, ali cinjenica je da zna i moze, ali igra preko neke stvari. A fudbal je jedna od onih stvari u zivotu u kojoj se mozes istaci samo onda kad izbacis nonsalanciju i "kako cu - lako cu" sindrom.PeppermintSA je napisao/la:Kada igrač njegovih kvaliteta u bunar pošalje 25 lopti po tekmi, jasno je da je to isključivo plod njegove nonšalantnosti. Ja ne pamtim kad je imao posljednji tačan pas duži od 10 metara.uNbx je napisao/la:@Gomis99
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Neko je spominjao Nikolu Jelisica, ako je to taj, eto onda ima naše državljanstvo. Slučajno naletih na ovu vijest, pa me povezalo sa vama jer je neko od vas spominjao, ništa višeVijeće ministara BiH danas je donijelo odluke kojima se u državljanstvo BiH primaju Selvija Škrijelj, Gabrijel Kajtazi, Goran Milić, Josip Čolić, Umut Bariş Dönmez, Nikola Jelisić i Marko Tarabochia.

obiteljskicovjek je napisao/la:Svasta covjek moze procitati na ovom forumu. Mozda smo mi jedan drugom vazni i neki od nas su povodljivi i usvajaju druga misljenja bez rezerve. Hvala nebesima pa ljudi koji rade u klubu (ako citaju neki forum uopste) isti ne uzimaju zdravo za gotovo i na osnovu pisanja ovdje ne stvaraju sliku o generalnom raspolozenju navijaca. Ovo je sareni svijet i imam utisak da ovdje pisu agenti nekih igraca, lozionicari, nedobronamjerni, dusmani, djeca, starci itd. Cinjenica je da nam je nesto zajednicko a to je vrijeme provedeno upravo ovdje. Neko je tu zbog nedostatka socijalizacije, zbog potrebe pripadnosti, potrebe za lijecenjem frustracija, ali je vecina zbog ljubavi prema nasem klubu. Ja osobno nikome ne zamjeram (svi ponekad napisemo poneku glupost) ali padobrance a narucito one prerusene ne mogu nikako. Nemam pojma zasto sam ovo napisao upravo sad ali hocu da kazem da mi (navijaci uopste) ne bi trebali sebi davati za pravo da nekoga tjeramo ili dovodimo u klub. Nase je da klub volimo i pratimo dajemo podrsku ili ne (Dinamo Zagreb) Naravno da je svaka dobronamjerna kritika i konstruktivna razmjena misljenja ok ali nikakvo nametanje misljenja nije dobro kao i osuda neistomisljenika. Neke postove stvarno sa uzivanjem procitam ima tu dobrih analaza, misljenja informacija zayebancije itd. PAMETNOM JE I ISARET DOSTA. VJERUJMO UPRAVI - IMAMO RAZLOGA zar ne.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, plisek i 73 gosta.