Los katastrofa,centarfora.shzna je napisao/la:Nego, Rođeni, kakav je igrač ovaj Zolj, koju poziciju igra, kako se snalazi na njoj, kako je odigrao sezonu?
FK Velež (opšte diskusije)
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: FK Velež (opšte diskusije)
#musvdg
A nije dao nijedan go pa mozes mislit.1922VFC1981 je napisao/la:Los katastrofa,centarfora.shzna je napisao/la:Nego, Rođeni, kakav je igrač ovaj Zolj, koju poziciju igra, kako se snalazi na njoj, kako je odigrao sezonu?
A što sam ja mislio da on igra zadnjeg veznog 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Zezaju se raja malo ,upravu si ti igra zadnjeg veznog i stopera po potrebi.shzna je napisao/la:A što sam ja mislio da on igra zadnjeg veznog
Ako si mislio da ce vam on biti pojacanje (u slucaju da vam dodje ) ja i nisam bas siguran.Necu reci da je los ali hocu da je onakvih igraca puna liga.To je neko moje skromno misljenje a mozda i nisam u pravu ,jbg nikad neznas sta se moze desiti promjenom sredine.Misljenja sam da je Jankovic (kojeg si takodje spominjao) puno bolji i korisniji igrac.Igra iza napadaca i kod nas mu je ta uloga odlicno odgovarala ,on bi mnogima definitivno bio pojacanje ,uz to ima jake karakterne osobine sto cesto zna biti kljucan faktor .
Pozz druze i sretno vam
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Rodjeniiii valjal sta ovaj Jankovic, ali realno ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
I ja dođoh da postavim isto pitanje, iskreno molim vas pa kakva god ta istina bilabrile je napisao/la:Rodjeniiii valjal sta ovaj Jankovic, ali realno ?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ma haj i onaj obad kad je dosao nije gola dao a kod vas se nadavao poslijedime je napisao/la:A nije dao nijedan go pa mozes mislit.1922VFC1981 je napisao/la:Los katastrofa,centarfora.shzna je napisao/la:Nego, Rođeni, kakav je igrač ovaj Zolj, koju poziciju igra, kako se snalazi na njoj, kako je odigrao sezonu?
Jeli to meni ne vjerujete ili je nesto drugo po srijedi ? 
Ma vjerujem legendo nego reko ako ti nije šta da nabrojiš neke njegove prednosti ili mahane. Nadam se da ne tražim punorodjenisa je napisao/la:Jeli to meni ne vjerujete ili je nesto drugo po srijedi ?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
To ipak prepustam mostarcima ,npr pastrmki koji je svaku tekmu prisutan .Ja sam ipak onako okvirno iznio svoje misljenje,a sigurno je da kod nas generalno vlada misljenje da je Janka dobar igracAjzea je napisao/la:Ma vjerujem legendo nego reko ako ti nije šta da nabrojiš neke njegove prednosti ili mahane. Nadam se da ne tražim punorodjenisa je napisao/la:Jeli to meni ne vjerujete ili je nesto drugo po srijedi ?
Ma eno njega hefta Zrinjevce na temi "PL prepucavanja", svanut će dok navrati ovdje 
Ma njih je aposlirvir'o davno ,sad ga tuzlaci more ,pricaju mu kakvu sa caroliju izvelli pregovarajuci sa Skahicem tajno evo pola godine.K'o da Knevara dovode jbt,igracu istek'o ugovor ,slobodan k'o divlja patka a oni valjda malo do para dosli ,a znas kako je kad kokuz zaima ...nemere nikio s njim, to odma prica kako mu je i dedo hajneken pio itd itdAjzea je napisao/la:Ma eno njega hefta Zrinjevce na temi "PL prepucavanja", svanut će dok navrati ovdje
Nisam brato sisao u ribu bio sat vremena. Jednu digo od pokila. Sto se tice Janka dobar igrac. Ima smek za go samo mi se nekad cini da je brzi s loptom nego bez lopteAjzea je napisao/la:Ma eno njega hefta Zrinjevce na temi "PL prepucavanja", svanut će dok navrati ovdje
From father to son
Šta ovo čitam da nam odoše svi važniji igrači?
Ne gine nam Federalna liga. Ova uprava nije ni za šta....
