FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Stiže Grant Ward na posudbu iz Tottenhama...
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Zamisli jos kad dodjes popijan ovdje i citas. Ne znas dal da nastavis piti od srece ili si previse popio pa kazes sebi mars u krevet.Chinaglia je napisao/la:neozbiljni ste, neću više pisat' ovdje dok ne krene sezona
ne zna čovjek da l' furate il' ste ozbiljni
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
merak je napisao/la:Zamisli jos kad dodjes popijan ovdje i citas. Ne znas dal da nastavis piti od srece ili si previse popio pa kazes sebi mars u krevet.Chinaglia je napisao/la:neozbiljni ste, neću više pisat' ovdje dok ne krene sezona
ne zna čovjek da l' furate il' ste ozbiljni
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
od svih igraca koji trenutno igraju u Slobodi nesto bi najsretniji bio kad bi Bekic otisao
a jbg takva su ti nasa djeca, i opcenito nasa ljubav prema Slobodi...Zeljo ako Zebi da 2500 KM, a Sloboda 3- Zeba ode u Zelju..a ako Sarajevo da Bekicu i "Bekicima" 3000, Sloboda mora 3500 da bi on ostao u Slobodi
uglavnom prelazni rok ce biti buran, uspona i padova..pocelo je sa par potencijalnih "padova", vidjet cemo kako ce zavrsiti
a jbg takva su ti nasa djeca, i opcenito nasa ljubav prema Slobodi...Zeljo ako Zebi da 2500 KM, a Sloboda 3- Zeba ode u Zelju..a ako Sarajevo da Bekicu i "Bekicima" 3000, Sloboda mora 3500 da bi on ostao u Slobodi
uglavnom prelazni rok ce biti buran, uspona i padova..pocelo je sa par potencijalnih "padova", vidjet cemo kako ce zavrsiti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma brate beka treba u pm..uze pare,a nista...**** mu sarajvo mater,nece mu oni dat sigurno,kolko husic moze...ali nije budala covjek,koliko vrijedis,izvoli...a hoce se i naigrat tamo 
- tuzlak1987
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:od svih igraca koji trenutno igraju u Slobodi nesto bi najsretniji bio kad bi Bekic otisao
Onaj mladji Bekan je jos gori, njemu moras dati duplo vise xd
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nemojte mi samo NASU DJECU spominjat opet....u stomaku mi se okrece od te recenice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
jel ono njemu husara menedžer ? Gledam samo kako se danima preko medija uvlaci usolinas je napisao/la:ma brate beka treba u pm..uze pare,a nista...**** mu sarajvo mater,nece mu oni dat sigurno,kolko husic moze...ali nije budala covjek,koliko vrijedis,izvoli...a hoce se i naigrat tamo
sto se tice nase pomoci Slobodi, a vezano za uplatu ovih pola miliona prije pocetka sezone. to bi se donekle moglo uradit na nacin da se na Tusanj
dovede atraktivan protivnik, a sto da ne i Maribor ako smo s njima u dobrim odnosima, i neka karta bude 10 KM, ali tu utakmicu bi onda treblao maksimalno izreklamirat, te na medijima razglasit, sto neko gore satiricno napisa da predsjednik zamoli sve ljubitelje Slobode da dodju na mec i kupe kartu. pa jbg nek se skupi 6-7 hiljada dusa, to je dobra cifra plus ako bi se mogao obezbijediti TV prijenos i prodat potencijalnim sponzorima reklamni prostor tokom utakmice i tu klepit koju hiljadarku, moglo bi se doc do cifre cirka 100.000 KM.
A sve ovo pod uslovom da gostujuca ekipa ne trazi nikakvu naknadu za gostovanje i da mi navijaci makar jednom stanemo konkretno iza Slobode i pokazemo pravu ljubav prema klubu pa makar i sa tih 10 KM, sto vecina sj....o dok si rek'o keks
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Nazalost, dosli su mi glave i moram napustit klub, izvinite moji cijenjeni sugradjani sto necete dobit Europsku Slobodu jer bez mene ce se sve raspast u klubu. Jos jednom veliko izvinjenje 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:od svih igraca koji trenutno igraju u Slobodi nesto bi najsretniji bio kad bi Bekic otisao
neka nam dodje Joksimovic sad pa neka palamudi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
odvest ce nas fucko u ligu prvaka,vidicete..
Doetz
Stadt IMA jes dobar braca
Doetz
Nisam brate, uhvatio me sindrom pastrmke, haman dobra robasolinas je napisao/la:odvest ce nas fucko u ligu prvaka,vidicete..
Doetz
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Koliko je tebi godina drug ?DoeTz je napisao/la:Nisam brate, uhvatio me sindrom pastrmke, haman dobra robasolinas je napisao/la:odvest ce nas fucko u ligu prvaka,vidicete..
Doetz
samo Sloboda
- Suljo20002
- Kontakt:
Kad se samo sjetim da smo se hvalili ovim igracima.solar1987 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Secerovic, Anicic, Lukic, Jankovic, Saric na ovu ekipu iz Travnika. Mogli bi mi biti dobri..
Anicic bi trebao biti najvece pojacanje,samo je pitanje koliko je spreman
Dosta, ali tema nam postala smor zivi ....merak je napisao/la:Koliko je tebi godina drug ?DoeTz je napisao/la:Nisam brate, uhvatio me sindrom pastrmke, haman dobra robasolinas je napisao/la:odvest ce nas fucko u ligu prvaka,vidicete..
Doetz
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hajte ljudi gdje su ta pojacanja ? Zasto imam osjecaj da ce dan-dva prije skupstine biti objavljeno prvo pojacanje 
samo Sloboda
prije će Lazio dovest' Van Persieja, nego Sloboda prvo pojačanje 
Pojačanja su garant ostavljena za iznenađenje na Skupštini. Ubjeđen sam da ćemo se upišat od pozitivnog šoka 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Sigurno je nećeš oživiti sa svojim glupostimaDoeTz je napisao/la:Dosta, ali tema nam postala smor zivi ....
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.