FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo lagano momci ako je već Husref dobio odriješene ruke da bira 
Onda Dialiba moze, ako se nije odreko naseg drzavljanstvastaragarda je napisao/la:smoriste vi sa tim pp..hehehe....nema ba nista novog..pa nismo barca da se svaki dan nesto spektakularno desava..opustite se ba...i sto neko gore napisa...bas nam je zinula G U Z I C A.....valjda vam je jasno da od klasicnih stranaca nema nista jer nam je racun blokiran..ovi sa dvojnim i trojnim drzavljanstvima su nasa sansa...hahaha
svako ima pravo da iznese svoje mišljenje! ne bih ga volio iz više razloga: čovjek ima još koju sezonu do penzije, igra samo da zaradi još love, navijači Sarajeva baš i nisu bili zadovoljni životom koji vodi, a mi možemo bolje od Berberovića! problem će biti kad budemo tražili nerealna pojačanjasolinas je napisao/la:Jäh sad nam nevalja berberovic a prije godinu dvije dozivili BI kolektivni orgazam.takvi smo mi jbg..
I imal taj PP ...NY sity jel to nema ni meni pp
šta bi sad, ko je to pojačanje iz Borca, Ivan Kostić ili onaj drugi? 
Stadt SE Palais lacijal
Mislio sam vise opcenito nisam tebi
Direktno.uostalom berberovic je spekulacija
Nije sigurno kada za klupe ubio SE.
Za uspjeh nam treba i jaka klupa
Mislio sam vise opcenito nisam tebi
Direktno.uostalom berberovic je spekulacija
Nije sigurno kada za klupe ubio SE.
Za uspjeh nam treba i jaka klupa
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ama, ne palim se, nego onako kažem, ne mora nam se svidjeti svako pojačanje koje dođe
nekome bi se svidio Berberović, nekome ne, to je u redu ..
nekome bi se svidio Berberović, nekome ne, to je u redu ..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma nisam ni mislio bukvaln rasulo, vise je to bil da raji zagolicam mastu.Željooooo je napisao/la:Znam da ne smijem pisati na ovoj temi ali ti moram odgovoriti na ovo. Nije nikakvo rasulo u Želji nego se rješavamo nekih igrača. Ni crnom dušmaninu ne bih dao Vareu, klasični rekreativac koji ima jednu od najvecih plata u klubu a ne može čovjek 10 minuta da trci. Jedini koji bi vam bio pojacanje jer ste na toj poziciji tanki je Zeljković, koji može igrati desnog beka i stopera, na beku je u odbrani odličan a u napadu katastrofalan..Omerbavarac je napisao/la:Evo u Zelji pravo rasulo, mozda je Varea potencijalno pojacanje?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zabranite modovi inbox/PP i da se sve informacije pišu ovde 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Zna li neko hocel bit sta od Ognjena Krasica?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gledaj od jucer koji su se prijavili, nema PP, nema informacija 
NYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj od jucer koji su se prijavili, nema PP, nema informacija
"Modra boja,na bijelome platnu,
zna li neko sta je sa ovog Halilovića, lik kod nas ne igra nikako, a tu je prima platu vec duze vrijeme?
mozda se prebijaju neki dugovi od ranije, a ako to nije u pitanju mislim da i njemu ide noga sad, jer realno nije neki kvalitet, odigrao je dobro onu utakmicu protiv Jedinstva i to je to.Realno, kada nije mogao igrati u prvoj polusezoni dovoljno govori o njegovom kvalitetu

mozda se prebijaju neki dugovi od ranije, a ako to nije u pitanju mislim da i njemu ide noga sad, jer realno nije neki kvalitet, odigrao je dobro onu utakmicu protiv Jedinstva i to je to.Realno, kada nije mogao igrati u prvoj polusezoni dovoljno govori o njegovom kvalitetu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Cini se da Almir Bekic zavrsava posao sa Sarajevom, bar sudeci po kometarima na njegovom profilu, il bar ono sto se moze izvuc iz konteksta tih komentara.
Prica se vodi oko stampanja i zaduzivanja dresova... i Bekin "saputnik" dodaje
Prica se vodi oko stampanja i zaduzivanja dresova... i Bekin "saputnik" dodaje
Neka ostampa i bijelu i bordo broj 19... Ko god nosi nek skine tezak je broj....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odigrao je divnu polusezonu za nas hahah.. Neko izigravanje Balea kada dobije loptu jednom u pola sata
Nikola Jelisić od danas slobodan igrač. Obraduj nas predsjedniče! 
MozeNKMramor je napisao/la:Nikola Jelisić od danas slobodan igrač. Obraduj nas predsjedniče!
E to je bit, da su nasi klubovi napokon poceli pregovarati i makar se zanimati za nase internacionalce, bivse reprezentativce, one koji mogu jos dosta toga dati nasoj ligi i nasim mladim fudbalerima podici moral i entuzijazam da ostanu u ovoj ligi i bore se. Strumfovi su se smijali kad je Sarajevo prosle godine pregovaralo sa Misketom (ili je pocetkom ove godine?), jer mi nismo navikli na te price, na takve transfere, takve igrace u nasoj ligi.bordograd je napisao/la:Ma vi sa dva-tri pojačanja iz naše lige možete izboriti evropska natjecanja sigurno, pogotovo ako prenesete ovu igru iz druge polusezone. Ovo za titulu sam napisao ako bi potpisali Spahić, Salihović i Ibričić. Sve i da ne dođu lijepo je vidjeti da naši klubovi pregovaraju sa takvim imenimaTaRgEt_ je napisao/la:Brate bordo kakva titula od nje nista nemaDaje se nama Europe dokopati
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ima i nas koji smo se trudili, rovili, slali pp-ove, zato sad stara ekipa u inbox odmah novosti saljite svima djutureNYKnicks Fan je napisao/la:Gledaj od jucer koji su se prijavili, nema PP, nema informacija
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Eno neki lik iz Ceske zeli da uzme sal FK Sloboda pa pita za link fan shopa 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.