HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Ako moram gledati nasu djecu kao sto su Mile Pehar i Hrvoje Milicevic ne hvala,naviknut sam na titule i neka tako ostane,svi mi hocemo nasu djecu i idealno bi bilo da barem dvojicu imamo da ulaze sa klupe ili nekada da pocnu protiv slabijeg protivnika npr taj Galic !
Ako stave Karacica na gol iduce sezone u slucaju odlaska Dujkovica e njega bi trebalo istrpiti pa cak i greske jer je potencijal!
Ako stave Karacica na gol iduce sezone u slucaju odlaska Dujkovica e njega bi trebalo istrpiti pa cak i greske jer je potencijal!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
ponavljam, za Zeravicu ne treba da brinete da li je pojacanje ili ne.
i jos jedna stvar, neko je spomenuo Jocu Stokica... momak moze igrati napadaca i poluspica, njegov sut je svima poznat a istekao mu je ugovor sa Borcem i najvjerovatnije ga nece produziti. imate mogucnost da ga neko od vasih kontaktira(ako vec i nije
) i eto vam jos jednog dobrog posla...
i jos jedna stvar, neko je spomenuo Jocu Stokica... momak moze igrati napadaca i poluspica, njegov sut je svima poznat a istekao mu je ugovor sa Borcem i najvjerovatnije ga nece produziti. imate mogucnost da ga neko od vasih kontaktira(ako vec i nije
Ljudi moji nema tu vrhunskog igrača, svi koji vrijede su se prodali, trpe se 2 ili 3 igrača ciljano ali onda zaboravite titulu jer mlad igrač je sklon oscilaciji, a što ove godine nismo ubrali titulu isključivo je krivica uprave sa onim potezom oko nove godine i tad su rekli da će preuzeti odgovornost, pa jesu preuzeli dodvode se igrači s brd s dola, a Crni nam ode djaba ma taman stvoriš neku kičmu i onda opet Jovo nanovo , nisam optimist sa ovakvim pojačanjima.
I have a dream
Ako nemogu nasi juniori ili mladi igraci neka dovedu Mladice iz zelje Memiju,Beganovica ili nekog imaju iskustvo premijer lige...da vidimo mozeli se mladi igrac snaci u Zrinjskom...ovi u Zelji mogu igrati zato sto stoji klub iza njih gurajuci ih u reprezentaciju gdje kroz nekoliko jacih utakmicuaskupljaju iskustvo za igranje u prvoj ekipi,a time su u nekakvom izlogu...to je problem nase omladinske skole osim Karacica nijedan junior nije imao konstantu u reprezentaciji...Navodim primjer Zelju koji ispravno radi s mladima I stvara sebi igrace...ako mogu ovi u zelji Radovac u Sarajevu mislim da makar jedan bivsi sadasnji buduci mladi igrac sa odredenim kvalitetama igrati i u ZRINJSKOM SVETINJI...a da nije MILOS 
Mene čudi što uprava Zrinjskog ne primjećuje Željka Malčića iz Goška koji je drugu sezonu za redom prvi strijelac 1. lige FBiH
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Zašto ti je Mile Pehar sinonim za našu školu nogometa? Šta ste se njega svezali, pa znamo svi njegovu priču, ne treba to dalje razvlačiti... Svi vi imate svoje zdrave argumente za ovu raspravu, istina je uvijek negdje u sredini, tako kažuhskzmostar je napisao/la:Ako moram gledati nasu djecu kao sto su Mile Pehar i Hrvoje Milicevic ne hvala,naviknut sam na titule i neka tako ostane,svi mi hocemo nasu djecu i idealno bi bilo da barem dvojicu imamo da ulaze sa klupe ili nekada da pocnu protiv slabijeg protivnika npr taj Galic !
Samo se pitam, šta rade ovi naši kvazinovinari i kvaziportali kojih ima mali milion sada, jer sad svaka šuša ima Facebook, Twitter i ostalo... Prije si znao da postoje budale, ali sad i znaš šta budale rade u svom životu i to postaju mainstream vijesti, svi smo znali da Dedić i Popović piju po Pink Pantheru i banče svu noć. A pitaju li novinari šta je sa omladinskom školom, gdje su mladi igrači?! Neda mi se brisat ništa, nemojte mi zamjeriti što sam preširoko pisao
- hskzmostar
- Kontakt:
Grdan je napisao/la:Mene čudi što uprava Zrinjskog ne primjećuje Željka Malčića iz Goška koji je drugu sezonu za redom prvi strijelac 1. lige FBiH.
Zeljko Malcic jeste dobar,postojala je mogucnost da dodje ali mu nasi nisu mogli obecati punu minutazu ,nije htio grijati klupu a u Gosku nema konkurencije i miran je,nije mu cilj prodati se vec samo igrati !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Ne moj se nazivati navijacem ako nisi za nase momke,zovi se posmatracem...neka stid bude svakoga ko je protiv nasih mladih igraca...cuj navikao sam na titule,nek igra ko hoce...nije Mile Pehar mjerilo nase skole,njegova je pozadina poznata,ali nije ni on kriv,kada Mile igra to je dokaz da je trener marioneta,imamo i mi Maminja,samo taj Maminjo je zaradio 100 miliona eura na domacim igracima...sta smo mi zaradili...PENIS eto sta smo zaradili...mislit treba o buducnosti...
