FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sve više razmišljam o tome kako je Fedor Predragović možda dobro rješenje za proširenje veznog reda... Mlad igrač, potpisati višegodišnji ugovor sa njim pa da vidimo...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nagrada za najboljeg igraca u fudbalu "Ervin Cejvanovic", nagrada za najboljeg igraca u kosarci "Edin Salaharevic" 
I memorijalni turnir za Huku.
A to se moze sada odraditi preko ljeta i za igraca od ove sezone, dati prijedlog prijateljima i klubu i da oni to preko svoje stranice naprave glasanje pa da se pocne shareovati preko FB i ostalih mreza. Prijateljima dati da pokusaju skontati to za oblik, ne mora to biti nesto skupo. Vise lijepog oblika i simbolicne cijene fino upakovano. Staviti Pirica i Zebu pa neka ljudi glasaju
I memorijalni turnir za Huku.
A to se moze sada odraditi preko ljeta i za igraca od ove sezone, dati prijedlog prijateljima i klubu i da oni to preko svoje stranice naprave glasanje pa da se pocne shareovati preko FB i ostalih mreza. Prijateljima dati da pokusaju skontati to za oblik, ne mora to biti nesto skupo. Vise lijepog oblika i simbolicne cijene fino upakovano. Staviti Pirica i Zebu pa neka ljudi glasaju
Cuj stvarno pricaju o Dzemi, ja mislio zafrkancija. Koji ce nam ba on racku, meni je on isprdio i naredne sezone samo jos losiji moze biti. Sarajevo i Zeljo jesu primjer da u timu moras imati par iskusnih, provjerenih fudbalera za sami vrh tabele, ali nesto nisam siguran za Dzemu, volio bih da grijesim.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ko je pratio Sarajevo zna da je Dzemo sada katastrofa, ispada kao iz voza. Onako neko da igra kod nas svaku utakmicu bi dobijao crveni, ali Dzemo eto ima ime..Ma niti meni se ne svidja ali ako dodje valja ga prihvatiti xd
kad će počet' pristizat' pojačanja, neozbiljno je ovo 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra pojacanja kuknjavaChinaglia je napisao/la:kad će počet' pristizat' pojačanja, neozbiljno je ovo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad je Fule bio do pocetka juna je vec znao biti kompletiran tim za narednu sezonu..
od svih pojačanja, najviše bih volio da se Ahmetović dovede u red 
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Pa zar ne znaš????Chinaglia je napisao/la:kad će počet' pristizat' pojačanja, neozbiljno je ovo
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Slazem se.Chinaglia je napisao/la:od svih pojačanja, najviše bih volio da se Ahmetović dovede u red
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
postoji razlika između "koji igrači dolaze" i "kad će počet' pristizati"ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Pa zar ne znaš????Chinaglia je napisao/la:kad će počet' pristizat' pojačanja, neozbiljno je ovo![]()
![]()
![]()
Ovih dana
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ovo se slažem, momak je haubica, samo mu treba fizička sprema i kontinuitet i ima da gaziChinaglia je napisao/la:od svih pojačanja, najviše bih volio da se Ahmetović dovede u red
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba mu volja da igra..iskritikovan prije Obarske i pokazao da je medju najboljim napadacima lige...al po meni je.es ti tog igraca koji nema motiva i kojeg onda moras kritikovati svaku tekmu da bi on pokazivao i dokazivao nesto
ne smijes se osloniti na njega i Krpica kojem je domet klupa
ne smijes se osloniti na njega i Krpica kojem je domet klupa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Dzemo je kad je došao u Sarajevo bio totalno nespreman i van forme.Kako je vrijeme odmicalo Dzemo je postajao sve bolji i bolji.Čak u zadnjih 4-5 kola do kraja prvensta kad se povredio, bio je jedan od boljih u timu.Ako bi odrzao formu koju je imao negdje pred kraj prvenstva, bio bi vam ekstra pojacanje.
Zna Musemić šta radi.
Zna Musemić šta radi.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Mozel i meni PP? Tek sam jucer napravio forum pa me zanima skim se sve pregovara!NYKnicks Fan je napisao/la:jao s kim se sve pregovara i ko ce sve doci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
nznm kakve su sanse za njega, (zbog plate i motivacije) ali ako svi isticu svoje neke zelje, ja bih volio Muslimovica Zlatana da dovedemo, makar radi marketinga
, a vjerujem da bi on sa Ahmetovicem pravio dar mar u ovoj nasoj PL.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Dobar, tacno sta je sa Zlatanom, bavi li se uopste fudbalom?Mortus je napisao/la:nznm kakve su sanse za njega, (zbog plate i motivacije) ali ako svi isticu svoje neke zelje, ja bih volio Muslimovica Zlatana da dovedemo, makar radi marketinga, a vjerujem da bi on sa Ahmetovicem pravio dar mar u ovoj nasoj PL.
Skokicu jesil to ti druze ?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mozel i meni PP? Tek sam jucer napravio forum pa me zanima skim se sve pregovara!NYKnicks Fan je napisao/la:jao s kim se sve pregovara i ko ce sve doci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo Sloboda
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
ponekad odigra PS-aPasha_car_aga je napisao/la:Dobar, tacno sta je sa Zlatanom, bavi li se uopste fudbalom?Mortus je napisao/la:nznm kakve su sanse za njega, (zbog plate i motivacije) ali ako svi isticu svoje neke zelje, ja bih volio Muslimovica Zlatana da dovedemo, makar radi marketinga, a vjerujem da bi on sa Ahmetovicem pravio dar mar u ovoj nasoj PL.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.