Zrinjski je doveo Filipovića i Žeravicu, prvo obojica su stranci, ako ćemo dovoditi iz ove lige to će biti igrači koji imaju bh državljanstvo, to zasigurno, drugo, ovaj Filipović je zabio 9 golova i imao 1 asistenciju, po meni solidan cv, ali on nije kalibar za fk Sarajevo, Žeravica je imao 5 asistencija, igrača koji ne puca ne valja dovoditi u ekipu, puno zuji malo meda daje, sve u svemu, oni su doveli ova dva igrača ne bi li nadoknadili odlazak Ivana Crnova koji je alfa i omega zrinjskog, a njega ne može nadoknaditi niko iz naše lige, i oni sa ova dva igrača su slabiji 20% u odnosu na prošlu sezonu, kad dovedu ozbiljno ime, reći ćemo da rade punom parom, ovo je Marinković zovnuo Žeravicu a Filipović je zovnuo sam sebe, zasigurno fin igrač, al ništa više od tog.joker90 je napisao/la:Sad me napomenu sa tim videom, Zrinjski vec zavrsio 2 igraca, rade ljudi punom parom. Nadam se da ce kod nas ovo za trenera se rijesiti jako brzo jer nemamo vremena puno da sve uklopimo za evropu. Ne ocekujem prolaz u evropi iskreno, ali ocekujem dobru partiju i borbenost koga god da dobijemo.
+
Ja bih dao Željezničaru 200 000 km za Amira Hadžiahmetovića i sklopio neki ugovor, ovo je jedan dragulj, takva nam treba politika biti, a ne Žeravice razne. Mojne me kritikovati, samo sam realan.