Umjesto da rade na jačanju ekipe, naši puštaju igrače iz prvih 11 da idu iz kluba.
Pa ko će igrati? 
Umjesto da rade na jačanju ekipe, naši puštaju igrače iz prvih 11 da idu iz kluba.
[youtube][/youtube]Cernica je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Jednu digo od pokila.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pusti price. Samo Janko ode i Ani najvjerovatnije. Ide se u potragu za spicom i jos dva igraca. Ne nasjedaj na nebuloze koje svak piseAlemC85 je napisao/la:Šta ovo čitam da nam odoše svi važniji igrači?Ne gine nam Federalna liga. Ova uprava nije ni za šta....
![]()
![]()
![]()
Umjesto da rade na jačanju ekipe, naši puštaju igrače iz prvih 11 da idu iz kluba.Pa ko će igrati?
From father to son
Priznaj Cernica evladima, priznaj da dusmani hoce u Federalku opet da smaknu. Nego, salu na stranu, vec otisla 4 igraca, i jos 3-4 treba da odu, a ti kazes kako treba dovesti 3 igraca. Ne cini mi se dovoljno, a i ove promjene u nasoj ligi idu na kitu, svake sezone vecina timova ulazi sa skroz novom ekipom, i kako biti uigran...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
rodjenisa je napisao/la:Ma njih je aposlirvir'o davno ,sad ga tuzlaci more ,pricaju mu kakvu sa caroliju izvelli pregovarajuci sa Skahicem tajno evo pola godine.K'o da Knevara dovode jbt,igracu istek'o ugovor ,slobodan k'o divlja patka a oni valjda malo do para dosli ,a znas kako je kad kokuz zaima ...nemere nikio s njim, to odma prica kako mu je i dedo hajneken pio itd itdAjzea je napisao/la:Ma eno njega hefta Zrinjevce na temi "PL prepucavanja", svanut će dok navrati ovdje
Pastrmka, hvala na tim informacijama brato
Potpuno spreman valja, čim je samo malo rovit, odma se to vidi. Činit će vam se da kroz svoj lagani trk ga boli neka stvar i da je tu radi para, ali nije. To je igrač koji dođe do 40 metara, pokupi loptu i ide naprijed. U kontri je neuništiv. Ja se sjećam doslovno nekoliko kontri Veleža u ovoj i prošloj sezoni, gdje je on sve započeo ili je završio na kraju, znači tu je pravo jak, izvlači više od maksimuma, što možemo zaključiti da pridodaje dinamici igre. Tehničar nevjerovatan, znao je izvaljivati kukove igračima. Po meni definisan kao igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu, ali isto i dodati timskoj igri. Mislim da će se dosta više snaći u Želji, jer koliko sam mogao viditi njegova je vokacija iza špica, a može dosta odigrati i po strani, dok je kod nas "glumio" špica u nekim utakmicama i iskreno, nije se snašao puno najbolje. Sretnobrile je napisao/la:Rodjeniiii valjal sta ovaj Jankovic, ali realno ?
Hvala rođeni i da nam se Velez vrati na puteve stare slave poslije mog Zelje Velez mi je najdrazi klub u BiH sretno Rođeni.shaman7 je napisao/la:Potpuno spreman valja, čim je samo malo rovit, odma se to vidi. Činit će vam se da kroz svoj lagani trk ga boli neka stvar i da je tu radi para, ali nije. To je igrač koji dođe do 40 metara, pokupi loptu i ide naprijed. U kontri je neuništiv. Ja se sjećam doslovno nekoliko kontri Veleža u ovoj i prošloj sezoni, gdje je on sve započeo ili je završio na kraju, znači tu je pravo jak, izvlači više od maksimuma, što možemo zaključiti da pridodaje dinamici igre. Tehničar nevjerovatan, znao je izvaljivati kukove igračima. Po meni definisan kao igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu, ali isto i dodati timskoj igri. Mislim da će se dosta više snaći u Želji, jer koliko sam mogao viditi njegova je vokacija iza špica, a može dosta odigrati i po strani, dok je kod nas "glumio" špica u nekim utakmicama i iskreno, nije se snašao puno najbolje. Sretnobrile je napisao/la:Rodjeniiii valjal sta ovaj Jankovic, ali realno ?
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, kolezeljovac, Paromlinac i 44 gosta.