eh junace jesi mi finLiMvOtElJoZe je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:de bosanac sta ti cinis ovdje?LiMvOtElJoZe je napisao/la:ti amerikanac
kako to onda da vi dobivate zute ? sigurno nedobivate zbog lijepe igre !
..... radoznale ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
eh junace jesi mi finLiMvOtElJoZe je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:de bosanac sta ti cinis ovdje?LiMvOtElJoZe je napisao/la:ti amerikanac
kako to onda da vi dobivate zute ? sigurno nedobivate zbog lijepe igre !
..... radoznale ?
dark_devil je napisao/la:Ma sad ce ga lazo zabit hebem im mater krkansku![]()
![]()
Taj bi mi bod bio pravo drag stvarno su ispali fukare prava seljacka domacinska ekipaplavimomak je napisao/la:Ma ljudi treba nam samo jedan bod na strani da budemo 99% prvaci a taj cemo bod osvojit sad![]()
![]()
![]()
dark_devil je napisao/la:Taj bi mi bod bio pravo drag stvarno su ispali fukare prava seljacka domacinska ekipaplavimomak je napisao/la:Ma ljudi treba nam samo jedan bod na strani da budemo 99% prvaci a taj cemo bod osvojit sad![]()
![]()
![]()
Željovac je napisao/la:17:55 - Zeljeznicar trenutno ima loptu vise u svom posjedu, igraci Slobode kao da su izgubili snagu.
Bice aBd i ispast ce aBddark_devil je napisao/la:Taj bi mi bod bio pravo drag stvarno su ispali fukare prava seljacka domacinska ekipaplavimomak je napisao/la:Ma ljudi treba nam samo jedan bod na strani da budemo 99% prvaci a taj cemo bod osvojit sad![]()
![]()
![]()
ae mrs na svoju temuTaRgEt_ je napisao/la:dark_devil je napisao/la:Taj bi mi bod bio pravo drag stvarno su ispali fukare prava seljacka domacinska ekipaplavimomak je napisao/la:Ma ljudi treba nam samo jedan bod na strani da budemo 99% prvaci a taj cemo bod osvojit sad![]()
![]()
![]()
Veze nemas a konstantno vrijedjas dokle ovo da trpi administracija ...ggrrrr
hajde bajro sad je na tebe red zabi ga fukaramasajo10 je napisao/la:Spahic unutra umjesto Stanica. Sad ce ga Bajro zabit!
Trenutno korisnika/ca: Lecler, mamonelafo, perodeformero, SamoDaKazeem, sebalos i 83 gosta.