FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 04 jun 2015, 21:32

Koje bi ovo pojačanje bilo... Začepljenje usta kritičarima za sva vremena. :urnebes: Nego, Tomić otišao u Xanthi, znači kasnimo... Razgrabit' će se dosta igrača. :D

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 jun 2015, 21:38

NKMramor je napisao/la:Koje bi ovo pojačanje bilo... Začepljenje usta kritičarima za sva vremena. :urnebes: Nego, Tomić otišao u Xanthi, znači kasnimo... Razgrabit' će se dosta igrača. :D
E jbg druze mislim da je ovo pretjerivanje.. Ovakav talenat, ovakav potencijal nece izaci iz okvira Njemacke, i to vrlo vjerovatno BUNDESLIGE! Sve je to super, ali kamo srece...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2015, 21:50

druge ekipe već dovode igrače, istina, oni igraju evropska takmičenja, međutim, iskreno se nadam da su i naši u dubokim pregovorima s igračima, bolje što prije to završit', u suprotnom bismo mogli ostat' bez nekih dobrih igrača :zviz:

whatever, vjerujem precjedniku :kafa:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 04 jun 2015, 22:09

Treba dovesti dobrih igraca i jeftinih igraca...Makar 6 komada, imena nisu bitna...Bitno je da ne puse i da ne piju, ah da i da su jeftini i da su dobri fudbaleri i da su u dobroj kondiciji...
:D
& $ ?

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 04 jun 2015, 22:16

klasik je napisao/la:Cini se da Almir Bekic zavrsava posao sa Sarajevom, bar sudeci po kometarima na njegovom profilu, il bar ono sto se moze izvuc iz konteksta tih komentara.

Prica se vodi oko stampanja i zaduzivanja dresova... i Bekin "saputnik" dodaje
Neka ostampa i bijelu i bordo broj 19... Ko god nosi nek skine tezak je broj....
Neka ide zabij mu. Odigro je protiv Travnika prvu njegovu dobro i to je to. Nista bolji od ostalih za te pare.
Zato meni pici po zivcima ta prica nasa djeca...on, Mesanovic, Gojkovic ma hebes ba to vise... s njima smo i ispali...ove iduce narastaje indoktri irati za grb i dres da im bude svetinja sve ostalo noga ba...za mene najvece dijete poslije rata je Tare koji je odbio toliko ponuda...
Azmir Husic

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

duskajurisic
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic » 04 jun 2015, 22:28

Fk Sarajevo - Nikola j. da se ne nadate bezveze :P

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jun 2015, 22:30

Chinaglia je napisao/la:druge ekipe već dovode igrače, istina, oni igraju evropska takmičenja, međutim, iskreno se nadam da su i naši u dubokim pregovorima s igračima, bolje što prije to završit', u suprotnom bismo mogli ostat' bez nekih dobrih igrača :zviz:

whatever, vjerujem precjedniku :kafa:
upravu si totalno,svi dovode igrace jbt...kao pojacavaju se...grabe sve sto je slobodno..
ali nezaboravi ko nam je predsjednik...nama to neigra ulogu,da mi zavrsimo skupstinu laganini,i tak to,finansijski svedemo godinu,
lako je za zivo meso,puna pijaca,razmes me :cool: :opaopa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 jun 2015, 22:33

Jedino škutorija što je dovela dva igrača, i ovaj iz Veleža što je prešao za plave. Samo lagano, kao što solinas kaže nama to ne igra ulogu, kad možemo završit dobra pojačanja u zadnji čas možemo onda i ovako na početku odmora. Ima vremena do Slovenije :D

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 04 jun 2015, 22:34

merak je napisao/la: Zato meni pici po zivcima ta prica nasa djeca...on, Mesanovic, Gojkovic ma hebes ba to vise... s njima smo i ispali...ove iduce narastaje indoktri irati za grb i dres da im bude svetinja sve ostalo noga ba...za mene najvece dijete poslije rata je Tare koji je odbio toliko ponuda...
Azmir Husic
Ma treba imati svoje momke ali na ugovor sa Slobodom vezane a ne na menadzersku agenciju...Da budem posten ne znam kako to danas funkcionira ali ovi u zadnje dvije godina sto su dosli Prses i mladzi,mi izgledaju puno slabije od jasmina, bekica i ostalih kad su bili u tim godinama...Ekipa slabije kotira ili menadzeri prije pocnu kupiti kajmak pa s.j.e.b.u momke ne znam...
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 04 jun 2015, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2015, 22:35

De ba ljudi nemojte misliti o pojacanjima uopste, imamo pola miliona uplatiti ako hocemo da odigramo prvu utakmicu. Grad ne pomislja da ulozi mil godisnje..

Mi se moramo ukljuciti i prikupljati sredstva

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 04 jun 2015, 22:41

Da neće biti k'o unazad par godina da se pojačavamo 5 do 12 !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2015, 22:42

Sto se mene tice ne moraju nikoga dovesti, zadovoljan sam sa prvih 10 mjesta dok su tri i pol mil dugova tu!!

Mozemo se pojacati pa izvisiti za Evropu. Primarno je platiti ovih pola miliona, ogromne su to pare. Moraju i navijaci pomoci malo!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 jun 2015, 22:45

tuzlak1987 je napisao/la:De ba ljudi nemojte misliti o pojacanjima uopste, imamo pola miliona uplatiti ako hocemo da odigramo prvu utakmicu. Grad ne pomislja da ulozi mil godisnje..

