NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kawhi
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Kawhi » 03 jun 2015, 16:24

Košarka mi je najveća briga, ne jedina. Tako da sam kompetentniji od tebe u ovoj raspravi. :mrgreen:

Gledajući cijelu karijeru Kobe je bolji od Iversona, samo će budala reći da nije, ali ako gledamo period koji sam ja naveo Alen je bio bolji igrač.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 jun 2015, 16:39

Ma onaj AI je bio mazga, igrac raje, kao sto @ep reko prosjecne visine, vecina nas je visocija od njeg radit sta je on radio je fenomen, iako mu se u kolicni degradira vodjenje u finale cistih role igraca, gdje je bukvalno bio cijeli napad ekipe, govoreci kako je istok tad bio najgori, sto nije daleko od istine, medjutim za njeg su te ekipe bile legitimne s obzirom scim je raspolago oko sebe. Indiana imala Millera, Jalen Rose, i J. O'Neal, u polufinalu izbacio Vince Cartera u finalu istoka uzeo Ray Allena, Sam Cassela i Glenn Robinsona a onda u finalu NBA jedini uzeo tekmu protiv Lakersa koji su sve pomeli 4-0, cak i SAS, i to s prosjekom od 35 poena po tekmi :tokralju:

Sve to sa 10 povreda s kojim je igrao, fakticki na svim djelovima tijela :tokralju:

Jedan je AI
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 03 jun 2015, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 03 jun 2015, 17:03

Razumi klince aka Jamesovce. Njima je i Dzevdo Alihodzic bolji od Kobishe.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 jun 2015, 19:12

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

filip13

Post Postao/la filip13 » 03 jun 2015, 19:22

miki_92 je napisao/la:[youtube][/youtube]

jedini evropljanin koji je u jednoj sezoni imao najvise blokada u jednoj sezoni,i jedini takav u istoriji nba koji je igrao na poziciji niskog krila a da je predvodio citavu ligu u broju blokada u jednoj sezoni

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 03 jun 2015, 20:22

Kawhi je napisao/la:Pa bi. S Carterom, T-Macom, Isusom, Alenom ili nekim. S Alenom bi u tom periodu uzeo i više.
Joj glupog posta. Ja ne kažem da ne bi možda uzeo Šek sa nekim od tih pobrojanih igrača. Isto kao što bi i Kobe uzeo sa Admiralom recimo. Nije to poenta. Poenta je da kad bi izbacio Kobaju/Šeka iz Lejkersa, da ne bi samo jedan od njih sam osvojio naslove.
To ko bi s kim uzeo je ŠBB KBB.
Viva la France, as they say in Rome.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 03 jun 2015, 23:51

PaskalHens je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Pa bi. S Carterom, T-Macom, Isusom, Alenom ili nekim. S Alenom bi u tom periodu uzeo i više.
Joj glupog posta. Ja ne kažem da ne bi možda uzeo Šek sa nekim od tih pobrojanih igrača. Isto kao što bi i Kobe uzeo sa Admiralom recimo. Nije to poenta. Poenta je da kad bi izbacio Kobaju/Šeka iz Lejkersa, da ne bi samo jedan od njih sam osvojio naslove.
To ko bi s kim uzeo je ŠBB KBB.
Belaj je što sam ja ovo napisao u odbranu Kobea, a jedan od Kobetarda se naložio kad sam rekao da bi s Alenom uzeo više u tom periodu jer je realno bio najbolji bek tog perioda. Kažem, Kobe je sigurno veći igrač od Alena i Kobeov prime je jači od Alenovog, no Alen je došao spremniji i stariji u ligu dok je Kobeu trebalo određeno vrijeme da se uhoda. Naravno, Alen je bio najbolji bek poslije '98 da me slučajno ne bi ko od Bullsovaca pogrešno shvatio.

