Pa ne mozes staviti svih 11 mladih igraca i da ocekujes rezultat. Ne mogu svi odjednom igrati jbt.Mora biti neko i iskusniji.AsharaK je napisao/la:Ja ne kontam vase price, trebaju nam ovde igracu, trebaju nam onde. Sta je sa djecom? Zasto odma odustajete od tog puta koji je ja mislim ispravan?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ako niko ne bude prodan, imaš 4 startera od 18, 19, 19 i 21 godinu plus dadu 20 tu negdje, koji starta bar svaku drugu. a sigurno će još neko iskočiti u toku sezone, kao što ni trojicu od ovih niko nije vidio u prvih 11 pred početak sezone.AsharaK je napisao/la:Ja ne kontam vase price, trebaju nam ovde igracu, trebaju nam onde. Sta je sa djecom? Zasto odma odustajete od tog puta koji je ja mislim ispravan?
a ako bude prodan, to nije zato što se odustaje od tog puta nego da klub opstane i zaradi...
Re: Odg: FK Željezničar
Kazu da ima dobrih sansi da uz Jankovica iz Veleža sa njim krene i Zolj kapiten njihov... 
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
benjamin1997
- Kontakt:
Izgleda da nasi vide Amira Zolja iz Veleza kao rješenje za poziciju zadnjeg veznog.
Trebalo bi biti tako.Southboy je napisao/la:Kazu da ima dobrih sansi da uz Jankovica iz Veleža sa njim krene i Zolj kapiten njihov...
Potpisao jedan od onih sa Odovićevog spiska koji nam je super proslijedio. Idemo dalje, daj još kojeg 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
koje taj durgi ima li sta s karicem i diattom kazu da su i oni vec nasi??arelinho je napisao/la:Trebalo bi biti tako.Southboy je napisao/la:Kazu da ima dobrih sansi da uz Jankovica iz Veleža sa njim krene i Zolj kapiten njihov...Ipak ja ocekujem da ovaj jedan drugi potpise.Velika Odina zelja je da taj momak potpise.
51%--------49%
a onaj ga napade da baca bombe... cccAjzea je napisao/la:Potpisao jedan od onih sa Odovićevog spiska koji nam je super proslijedio. Idemo dalje, daj još kojeg
Ajmo super, idemo dalje sa onog spiska !!
Željezničar živimo !
Da nije ko blizu Grbavice slucajno da vidi je li zaljepljena parola na Jugu ?

Odlicno pojacanje je Jankovic.
prosle sedmice, na tekmi juniora, dva nasa momka su lijepila parolu ovu..pijanBabo je napisao/la:Da nije ko blizu Grbavice slucajno da vidi je li zaljepljena parola na Jugu ?
Željezničar živimo !
E hvala, nisam prelazio na tu stranu Miljacke vec dugo pa i ne znam 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jankovic 1+1 ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Na primjer, Zakarić nek bude sljedeći sa spiska 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nemam ništa protivshzna je napisao/la:Na primjer, Zakarić nek bude sljedeći sa spiska
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne mislim da je ovaj Janković dobar izbor. Ima 29 godina a na mjestima na kojim on igra imamo dovoljno svoje djece i samo če smetati. Da je Hebibović ili Stokić pa hajde. Al vidječemo...
Mozda sam to pisao i prije ali sta je sa Cerimagicem? Zna li neko kakva je njegova situacija u Poljskoj. Uh kad bi njega doveli nazad u klub i potpisali sa Zakaricem! 
I ja sam isto dosta skeptican kad je ovaj ex velezovac u pitanju.. 29 godina a pricamo o nekom podmladjivanju.. Haj dobro vidjetcemo. Dobrodosao u glavnom!
I ja sam isto dosta skeptican kad je ovaj ex velezovac u pitanju.. 29 godina a pricamo o nekom podmladjivanju.. Haj dobro vidjetcemo. Dobrodosao u glavnom!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zna li neko koliko bi tačno juniora trebalo potpisati ugovor sa prvim timom? To me više interesuje nego ova vijest o Jankoviću.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ma ja sam vala postao skeptican sa tim igracima iz Veleza odma mi kroz misli prodje E.Colic