Forum
Re: Forum
Otvorite, pa ćemo vidjeti kako će raditi.
Napominjem da na takvoj temi ne mogu nikog banovati zbog grubljeg jezika, "vrijeđanja institucije, igrača, trenera", isl... ne prijavljujte mi gluposti sa takve teme, ko ih ne želi čitati, ne bi trebao otvarati temu koja u sebi sadrži riječ "Prepucavanje".
Napominjem da na takvoj temi ne mogu nikog banovati zbog grubljeg jezika, "vrijeđanja institucije, igrača, trenera", isl... ne prijavljujte mi gluposti sa takve teme, ko ih ne želi čitati, ne bi trebao otvarati temu koja u sebi sadrži riječ "Prepucavanje".
- IlFantasista
- Kontakt:
Ja mislim da je ta tema suvišna za podforum Seriju A jer će nastati opšti cirkus.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
vjerujem da neće, al' vidjet' ćemo, lako je izbrisat' temu ..IlFantasista je napisao/la:Ja mislim da je ta tema suvišna za podforum Seriju A jer će nastati opšti cirkus.
Sta se desava na ovj temi. http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=16800 zadnji par postova su prosireni od kraja do kraja.Jel to do mene ili....
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ovo se obično dešava kad se potkrade greška kod upotrebe spoilera. A, čini mi se da se i ovdje to desilo kod arelinha. Tag za zatvaranje quota je "upao" u spoiler, što stvara problem. Neka on ispravi svoj post, stranica bi se trebala vratiti u normalu. Ako nisam u pravu, neka me neko ispravi.123456 je napisao/la:Sta se desava na ovj temi. http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=16800 zadnji par postova su prosireni od kraja do kraja.Jel to do mene ili....
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Eto gaBaDa12 je napisao/la:Ovo se obično dešava kad se potkrade greška kod upotrebe spoilera. A, čini mi se da se i ovdje to desilo kod arelinha. Tag za zatvaranje quota je "upao" u spoiler, što stvara problem. Neka on ispravi svoj post, stranica bi se trebala vratiti u normalu. Ako nisam u pravu, neka me neko ispravi.123456 je napisao/la:Sta se desava na ovj temi. http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=16800 zadnji par postova su prosireni od kraja do kraja.Jel to do mene ili....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
na temi NK Siroki Brijeg, tema "zakljucana", a ljudi odgovaraju li odgovaraju
nesto ne fercera tu haman hehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Vjerovatno je bila zakljucana samo na kratko da se pocisti od smeca.
Ja Inace ne dozvoljavam zakljucavanje tema u nekim kao 'kriticnim' situacija ma.
Ja Inace ne dozvoljavam zakljucavanje tema u nekim kao 'kriticnim' situacija ma.
Ima li jos neko problema sa aplikacijom na mobitelu? Neke vijesti mi ne moze otvoriti, neke moze...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Imam ja a kad odem na web onda tu istu vijest otvara bez problema.kobe24 je napisao/la:Ima li jos neko problema sa aplikacijom na mobitelu? Neke vijesti mi ne moze otvoriti, neke moze...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Odg: RE: Re: Forum
Ma znam, i kod mene je kad odem na web, ali sam navikao na aplikaciji, lakse, bolji dizajn itd.Otelo je napisao/la:Imam ja a kad odem na web onda tu istu vijest otvara bez problema.kobe24 je napisao/la:Ima li jos neko problema sa aplikacijom na mobitelu? Neke vijesti mi ne moze otvoriti, neke moze...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trebalo bi da je sredjeno.kobe24 je napisao/la:Ima li jos neko problema sa aplikacijom na mobitelu? Neke vijesti mi ne moze otvoriti, neke moze...
Re: Odg: RE: Re: Forum
Jeste, hvala.admin je napisao/la:Trebalo bi da je sredjeno.kobe24 je napisao/la:Ima li jos neko problema sa aplikacijom na mobitelu? Neke vijesti mi ne moze otvoriti, neke moze...
Zašto je ovako spora ova "glavna" pretraga (mislim na ovu iz brzog menija)? Tek nakon nekih 60-ak sekundi mi izbaci rezultate, a nerijetko izbaci i grešku. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Meni pretraga ne radi nikako.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Predlažem da kodove za neke smajlije napravite malo jednostavnijim radi lakše upotrebe istih pomoću brzog odgovora. Sve više od 3 slova je puno, i preko telefona pogotovo zna biti veoma iritirajuće.
Najbolji primjer : tokralju :, : mrgreen :, : thumbup :, : hmmmmm : itd. Sve to može biti mnogo kraće, jednostavnije i efikasnije.
Najbolji primjer : tokralju :, : mrgreen :, : thumbup :, : hmmmmm : itd. Sve to može biti mnogo kraće, jednostavnije i efikasnije.
U cemu je problem jucer i danas sa forumom? Opet je spor i neke teme otvara po 20+ sekundi 
Meni previše dugo vrti pretragu. Da se nadovežem. I to zadnjih sedam dana možda.arelinho je napisao/la:U cemu je problem jucer i danas sa forumom? Opet je spor i neke teme otvara po 20+ sekundi
Je l' jos neko ima problem s pustanjem ss.ba videa na aplikaciji? Kod mene neke otvori bez problema, a kod nekih samo moze zvuk, bez videa...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
zapinje forum, nije valjda zbog Pape? Jos nekome.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.