Navijam za Spurse, ali ne vjerujem da bi Admiral uzeo i jednu s mladim, preprime Kobeom. Kasnije kada je Kobe postao sposoban da vodi ekipu, odnosno ušao u prime, već bi to išlo, ali Admiral nije bio sposoban da vodi ekipu do titule. Nije nivo Shaqa, Hakeema, Karima, etc.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 04 jun 2015, 01:25

Ma dobro, je.bo Admirala, stavi koje god hoćeš dominatno centarsko ime u to doba. Vjerovatno ni Šek ne bi uzeo sa Vinsom, Mekgrejdijem, a pogotovo sa Isusom. To je sve ŠBB KBB..
Zasigurno da je AI onih nekoliko sezona plodio i imao monstruozne brojke, vjerovatno je, ma sigurno, imao bolje one 2 sezone od Kobaje tad. Mislim da bi Ajverson na Kobijevom mjestu uzeo isto titula kao i Kobi sa Šekom.. Al' talenat nije sve, jbg, ne možeš biti ozbiljan igrač 2-3 sezone i onda 'laditi muda. Kobi plodi ligom 15-ak godina, al' dijelim mišljenje da je AI bio bolji od Kobaje u tom razdoblju. Malo, vrlo malo, al' bolji..
Viva la France, as they say in Rome.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jun 2015, 03:42

Royce White bi mogao zavrsiti u Bullsima kod svog bivsg trenera...odlican igrac pun potencijala..dobro razigrava, odlicno skace valjao bi nam pravo..ali on ima taj problem sto ne smije da leeti..ali kaze da bi sa nasim novim trnerom smjeo jer sa njim je to radio :)....odmah ga dovest treba nam jedan takav igrac jak je
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 jun 2015, 07:41

SaltCityAttack je napisao/la:Royce White bi mogao zavrsiti u Bullsima kod svog bivsg trenera...odlican igrac pun potencijala..dobro razigrava, odlicno skace valjao bi nam pravo..ali on ima taj problem sto ne smije da leeti..ali kaze da bi sa nasim novim trnerom smjeo jer sa njim je to radio :)....odmah ga dovest treba nam jedan takav igrac jak je
Nit je odlican igrac nit je pun potencijala. Tri godine je u ligi (na papiru) i imao je bruku problema, ne igra kosarku uopste, nema odigrane utakmice itd. Kada je dolazio sa drafta nije bio odlican, a da bude sada. Ono sto je tada na draftu trebalo biti pozitivno je most nba ready body ali dzaba kad mu u glavi ljeljak, misli da sve zna najbolje i izvlaci se na mental disorder, citaj uzeo pare i boli ga kita, nije htio na terapije, nije htio pomoc, zajebao sve psihologe misleci da zna bolje od njih, a pitanje je sta ce kada rookie ugovor istekne, moze sada uzivati u milionima, moguce je da je zato ponovo aktuelno njegovo ime u ligi, fali repa. Potencijal, hm, mislim da vec ima 25 godina i ne treba se razbacivati pojmom potencijal za ovog psihicki nestabilnog lika, kosarkasa koji ne igra kosarku.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2015, 12:53

slika
Splash Brothers :tokralju:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jun 2015, 12:56

Da je Knight upola kvalitetan kao Bledsoe, bili bi bez konkurencije najbolji backcourt u ligi. Ne bi bilo loše dovesti nekoga ko može parirati Bledsou, recimo Harden, a možda čak i Wade mada je on sumnjiv malo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2015, 12:59

Donnie Darko je napisao/la:Da je Knight upola kvalitetan kao Bledsoe, bili bi bez konkurencije najbolji backcourt u ligi. Ne bi bilo loše dovesti nekoga ko može parirati Bledsou, recimo Harden, a možda čak i Wade mada je on sumnjiv malo.

Slazem se, mozda bolji cak i od ovog
slika

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 04 jun 2015, 15:37

realno gledajuci, AI je bio bolji od kobea '96-'99

kobe je poceo dominirati od sezone '99-'00
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 jun 2015, 12:28

:rol:
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 jun 2015, 15:44

Pa to je to, drugacije bi bio ubiVen da nea te potpore

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 08 jun 2015, 13:41

1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 jun 2015, 22:51

Finalna serija u Italiji. :tokralju: :tokralju:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 jun 2015, 06:38

Puma je napisao/la:Finalna serija u Italiji. :tokralju: :tokralju:

mislis na polufinalnu sasari-milano?

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 jun 2015, 10:02

Da, da ja sam nesto utripovao da je to finale.

Dinamo preluda ekipa.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 7 gostiju.