Mi se moramo ukljuciti i prikupljati sredstva
1.pazi da ne prikupis pola miliona :urnebes: :urnebes: ...navijaci mogu prikupit do 5000 km...nije ti ovo bundes liga brate...kakvo bolan prikupljanje
2.opustite se sa pojacanjima...pojacavaju se ovih dana ekipe koje igraju evropu jer ih cekaju tekme za mjesec dana...i to su samo 2,3 transfera dogovorena....mi imamo lufta jos mjesec debeli da dovodimo igrace
3.bit ce sve u redu aBd....kad vam staragarda kaze ;) :cool: :cool: ....valjda vjerujete starijem covjeku na rijec :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 04 jun 2015, 22:51

Nasi klubovi moraju dovoditi pojacanja u pravom smislu, a ne jednogodisnji ugovori ili slobodni igraci koje samo bacamo iz kluba u klub po PL. Moraju se dovoditi kvalitetni, iskusni i provjereni igraci za neki iskorak. Kakav ce iskorak u Evropi napraviti Zeljo sa dovodjenjem nekog igraca iz mrtvog Veleza, po meni taj igrac i nije veliko pojacanje ako zele da naprave nesto vise, pogotovo kad gledas da su izgubili Tomica i kinte nisu dobili za njega, ostali mu duzni i onda... ovo samo kao primjer navodim...

Daj mi 3 igraca, ali kako treba, pa uz 3 odlicna igraca ce isplivani do kraja sezone barem jos 1-2 talentovana momka na koje mozes racunati u buducnosti ili uzeti neke pare za njega. Mi smo uz samog Zebu napravili boom, a zamisli mu pridruziti jos 3 vrsna igraca... zato polahko, obecano nam je i ima da vjerujemo i nadamo se, kao i do sada...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 04 jun 2015, 22:53

tuzlak1987 je napisao/la:Sto se mene tice ne moraju nikoga dovesti, zadovoljan sam sa prvih 10 mjesta dok su tri i pol mil dugova tu!!

Mozemo se pojacati pa izvisiti za Evropu. Primarno je platiti ovih pola miliona, ogromne su to pare. Moraju i navijaci pomoci malo!
Ma naravno da ce i navijaci pomoci...Ljudi iz Tuzle su poznati po ljubavi prema Slobodi i kako ne zale platiti i skuplju kartu samo da pomognu klubu...Poznat je primjer iz prosle sezone kada je klub povisio kartu na 10 KM za jednu tribinu i 7 KM za drugu tribinu...Nakon poziva za pomoc kojeg je poslao predsjednik, kojeg podrzavaju svi, na stadionu je doslo oko 5 000 gledatelja...Interesantno je da je broj prodatih karata bio 7854...Sto bi znacilo da je dosta navijaca kupilo dvije ili vise karti da pomogne svom klubu...Takva cast i ponos su dosad nezabiljezeni u nasoj ligi...Tuzlaci su pokazali da vole svoj klub i da im je stalo do njega...U toj utakmici iako je sudija svirao dva penala protiv Slobode niko nije bacio nista u teren.Nije gadzao protivnicke igrace i sudije...Igraci su aplazom ispraceni sa terena a trener je odrzao kratki razgovor sa novinarima i napomeno da ga je stid ali ce se sigurno iskupiti... :lol: :lol: :lol:
Ma da naravno...Mozda al u nekom paralelnom svemiru
& $ ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jun 2015, 22:59

previse smo ozbiljni mi ovdje.. :) sikiramo se beze ba..sve ce biti dure,
a pojacava se onaj ko igra evropu,jer mora to hitno rjesavat,a i pojacanja krv ti J*** :urnebes: :facepalm: :damn:
zeljo doveo truhlez jarane...nije se on pojacao,nego ovaj pristao za manje para nego tomic recimo,a tomic opet odbio od nas 2500 km mjesecno,plus na ruke..frajer hoce vani...
bankrot jarane..
druga stvar,i ovi igraci jedva cekaju da se gdje utrpaju,dok se ekipe nisu popunile,telefoni zvone,menadjeri znoj brisu..
onaj ko vrijedi,otisao na odmor,nesikira se cojk za transfer,zna da vrijedi...guzi po jadranu,ispija tonik.. :urnebes:
il je vec potpisao za nas,pa nebriga puno :urnebes:

kaze dosao azmir na skupstini kaze,lesinari **** vam majku dovest cu 5 zvucnih pojacanja,
otisao u sloveniju,uplatio pripreme,vratio se sa pojacanjima pa kaze vako..
**** sam vam majku,doveo sam 5 vrhunskih pojacanja..a zejebo me vugda,poveo jos dvojicu pojeftinu,odgovarace mi,vjerujte.. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ojjjjj hljebeee,moro sam :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2015, 23:02

neozbiljni ste, neću više pisat' ovdje dok ne krene sezona

ne zna čovjek da l' furate il' ste ozbiljni

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jun 2015, 23:10

pa sta cemo pisati....ojjj skupstina....ojjj dugovi.....ojjjjj fucko....ojjjjj suljo i 200 markica...ojjjjjjj ode sve,raspadamo,se,gasimo,duplo se fuzionisemo,za svaki slucaj,ojjjj hajmo skupiti paraaa,a nemeremo skupiti ni za bambuce bolan...

nefuramo,ja vjerujem da azmir ostaje,nebi cojk uplatio iz svog djepa pripreme bolan...znas koliko ce nas kostat...neznas..plahoooo puno ;)
pozitivan sam,jer necemo ispast...dosad sve strepim,hocemoli ispast,necemo,barem znam sad da necemo,sve sto vise napravimo,je plus ba..
smirite se i uzivajte.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 jun 2015, 23:12

ne mislim na to ..

nego za pojačanja, pa ono oko Owena :think:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 jun 2015, 23:16

pa niko nezna sigurno ba nista...skupstina sere svoje,odnosno pacovi u njoj,a cojk dere po svom..
vugda kaze neznamo sta nam se sprema...jel takooooooooooo TARGETTT :urnebes: :urnebes: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.