Eh to su bili dani, Đerzelez, Zmaj od Bosne, BrotnjoBatva je napisao/la:Samo ti zezaj, nemoj da ponovo aktiviramo Zmaj od Bosne.FaraonTM je napisao/la:Normalno, mi se možemo ugasiti a ovi poluklubovi tipa Sloboda nas neće stići ni za 100 godinaChinaglia je napisao/la:ebe se vama, titula se nakupovalo, sad možete provest' 10 godina u PL, govoreći kako je bitno učestvovat'
ne diraj u Azmira, da vas ne bi kupio sa sve drvenim stadionom i raspalom lokomotivom koju bi prodao u željezo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zmaj je beton ekipa bila 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Bra'o @krmak ,daj nam sta da se nasmijemo ,pojedinci bas smorise
Evo npr ,pocni temu o legendama HSK Zrinski

Evo npr ,pocni temu o legendama HSK Zrinski
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Mogu do ujutro o tome, daj nesto drugo, vruce mi je pravorodjenisa je napisao/la:Bra'o @krmak ,daj nam sta da se nasmijemo ,pojedinci bas smorise![]()
Evo npr ,pocni temu o legendama HSK Zrinski![]()
goveđigulašmajka
Ja sam čuo da su im legende Anto Radeljić, Pero Stojkić i Krešo Kordić samo njemu su zamjerili jer je igrao za Širokirodjenisa je napisao/la:Bra'o @krmak ,daj nam sta da se nasmijemo ,pojedinci bas smorise![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
rigotina je napisao/la:Mogu do ujutro o tome, daj nesto drugo, vruce mi je pravorodjenisa je napisao/la:Bra'o @krmak ,daj nam sta da se nasmijemo ,pojedinci bas smorise![]()
Legende im mladje od mene ,a ja u naponu snageFaraonTM je napisao/la:Ja sam čuo da su im legende Anto Radeljić, Pero Stojkić i Krešo Kordić samo njemu su zamjerili jer je igrao za Širokirodjenisa je napisao/la:Bra'o @krmak ,daj nam sta da se nasmijemo ,pojedinci bas smorise![]()
Moderno doba, brzo se postaje legenda šta ćešrodjenisa je napisao/la:Legende im mladje od mene ,a ja u naponu snageFaraonTM je napisao/la:Ja sam čuo da su im legende Anto Radeljić, Pero Stojkić i Krešo Kordić samo njemu su zamjerili jer je igrao za Širokirodjenisa je napisao/la:Bra'o @krmak ,daj nam sta da se nasmijemo ,pojedinci bas smorise![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Brato koliko sam ja skontao iz ovoga. Mostar i citav svijet su od 41-45 bili slobodni a od 45-92 pod okupacijom. Hvala ti na prosvjetljenju prosvjetitelju iz Jararondo je napisao/la:Brato u zivotu sve se vraca sve se placa.. Ono sto su Zrinjskom 45-te ucinili oni kojima se velezovci danas ponose, njima je ucinjeno 92.. Samo puno blaze, jer njima nije zabranjen rad niti spominjanje tog kluba.. Igralište na kojem je Zrinjski igrao do 45 dato je Velezu, a igraliste na kojem je velez igrao do 92 dato je Zrinjskom.. Ima pravde, samo je spora.. sad je 1:1, i nadam se da se nikakvo zlo kakvo je bilo u ta dva slucaja nikad vise nikome nece dogoditi, i da ce nekada i mostar imati normalan gradski derbi kao sto je imao do 1941..
From father to son
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cernica je kralj dok zafrkava nekog drugog, a kad predje na tebe nek ti je Bog na pomoci 
tuzlak1987 je napisao/la:Cernica je kralj dok zafrkava nekog drugog, a kad predje na tebe nek ti je Bog na pomoci
From father to son
- hskzmostar
- Kontakt:
Da imamo legende imali bi jos barem 5,6 nacionalnih prvenstava,blago vama pa morate trpiti ove tri trenutno,a biti ce ih jos!
Hajde nek mi netko nabroji titule prvenstava Veleza sto je osvojio a da nije federalna?
Hajde nek mi netko nabroji titule prvenstava Veleza sto je osvojio a da nije federalna?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
hskzmostar je napisao/la:Da imamo legende imali bi jos barem 5,6 nacionalnih prvenstava,blago vama pa morate trpiti ove tri trenutno,a biti ce ih jos!
From father to son
Brat si moj. ForzaDenno je napisao/la:Cernica brat najjači. Forza Velež-div iz Mostara!
From father to son
Imam za tebe jedno pitanje? Koliko ti je godina? Jesi li bio tada živ? Kako znaš šta se dešavalo tih godina?rondo je napisao/la:Brato u zivotu sve se vraca sve se placa.. Ono sto su Zrinjskom 45-te ucinili oni kojima se velezovci danas ponose, njima je ucinjeno 92.. Samo puno blaze, jer njima nije zabranjen rad niti spominjanje tog kluba.. Igralište na kojem je Zrinjski igrao do 45 dato je Velezu, a igraliste na kojem je velez igrao do 92 dato je Zrinjskom.. Ima pravde, samo je spora.. sad je 1:1, i nadam se da se nikakvo zlo kakvo je bilo u ta dva slucaja nikad vise nikome nece dogoditi, i da ce nekada i mostar imati normalan gradski derbi kao sto je imao do 1941..
S alianz arenom u vrapcicimaDenno je napisao/la:Cernica brat najjači. Forza Velež-div iz Mostara!
goveđigulašmajka
- 4R5EN4L8IH
- Kontakt:
Šta mislimo o Želji?
- SRANJE!
Šta mislimo o sranju?
- ŽELJO!
Dobra fora aaa?
- SRANJE!
Šta mislimo o sranju?
- ŽELJO!
Dobra fora aaa?
- pravnik1981
- Kontakt:
dobra dobraaaaaaa4R5EN4L8IH je napisao/la:Šta mislimo o Želji?
- SRANJE!
Šta mislimo o sranju?
- ŽELJO!
Dobra fora aaa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.