NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Finals 2015
A u pm, kakva utakmica!
Ma idemo do 9 ujutro ako treba

Yebiga imao je strasnu tekmu Lebron, ali trebao je Kyrieu pustit ovaj sut.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma usra James sa preteskim sutem, umjesto da ide na obruc ili da Kyrie pokusa da ide na obruc, on suta fadeway tricu preko ruke, ali svakako strasna partija.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jao malo je falilo da Shumpert ono pogodi
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Kasno su LeBronu dali loptu, a i odlicna odbrana Iggija
jbga,morao je ranije uzeti loptu i traziti ulaz a ne sut preko Iggya
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Auuuuu Shamp, boba je falila.... opet Dzejms sam uzima tezak sut, umjesto da trazi Smita ili Irvinga. Al ko mu ima sta.prigovoriti, moze sta hoce 

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Re: RE: Re: NBA Finals 2015
Kao sto rekoh... ide ovo u dva produzetkahidano880 je napisao/la:Ide u ovo u produzetke. DaBogda svaka tekma bila ovako neizvjesna i da ih bude 7 i da James uzme prsten
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hoćemol se pretvarati da ne bi pljuvali po Jamesu da je dao Irvingu zadnji šut i da je ovaj promašio??? Kao milion puta do sada.
Ma nea sta, njegova je ekipa, ides ili pokovniik ili pukovnik s njim, osim ako ti on da loptuDonnie Darko je napisao/la:Hoćemol se pretvarati da ne bi pljuvali po Jamesu da je dao Irvingu zadnji šut i da je ovaj promašio??? Kao milion puta do sada.
I to sigurno.Donnie Darko je napisao/la:Hoćemol se pretvarati da ne bi pljuvali po Jamesu da je dao Irvingu zadnji šut i da je ovaj promašio??? Kao milion puta do sada.
Mozgov na drugi obruc

- adriano_leite
- Kontakt:
Ma jedno je pljuvati i srati a drugo je realnost, a realnost je da bi bolje bilo da je isao na obruc ili dao Irvingu da ide na obruc ili sutira tricu. Uzeo je preglup sut i moze se desiti da se sam sebi posrao na fantasticnu partiju.Donnie Darko je napisao/la:Hoćemol se pretvarati da ne bi pljuvali po Jamesu da je dao Irvingu zadnji šut i da je ovaj promašio??? Kao milion puta do sada.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 05 jun 2015, 05:41, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Moro je ovo moro je ono ... ma dajte ba ljudi covjek igra ko vaznemaljac, da je s pola terena opuco ne bi mu niko smio rijeci prigovorit
- adriano_leite
- Kontakt:
**** vanzemaljca koji se posere na sve sto je uradio i sad se Irving povrijedi, fuj... u 10 sekundi ponisti jednu od najboljih svojih partija ikada.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 05 jun 2015, 05:44, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Steta obnovi povredu Irving, mogu halilit ovu tekmu
Curry majstorski iznudi slobodna
Curry majstorski iznudi slobodna

Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 05 jun 2015, 05:44, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Entuzijazam na minimalcu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako ih Curry rutinski riješi sa onim faulovima 

Za dobrobit serije se nadam da cavsi uzimaju sljedecu jer ce ovu tesko... samo da bude 2-2 nakon 4 tekme
Ogroman naklon za ovaj Golden State, kakav ljudi mentalitet imaju iako im je ovo prvi put da su ovako daleko otisli u PO. Nisu se dali obeshrabrit ni Jamesovom bolesnom partijom 

- adriano_leite
- Kontakt:
Bravo James.
Edit: i bravo sudije za 4 ponistena poena bez razloga.
Edit: i bravo sudije za 4 ponistena poena bez razloga.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 05 jun 2015, 05:47, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.