Bravo gonzalo svaka ti je na mjestu...gonzalo je napisao/la:Ne moj se nazivati navijacem ako nisi za nase momke,zovi se posmatracem...neka stid bude svakoga ko je protiv nasih mladih igraca...cuj navikao sam na titule,nek igra ko hoce...nije Mile Pehar mjerilo nase skole,njegova je pozadina poznata,ali nije ni on kriv,kada Mile igra to je dokaz da je trener marioneta,imamo i mi Maminja,samo taj Maminjo je zaradio 100 miliona eura na domacim igracima...sta smo mi zaradili...PENIS eto sta smo zaradili...mislit treba o buducnosti...
- primasquadra
- Kontakt:
Bola treneri u omladinskom pogonu su nesposobni ocito kad nismo u stanju izbacit bar 2-3 nasa igraca svake sezone. I ja bih volio da ih imamo , ali istina je i to da je bolje da igraju u Branitelju nego da sjede ko Acimovic na klupi u nas. Kako to nemozete shvatiti da nemamo taj kapacitet igraca da odma uskoci iz juniora , a i za njega je bolje da ide na "kaljenje" . to je problem nase omladinske skole a do tad nek igra pola Borca za nas ne zanima me.Samo znam da ste dosadni sto non stop povlacite iste teme a jasno sam vam rekao sta je problem.
Sine lobotomiju napravi. Što su to treneri nesposobni, sto uprava svakog igrača koji izadje iz juniora jednostavno nabije nogom. Pa ovaj Peko je naš igrač, ali ga nitko nije pomišljao zadržati, sada ga želimo dovesti. Čuj neka nam igra pola Borca, koda dolaze iz Atletico Madrida. U svakoj generaciji u školi nogometaima ima jedan zanimljiv momak, koji može biti igrač za premijer lige.primasquadra je napisao/la:Bola treneri u omladinskom pogonu su nesposobni ocito kad nismo u stanju izbacit bar 2-3 nasa igraca svake sezone. I ja bih volio da ih imamo , ali istina je i to da je bolje da igraju u Branitelju nego da sjede ko Acimovic na klupi u nas. Kako to nemozete shvatiti da nemamo taj kapacitet igraca da odma uskoci iz juniora , a i za njega je bolje da ide na "kaljenje" . to je problem nase omladinske skole a do tad nek igra pola Borca za nas ne zanima me.Samo znam da ste dosadni sto non stop povlacite iste teme a jasno sam vam rekao sta je problem.
- primasquadra
- Kontakt:
zato što su treneri postavljeni po nikakvom kriteriju , odnosno po jednom jedinom a to je da je igrao ranije za Zrinjski . Ajde ti meni reci jesi li ti mali Vranjić ili pak Galić ? šta si navro više po forumu o juniorima idi Šuli prigovaraj .
Ma nisu valjda toliki idioti da o sebi po forumu pisu...pretjerali smo vise sa prepucavanjem,nek odluci stozer ko moze,a ko ne moze za Zrinjski igrati...samo neka stoji prica da im treba dati sansu i ta djeca se odricu mnogih stvari i sanjaju dres Zrinje mozda sa nekim i pogodimo...prosle smo godine doveli 6-7 igraca,nista pogodili nismo,sudbina je cudna stvar...mozda ih proslavimo ako im damo sansu,a mi budemo zadovoljni i ponosni
Jel Marinovic ima ugovor do ljeta 2016. ?
HŠK Zrinjski
Valjda ne sjećam se na da su objavili dužinu ugovoraespresso je napisao/la:Jel Marinovic ima ugovor do ljeta 2016. ?
I samo jako...
I have a dream
Da ti nisi Simeunovic? Zato nam je i đavo odnio nogomet kada cijeli stadion skandiraju Vucini sto je dva klizeca za redom napravio, i sto Stevo Nikolić postaje junak navijača za 3 mj. Možda ne pamtis kakve je nogometaše Hercegovina dala, a nije im se skandirali kao ovim polovnjacima sada. Hoću reci da u nas ima ovakve robe, samo im ne daju igrati. Ne gledaš globalno, ovakva klupska politika će nam doći na naplatu kad tad. Eto to je bit ove rasprave, a ne Galić i Vranjic.Pa 30% kapaciteta student-citya čine ovi naši sa strane.primasquadra je napisao/la:zato što su treneri postavljeni po nikakvom kriteriju , odnosno po jednom jedinom a to je da je igrao ranije za Zrinjski . Ajde ti meni reci jesi li ti mali Vranjić ili pak Galić ? šta si navro više po forumu o juniorima idi Šuli prigovaraj .
Rebel, Gonzago ne morite više. Vidi se iz aviona da svaki post ima deset dana pišete iz osobnog interesa. Čim to vas prođe završiće i vaš tkz. nagli interes za juniore, kadete i sl.
Cuj osobni interesi,jesi ti normalan,ove stvari su u svijetu normalne,da se raspravlja o domacim igracima...ako ti se ne svidja rasprava suti...iducu sezonu ponesi srpsku zastavu i navijaj,vidis da klub gubi svoj identitet...
- GoskGabela
- Kontakt:
Željko je naš igrač do kraja karijereGrdan je napisao/la:Mene čudi što uprava Zrinjskog ne primjećuje Željka Malčića iz Goška koji je drugu sezonu za redom prvi strijelac 1. lige FBiH.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.